Komentari

annie.blog.hr

Dodaj komentar (85)

Marketing


  • maja

    sjfdkhgajkdfshgiudsf

    avatar

    17.06.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  • umorni konj

    baš sam jučer skinuo par fora od ovog Chrisa, no šta ja znam...u većini ih kamera se mijenja tako da je moguće manipulirati no ovaj sa raspolavljanjem žene je prilično impresivan....na www.metacafe.com imaš još nekoliko njegovih trikova....

    avatar

    17.06.2006. (12:20)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    Pogledat ću baš.. tnx.. baš sam sad opet pogledala isječak, koma.. e.. da poludiš! kako, kako?? :)

    avatar

    17.06.2006. (12:24)    -   -   -   -  

  • Fräulein

    nasmejalo me ovo s srbima,a icq neznam, koristim linux :-)

    avatar

    17.06.2006. (13:08)    -   -   -   -  

  • Samohrani student

    hah! Odlično :) Komentirah tu foru s naočalama.. ma rtl je jedan veliki stereotip, počevši od Sanje i Dvopekice, a ovaj borolija je toliko antipatičan da bih mu radio vidio lice stisnuto ispod moje cipelke. No, jel, tolerantan sam pa ništa od toga.. ;)

    avatar

    17.06.2006. (13:17)    -   -   -   -  

  • Amberka

    ako je renata sopek intelektualno biće, onda sam ja slon 0_0

    avatar

    17.06.2006. (13:40)    -   -   -   -  

  • voljet ću te...

    i plavuše su pametnije od informatičara....eh...pozdrav! p.s. zakon pozadina!!!

    avatar

    17.06.2006. (13:52)    -   -   -   -  

  • Sadako's apprentice

    sjeća li se tko sopekice u reklami za plidenta (ili tako nekako) zubnu pastu? ono, glumi tehničarku-koju-bi-svi-jebali-uključujući-staru-baku-koja-ima-hodalicu, a možda i glumi baš neku znanstvenicu. ima isto tako fine naočale, bijelu kutu, urednu, seksualnu kosu... ah. guzi se na radnom stolu, vrti kuglica-štapić modele kristala i okolo nje epruvete raznobojnih tekućina i onda pretisne Enter, a na kompjuteru čuda neviđena, skaču grafikoni svuda okolo, weeee... bilo bi fora da su takve po laboratorijima. ali nisu.

    avatar

    17.06.2006. (13:56)    -   -   -   -  

  • Jordan

    Hi drugarice Annie! Nego, Milana fakat treba frizer. Nek dodej kod mene ja sam fakat strucnjak za glacanje kose!

    avatar

    17.06.2006. (14:31)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    znas sta Annice, ja sam htio reci da nakon gledanja nekolicine njegovih trikova, dopustam sve mogucnosti, od izuzetno naprednog madjionicarstva, preko naprednog madjionicarstva u kombinaciji sa savremenim nacinima i stilovima TV produkcije, do suradnje sa necistim silama. Mislim, nemoguce je da ti bar ne padne na trenutak i to na pamet. Medjutim, gledajuci ovaj video pazljivo vise puta, sad sam manje vise 100% siguran da se radi jednostavno o dvije osobe, zene bez nogu, i zene-nogu - tj ili zene-kepeca, ili contortionista (oni ultra savijaci tijela), ili kepeca-contortionista. Primijeti da "cura" ima definitvno malo cudnu figuru, zadebljanu u sredini na nacin koji mozda postoji, ali je prilicno rijedak. Takodjer je obucena nekako malo cudno za tu okolinu; ko da je ravno iz Bugarske usetala u kadar. Primjeti da je napravio situaciju da zatreba malo vislju osobu, koja je tu bila spremna. Pogledaj kako se spusta prva cura na klupu, a kako ona - koja je tezina torza, sto je s rukama. Ovo je najnezgodniji trenutak za (vjerojatno jos labavi) spoj dvoje ljudi jedno na drugom. Drugoj curi mora Criss pridrzati glavu cijelim putem dolje, kaze joj "drzim te", a ona se jos lagano pridrzava rukama za klupu da ne padne prebrzo. Kad Criss lupi po sredini, cuje se dva tvrda drveno-platneno-metalna udarca; kopca koja je sad otkopcana? kad se rastavi, presjek, razrez na tijelu je conveniently maskiran da se nista ne vidi sa strane - i suknja i kosulja imaju pogodan porub da zakriju crno platno (?) koje je dijelilo tijela na obje strane. "Gornja polovica" potom prilicno iskusno otrci na rukama; nekako sumjam da bi stvarno rastavljena cura imala i poriva pobjeci od svoje donje polovice, a kamo li snage i vjestine onako pobjeci rucnim trkom ;) Najvjerojatnije bi jednostavno pala u nesvjest. A zena-noge je najnormalnije ustala (osim u slucaju da nije kepec nego neka presavijena, sto mi je sve mogucije sto dalje gledam), da protegne noge, i prste... ;)

    avatar

    17.06.2006. (14:37)    -   -   -   -  

  • Bad - tempered wooden doll

    Hahah, zaista je ta Milana čudnovata spodoba. Imala sam prigodu prisustvovat njenom gostovanju i promociji knjige (mislim da se knjiga zvala Revolver!! i ja sam ju actually pročitala) - isuse i moj bože. Jackie Collins meets...ne znam... Barbaru Cartland?
    A sama njena pojava - ko mlaka riba. Imam feeling i da se ševi onak u gumenim rukavicama. Bljak. Sad ne bum mogla izbrisat taj prizor godinama....

    avatar

    17.06.2006. (14:46)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    hahaha, a pogledaj malo dok se frajer bakce sa prvom, crvenom curom, a "Emily" stoji u pozadini medju ekipom, kako stoji ona a kako svi ostali u sceni. Svi su opustenih torzoa i kicmi, oslonjeni na jednu ili drugu nogu, dok sa zanimanjem i lezerno prate akciju ispred sebe; a ona stoji ko vaza, vise ceka nego sto gleda, i izgleda ko glinena kokosh iz crtica Chiken Run, i to u pauzi izmedju animiranja :)))) A svilena bluzica pogodne duzine, i taman malo predugacka suknja... mislim, nemam sta da kazem, taman ko iz svatova u Gornjim Luzanima. Medju americkim sportski obucenim setacima.

    avatar

    17.06.2006. (14:53)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    bravo za br.1,totalno antipatična osoba....da joj stari nije neka faca ne bi je nigdje bilo

    avatar

    17.06.2006. (17:36)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    crowjaneice, almost poznatice: ehhehe, fala na podršci glede dotične.. pih! jordanice: hej, hej, pa gdje si mi ti? gdje ti je blog? gdje si se skrasila? u kojoj si sad državi da mi je znati? :) ovajonaj: dakle, misliš da je to namješteno, ha? :))

    avatar

    17.06.2006. (17:42)    -   -   -   -  

  • opaljena

    joj..kod tebe uvijek nešto novo....nasmijala si me....šokirala si me.....i iznenadila(ugodno)...:))))

    avatar

    17.06.2006. (17:56)    -   -   -   -  

  • Parah dox

    Slika je tragična.
    E da baš im je golman za ono sve kriv. :D
    Mladić je Dejan Stanković :)
    Klipić sam baš sinoć ponovno pogledala. Još uvijek mi nije jasno.
    Točku četiri ne bih komentirala. Danas sam dobre volje.

    avatar

    17.06.2006. (18:40)    -   -   -   -  

  • Ti si jedna zlobna osoba.

    avatar

    17.06.2006. (19:04)    -   -   -   -  

  • Ribac

    briga me za nju, ne uteče mi na život... eh, nisam ni ja gledao... jebate koji video... sopekica je pametna (muze lovu ko luda) a i ćorava je što sam čuo, pa ima naočale koje su joj dopustili da nosi... nemogu... ne znam...

    avatar

    17.06.2006. (20:07)    -   -   -   -  

  • Tratinchica

    "Ima li itko, ali zaista to iskreno pitam i možete mi čak i anonimno odgovoriti ako je pozitivno, ima li, dakle, itko kome je taj čovjek simpatičan ili drag ili ga, čak, voli gledati na televiziji? Evo.. samo toliko, hvala! Ako ima, bit će mi neke stvari jasnije. Neću se više toliko patiti."
    E,pitala sam se istu stvar...sad kad vidim da nisam jedina...lakše je =)))Mrzoljubac sam dotičnog još od ere Huga =)

    avatar

    17.06.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • pulicer

    Kaj se tice Runjicke...Pa mislim da za savjete o sexu treba biti sexolog sa nekakvom diplomom. Ili u slucaju da to nije, onda bi ta dama trebala imati veliko iskustvo sa odredjenom impozantnom kolicinom konzumiranih pimpeka. Sad kad znamo da ona nije sexolog...Ali i ovo drugo mi je nakako sumnjivo sudeci po prilozenoj fotki kolumnistice.Znaci - cista prevara!

    avatar

    17.06.2006. (23:44)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    Magic Castle! Bila... :))) Super mjesto, no vidim da se tebi ne bi svidjelo... Ulaz samo po pozivu, ako ikad navratis u LA, imas free entrance, sto neki ne dozive ni u cijelom zivotu :) Eh, sad se tu pravim, ali za ozbiljno, daleko od toga da su k'o taj Angel... tip je munjen lagano. Taj Castle im je svjetski hq, i najpoznatija akademija za madjionicare, i sto je najbolje, cijeli Castle fakat izgleda misticno.

    avatar

    18.06.2006. (02:11)    -   -   -   -  

  • leo news

    sopekica s ocalama, kao mlohavi njeznik s gumicom. sto se tice milane i njenih knedlicki v obrazima jemas prav...morala bi ih stopiti ili br sliku ispeglati...ali to sve skupa nije bitno. bitno je da hrvati mogu mjeriti svoju inteligenciju...

    avatar

    18.06.2006. (08:05)    -   -   -   -  

  • Kao da je važno...

    u jebote što je ovaj napravio s onom ženom?Baš ne kužim!Mora biti neka fora,nije mogao ženu raspoloviti...ma ne kužim!heh što se tiče broja 4.(Boris)....pa ne znam,meni je baš smješan.Inače baš ne gledam TV,možda bi mi smetao da ga češće vidim,ovako mi je čak simpatičan.

    avatar

    18.06.2006. (12:25)    -   -   -   -  

  • sun

    odgovor na 5. pitanje=4 x subota,nedjelja ,e to je ako je pitanje internacionalno,a ako se odnosi na Hrvatsku onda neznam, praznike,je to to??!

    avatar

    18.06.2006. (15:03)    -   -   -   -  

  • Chantal Wilson

    Annie - uvjerena sam da bi ti se Milana itekako svidjela da ju imaš prilike upoznati poslije 3 popodne. Pouzdano znam da ona pitanja na koja odgovara u Globusu sama izmišlja jer ona koja joj dođu trebaju biti prosljeđena časopisu "Moja tajna ili štogod"

    Til itekako in - osobito među transvestitima.
    a što se sexa tiče - pa ona je udana Runjić, zar ne? Možda se lječi kolumnom a možda tu još svačega ima.

    avatar

    18.06.2006. (21:43)    -   -   -   -  

učitavam...