Komentari

necanje.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Gordana

    Čestitam na otvaranju bloga! I veseli me što si ga pokrenula. Necati ne znam, a strasno želim naučiti barem osnove raznih tehnika pa... možda nekad bude volje i prilike da mi pokažeš kako se neca. Imam čak i iglu, samo nije baš tanka. Ovo što na slici se sigurno radi tanjom iglom. Gdje dobaviš igle za necanje? Toliko dugo ih nisam pronašla u prodaji da sam sad već odustala od traganja.

    avatar

    07.06.2006. (09:36)    -   -   -   -  

  • Jana

    Ovo zvuči jako zanimljivo, nisam ni znala da se to zove necanje. Baš mi je drago da si otvorila blog :-)

    avatar

    07.06.2006. (09:52)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Wow! Ovo stvarno zvuci jako zanimljivo i bilo bi lijepo da takva jedna vjestina u potpunosti ne zamre. :) Ajde nas nauci malo kako se to stvarno radi na ovome blogu. :)

    avatar

    07.06.2006. (19:41)    -   -   -   -  

  • NECANJE

    Za Gordanu:drago mi je da ti se sviđa moj rad. Možda nam se i pruži prilika da ti pokažem kako se radi, i ja sam jedva našla nekoga tko bi mi to pokazao. Za igle se snalazimo sami, pravimo ih od bakrene žice. Ako si zainteresirana mogu ti objasniti točno kako ju pravim, nije uopće komplicirano. Do toga smo i sami došli iz razloga što nigdje nije bilo za kupiti.

    avatar

    07.06.2006. (19:52)    -   -   -   -  

  • Gordana

    Zanima me kako praviš iglu! Ne znam kakav si sadržaj zamislila za blog ali predlažem da počneš s uputom za pravljenje igle :-) Ima uputa za necanje u Enciklopediji ručnog rada, probala sam jednom. Međutim, nisam našla namjenu za mrežu s velikim okama pa nisam nastavila, samo sam probala. doduše, nije dosta samo namjena, treba izabrati i pravi konac.

    avatar

    08.06.2006. (15:35)    -   -   -   -  

  • NECANJE

    Gordana rado ću uslikati igle. O sadržaju bloga nisam previše razmišljala dok nisam vidjela što će vas zanimati. Iskreno do sada nisam niti naišla na previše zainteresiranih,pa nisam znala što očekivati. Ako želiš možeš mi ostaviti svoj mail,pa da ti pošaljem sve što te zanima.

    avatar

    08.06.2006. (19:41)    -   -   -   -  

  • LELA

    oju kolegicu zanima gdje se mogu nabaviti šeme i kupiti neku knjigu ili časopis o necanju, ili ako mi možete poslati koju šemu.Jedna stara baka ju je naučila praviti mreže i to je sada savladal ali bi voljela da ima izbora za daljni rad.Moj e_mail je - zoranivic@vk.t-com.hr

    avatar

    14.07.2007. (21:50)    -   -   -   -  

  • my Way- ribica

    vidjela sam neke radove i oduševili su me !!
    rado bi se upoznala s osnovama ove tehnike

    avatar

    02.12.2007. (22:58)    -   -   -   -  

  • jug

    U trgovini Šivanol, u Gajnicama , Gavanovačka ulica, ima za kupiti set za necanje po cijeni od nekih sedamdesetak kuna.

    avatar

    30.05.2008. (20:00)    -   -   -   -  

  • dil

    Da li mi mozes stavit neke slike kako da izradim mrezicu?Ja zelim i imam volju da naucim jos necat

    avatar

    23.04.2010. (03:45)    -   -   -   -  

  • U-Štit

    20.07.2013., subota
    Čuvar Hrvatske glavni UDBA-š Stjepan Mesić

    ŽIVI U DRŽAVNOM DVORCU NA RAČUN SIROMAŠNOG HRVATSKOG NARODA

    Oživljavanje Dr. Ante Starčevića

    UDBA je hrvatska sudba - Stjepan Mesić

    Na Udbinoj listi za likvidaciju bili su pravi rodoljubi.
    U Hrvatskoj u proteklih 68. godina partizansko-komunistićka UDBA je vedrila i oblačila i njihovi okorjeli zaštitnici i istomišljenici. Jugoslavenska tajna policija na čelu sa Josipom Manolićem je likvidirala brojne Hrvate. Između ostaloga Udba je ubila Inina direktora Stjepana Đurekovića, u tu igru je bio umješan Zdravko Mustač i Josip Perković, čiji sin Saša je bio savjetnik predsjednika Mesića.

    Udba je na jednako okrutan način poput Đurekovića, Senića, Ševe i drugih likvidirala nekoliko poznatih hrvatskih emigranata domoljuba, od kojih su najpoznatiji: Bruno Bušić, Mate Kolić, Nediljko Mrkonjić, Ante Tuksor, te Geza Pašti, jedan od osnivača Hrvatskog revoluciranog bratstva. Stanko Nižić ubijen je na svome radnom mjestu u Švicarskoj u Zürichu, u hotelu gdje je radio na recepciji. Nisu od ničega prezali, ništa im nije bilo sveto.

    Privatizacija Tvornice cementa Našice bila je jedna od prvih afera u privatizaciji uopće. U javnosti se tu aferu povezivalo sa Stipom Mesićem, odnosno njegovom kćeri Dunjom.

    Sva jača poduzeća kao sto su Astra, Ingra, JAT, Genex, Pliva, Ina, Inaturs, Jugoturs i uvoznici, držala je Udba. Sve je to dobro znao Đureković, o tome je pisao knjigu i to je bio razlog što je likvidiran od strane UDBA-e. Danas štite Perkovića , koji je obavio to ubojstvo, uz suglasnost i odobrenje CK KPH. Dok su se desničari borili za Domovinu protiv četničkih hordi i Mesićevog JNA, te ginuli na prvim crtama bojišnice, ljevičari ,uvučeni u sve stranke, su privatizirali društvenu (Hrvatsku) imovinu.

    Ne mogu oni obrisati toliko mojih tekstova, koliko ja mogu napisati.

    HRVATSKI UDRUGA “ŠTIT”
    (Za ljudska prava)
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 19.07.2013. (nedjelja)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
    092/1870486
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    http://istinazanarod.blog.hr
    ——————————————
    1534. Članaka

    avatar

    20.07.2013. (13:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...