Komentari

nacrtani.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • izgubljenadjena

    Nacrtani se nesto raznjezio, tako treba :)

    avatar

    06.06.2006. (09:29)    -   -   -   -  

  • izgubljenadjena

    Velim da mozemo biti sretni da smo u tim godinama bili djeca i tinejđeri:) Gledam to s te pozitivne strane, sta drugo mogu, jer tuzno je da nema vise tog povjerenja, mira i sklada medju ljudima. Svi su otudjeni i nepovjerljivi. Evo cak ni ti vise ne dolazis na moj blog :)

    No, kako ti stalno spasavas svijet, izmedju ostalog i putem koloidnog srebra, mogu te samo probat oraspolozit sa jednom novosti. Naime, upravo mi je ispricala moja draga kolegica, koja je za srebro cula preko mene, a od tebe:), da je cula na 101-i (na omladinskom :) da samsung radi nove klima uredjaje kod kojih primjenjuje srebro, jer unistava preko devedeset posto stetnih mikroba i sl...:)

    avatar

    06.06.2006. (09:56)    -   -   -   -  

  • El caballo de la muerte

    Ah ta dalasnja mladez.Ja spadam pod nju ali drugacje.Nisam ja narkoman.Jos sam cist od droge i biti cu cist zauvjek.Samo cu cugati od nesrece

    avatar

    06.06.2006. (14:24)    -   -   -   -  

  • nacrtani

    izgubljenadjena: Aj, mogu se i ja malo raznježiti. Dolazim ja na tvoj blog, no dugo, dugo ne bijaše napisana ni riječ. Ali, vidjeh da nešto si naškrabala, pa idem baciti oko. ;)
    Glede srebra, ma jesam vam rekao, srebro je zakon, ali ga ovi farmaceutski gadovi skrivaju od nas. Još nam govore kak to ne valja, nego treba njihove otrove gutat. Blah! Viva la Victoria siempre! All information should be free!!!
    theend: Ma i ta cuga bu te s vremenom pustila. Svaka čast glede droga, možda tu i tamo koji smotuljak, al' dalje od toga - NE!!! Sreća i nesreća su naš odabir, nemoj to zaboraviti. ;)

    avatar

    06.06.2006. (21:36)    -   -   -   -  

  • nacrtani

    Svaka čast na ispravku...slažem se...i...dužan sam cugu za ovaj vrijedni ispravak...DA! BILO JE PUUUNO BOLJE! ;)

    avatar

    06.06.2006. (23:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...