Komentari

dylan.blog.hr

Dodaj komentar (256)

Marketing


  • eruditna

    probaj,kao ja, vući ventilator sa sobom (kad već klima ne može) ili se svakih sat vremena bacit malo pod tuš, pij puno ledene vode s ledom :) i čitaj knjigu u debeloj hladovini=tzv summer surviver formula

    avatar

    24.06.2006. (23:38)    -   -   -   -  

  • secret

    ja sma se danas natjerala otic plivat malo. i zao mi sto nisam otisla ranije.no izbjegavam sunce i suncanje kolko mogu,ak zelim pocrnit-imam kremu za samotamnjenje :)

    avatar

    25.06.2006. (00:09)    -   -   -   -  

  • ups..i did it again

    e draga!ma ja volim samo da mi je toplo!a sto se hvatanja boje tice...ne cudima se ja ovima sto pocrne na moru!tu kod nas cur sate provode u facking solariju da bi bile preplanule!

    avatar

    25.06.2006. (02:18)    -   -   -   -  

  • aibreann

    lubenica iz frižidera je najbolji recept protiv vrućine... ili jagode sa sladoledom. :) što se preplanulosti i sunca tiče, volim sunce i ne težim k nekoj boji ali jednostavno imam takav tip kože da jako brzo preplanem, a jako volim biti na zraku, uživati u suncu i toplini nakon (pre)duge zime i hladnoće. nevjerojatni su mi ti ljudi koji te gledaju kao aliena ako čitaš na plaži... volim knjige i plaža je jedno od najboljih mjesta za čitanje, uz šum mora i zrikanje zrikavaca u pozadini se mogu fino opustiti i prepustiti mašti... :)

    avatar

    25.06.2006. (02:34)    -   -   -   -  

  • antibiotic

    Ajoj, alergija, to je gadno..ali slažem se što se tiče svih tih crnih izgorjelih ljudi..izgledaju smiješno, zagoreno..ja ih zovem tost..:D Ja volim kad lagano pocrnim, pa mi se zubi bijeleee:)

    avatar

    25.06.2006. (02:38)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Ah, netko tko me razumije. Ja isto čitam u hladu, slabo podnosim Sunce, alergična sam i nemam pigmenta. Ali voljela bih se sad zavaliti ispod bora i slušati valove, uz knjigu i lagano drijemanje. Sljedeći tjedan mi stiže klima pa će mi biti lakše. Pozdrav.

    avatar

    25.06.2006. (11:52)    -   -   -   -  

  • Kat

    e tu smo potpuno drugčije-ja obožavam pocrniti i to mi je nešto najljepše.pusa draga :)

    avatar

    25.06.2006. (12:36)    -   -   -   -  

  • prpošna bejb

    ja najviše volim ljeto ali to je sam zato jer nema škole, inače mi se po klimi i temperaturi najviše sviđa rana jesen. i slažem se s tobom da nije baš lijepo vidijeti jako crnu osobu, ni ja ne želim pocrnit

    avatar

    25.06.2006. (13:17)    -   -   -   -  

  • Od zore do sumraka

    Uh znam kako ti je...ni meni se neda ić na nikakve plaže po ovoj vrućini... Jednostavno je pretoplo za prženje! Ja sam crna...ali to je zbog kremica i zbog laganog izlaganja suncu oko 4,5... MAh nije ni bitno... Najviše volim proljeće...tad nije vruće, nije hladno...sve cvjeta i sve oživljava.. Hoću proljeće!! Pozdrav :)

    avatar

    25.06.2006. (13:34)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok, draga...naravno da te razumijem. Iako sam ja čista suprotnost, jer zaista obožavam kupanje. Međutim, meni osobno, najljepše godišnje doba jeste proljeće. Ljeto mi je prevruće i pošto nemam mogućnosti da se često kupam u moru, teško u stanu provodim dane. Ja sam inače malo tamnoputija, pa ne treba mi puno da pocrnim. Iako pazim da se previše ne izlažem suncu, jer sam dva puta izgorila i bilo je užasno. Vjerujem da ti je grozno po tim vrućinama i sparini, jer isto je i kod mene u stanu, a klime nemam. Topli pozdrav, srećo...cmokkkk.

    avatar

    25.06.2006. (14:54)    -   -   -   -  

  • ivanuška

    evo, ja imam skroz drugacije misljenje od tebe.. ja npr ne volim zimu jer sam jako zimogrozna i nju bi najradije prespavala.. dok ljeto obozavam, i suncanje i sve kaj ide uz to.. sam cekam da se maknem s ovog kipuceg asfalta.. al neka.. svi su razliciti. pozdrafcek!

    avatar

    25.06.2006. (15:38)    -   -   -   -  

  • nada

    Uh šta da ti kažen. Stvarno je prvruće, ali to šta se tebi ne kupa i ne voliš pocrnit to je tvoja stvar. Ja to volin, i šta sad, di bi bili da smo svi isti!? Nemoj se opterećivat time šta će drugi reć. Tako me nerviraju ti ljudi, neka gledaju svoja posla. Aj aj uživaj mi, i ja ti savjetujem da vučeš ventilator sa sobom i ne idi nigdi bez njega ;))

    avatar

    25.06.2006. (15:59)    -   -   -   -  

  • Lana i Paola

    ajme ovdi u Splitu je prevruće jedva se izdrži i uz kupanje...
    kisssa

    avatar

    25.06.2006. (18:02)    -   -   -   -  

  • m

    ja se još nisam uspjela natjerati da odem do mora, prvi put mi je uvijek najteže. volim lijepo preplanula tijela, ali ne izgorena. nema mi gorega nego kada vidim roze izgorene ljude ili one pune plikova, to mi je stvarno fuj. inače najviše volim proljeće, sunčani dani, toplo, ali ne previše. uživaj uz knjigu, hlad, ugodne napitke... ako ne možeš paliti klimu nabavi si ventilator, nije nešto ali pomaže (bolje išta nego ništa)... ;-)

    avatar

    25.06.2006. (18:17)    -   -   -   -  

  • marioneta okolnosti

    ja sam inace bijela, i nemam bas vremena za kupanje, al ove godine sam se stavila, i nastojat cu uhvatit sto sunca.. super mi je vidit broncani ten.. a ima jedna curica, hvata boju lako i ko ugljen je svake god, e to mi se ne svidja al malo boje ima samo prednosti..

    avatar

    25.06.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • nutella ;)

    Pa stavi si klimu u sobu ;) ma imaš pravo, ni ja ne volim kad je netko reš pečen, ali ipak volim dobit malo boje jer mi je onda lice bolje, ožiljci se manje vide i dlake su svjetlije... ma sve pomalo... ali sam isto alergična na sunce, tako da na more smijem tek nakon 4... pa onaj prvi dio dana nekako preživim, i onda se osvježim na moru... ma dobro, nađi ti sebi svoj sistem koji ti odgovara i reci ostalima da te puste na miru ;)

    avatar

    26.06.2006. (01:47)    -   -   -   -  

  • Scarlett_l

    Vidim da si napisala novi post...lito...pričale smo mi već o ovoj temi...premda viruj mi da bi trenutno i ja sebe zaledila...nije ti to loša ideja, al ne bi posli strašila dicu... ;) KISS!!!

    avatar

    26.06.2006. (10:28)    -   -   -   -  

  • beatlesica

    ja volim ljeto. da. uživam u njemu, no volim i zimu i jesen i proljeće. ustvari sve to volim. svako doba ima svoje čari koje samo treba znati iskoristiti:)

    avatar

    26.06.2006. (14:26)    -   -   -   -  

  • Things I can't say...

    meni je genijalno kad netko cita na plazi, ja bi im najrade uzela knjigu i sama je citala.
    ja sam u sobi sa klimom konstanto, sad se buraz dere na mene jer je procurila na postu... he he

    avatar

    26.06.2006. (15:16)    -   -   -   -  

  • honey

    mislin da ti je i zdravije šta se ne sunčaš. Ja san ove godine dobila pjegice! poludila san....a najgore ša mi otac kaže,da je to nastalo zbog sunca. Pa ako je stvarno tako onda i ja mrzin sunce! Nego ti moš na noćno ić...hehe.....bar se lipo rasladiš.....=) aj pozzz(hahha,ovo pozzz mi je prišlo u naviku.....)

    avatar

    26.06.2006. (21:31)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    Ja volim proljeće i ljeto! Još ako ljeti mogu priuštiti sebi par dana na moru-što ćeš ljepše! Volim se i sunčati i plivati, a bome i čitati neku dobru knjigu!: )))

    avatar

    27.06.2006. (00:25)    -   -   -   -  

  • angelina_smb

    klima i ventilator koji nose papire po cijelom uredu su neophodni za preživljavanje:)

    avatar

    27.06.2006. (11:13)    -   -   -   -  

  • Danas jesi, sutra možda i ne..

    ipak, nedostaje mi ono pravo proljeće koje ove godine nismo imali..

    avatar

    27.06.2006. (13:08)    -   -   -   -  

  • 16

    ma najbolji provod je s knjigom na plaži... meni je muka kad me sunce lupi u glavu i sva se preznojavam..ufff.. like ur blog

    avatar

    28.06.2006. (17:52)    -   -   -   -  

  • splićanka

    Šta je curo?? Al te je Jandrek odjeba?! Ma daj, a ja san mislila da ste tako savršen par pa imate sve zajedničko od A do Ž. PUSA

    avatar

    29.06.2006. (11:22)    -   -   -   -  

učitavam...