Komentari

wannabemama.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • I would not be smetlar....yes of course......

    kmeeeeeeeeeeeeee..................help...i'm baby!

    avatar

    13.06.2006. (08:06)    -   -   -   -  

  • sexyžena

    Jako lijepo pišeš o svojoj ljubavi u braku i mislim da je to baš pohvalno sa obzirom u kakvom društvu živimo i kakvi su brakovi danas.Što se tiče spola nemoj se zanositi da ćeš ga tako skoro saznati j asam u 25 tjednu i još uvijek neznam.
    Još ti želim poželjeti puno ljepih trenutaka u trudnoći sa obzirom da si toliko željela bebu,znaš i sam da je danas mnogo tih rizičnih trudnoća i da se trebaš dobro čuvati.Ja imam veliku sreću jer mi je dragi Bog dao da mi je evo cijelea trudnoća savršena, nisam imala nikakvih strašnih tegoba ni problema, a ako si pročitala moj blog vidjela si da stalno nešto kvocam, ovakvu lijepu trudnoću želim i tebi,pozdrav!

    avatar

    14.06.2006. (10:41)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    drago mi je da sve dobro napreduje.. baš o takvoj sreći povezanosti maštam.. samo neka..

    avatar

    16.06.2006. (14:16)    -   -   -   -  

  • daniela

    draga apstinentica. neznaš koliko mi je ljepo bilo čitati ovaj post. nešto predivno, prepuno ljubavi, najljepših osjećaja... to Vam želim cijeli život. bebici srčeko tuće? :)))) predivno... jednom sam rekla i opet ću: jedva čekam bebu. mislim da je trudnoća najljepše ženino doba. :) ljepo se odmaraj, pazi na sebe a posebno na malu mrvicu :) šaljem ti puno pusa i ljepom maloj obitelji veeeeeliki veeeeliki pozdrav :)

    avatar

    17.06.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  • blond lady

    puno se moze problema uspjesno rijesiti ako se nadu srodne duse i osobe koje se nadopunjavaju i beba ce vas jos vise zblizuje
    uzivaj u svakom trenutku
    pozdrav

    avatar

    19.06.2006. (19:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...