Komentari

nacrtani.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • izgubljenadjena

    Sve vise i vise me inspirira prica o srebru. Nego da bi se koloidno srebro pojavilo u apotekama u Srbiji, trebalo je dobiti nekakvu dozvolu ministarstva...moze li se kupiti legalno i u nekim drugim zemljama? Ako je dobilo nekakav certifikat, a vjerujem da je to bilo relativno brzo dobiveno, to onda isto puno govori...

    avatar

    08.06.2006. (10:12)    -   -   -   -  

  • El caballo de la muerte

    nikako da nadjem srebra

    avatar

    08.06.2006. (14:05)    -   -   -   -  

  • nacrtani

    Ima ga u Zgb-u, 99.999% (.999) čistoće u rafineriji plemenitih kovina, u bivšoj Končarevoj. 30 cm cca 1.5 mm promjera te ispadne nekih smiješnih 100 kn. No, bitnije je naći kvalitetnu destiliranu vodu. No, bole je ikakvo srebro, nego nikakvo. Uglavnom ti je bakar večinski dio u srebrima niže kakvoće, a i od bakra se rade koloidi, tak da, neke velike opasnosti nema. Ako imaš nekoga ovdje, neka ti ga nabavi u Rafineriji. Možda je jedini problem kod njih što ne prodaju tako male komade, pa ćeš možda morati pričekati dok ne budu radili neku veću narudžbu, pa naprave "malo više".

    avatar

    08.06.2006. (22:33)    -   -   -   -  

  • nacrtani

    izgubljenadjena: Ups! Sorry, zaboravih ti odgovoriti. Znam da se u Srbiji prodaje u apotekama, a da li postoji neki certifikat ili dozvola ministarstva...to moram provjeriti, nemaš frke. U Americi se prodaje bez problema (ima i dosta sajtova sa ponudama na net-u), a za ostale zemlje ne znam. Osim za Njemačku, gdje se legalno prodaje.

    Daljnje informacije stižu...

    avatar

    08.06.2006. (22:42)    -   -   -   -  

  • izgubljenadjena

    hvala unaprijed na informacijama:)
    zanima me i da li je to koloidno srebro iz apoteka registrirano za vanjsku ili i unutarnju primjenu?

    avatar

    12.06.2006. (09:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...