Komentari

debelamama.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Svea

    U pravu si. Žao mi je tih žena što rade u malim kvartovskim dućanima i imaju tek dva dana mjesečno slobodna. I žao mi je što nisu adekvatno plaćene za svoj rad. I što nemaju nakon 5 dana rada (pa makar radile i nedjeljom) dva dana odmora. I moj Zakoniti radi prekovremeno. Radi u privatnoj firmi i rijetko kada dođe kući oko 6. Većinom ostaje do 7-8 navečer. A i dulje. I vikendom. I radi od kuće.
    Od mene su na poslu očekivali da sa malim djetetom (tek sam došla sa porodiljskog) radim od 7 ujutro do 5-6 popodne. Nisam ostajala. I zato sam imala problema na poslu, ma... bilo je tako teško da ni ne želim o tome razmišljati... Promijenila sam radno mjesto, sad sam na godišnjem i nakon njega počinjem raditi novi posao. Nadam se da će biti bolje.

    avatar

    22.06.2006. (14:14)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    Mislim da rijetko tko danas razmišlja o tome dali je praznik ili ne i do kada rade dučani, s jedne strane je to super (ko što si i sama konstatirala-ak ti kaj sfali-odeš i kupiš), no sve manje se trudim razmišljati kako je onima koji rade. Ja im nemogu pomoć, a meni odgovara da uvijek imam pri ruci ono što mi treba. nažalost, niti ja neznam koji je praznik-možda se slavi igra Australije i Hrvatske!??? (usput 2:1 za nas... još malo do kraja, a naši ko puževi igraju...)

    avatar

    22.06.2006. (22:25)    -   -   -   -  

  • JaMama

    Prije niko nije ni pomišljao da ide nedjeljom u spizu poslije 12 sati, a sadje svima normalno da se velike kupovine obavljaju baš nedjeljom. žao mi je tih ljudi koji moraju raditi. kao da je od životne važnosti ako ne kupimo neku stvar baš taj dan.

    avatar

    23.06.2006. (12:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...