Komentari

romanticnadusa.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • SLIJEDI TRAG ANĐELA

    ajoj, stvarno sreća da se ništa nije dogodilo.. i ja sam imala jedan incident sa autom kad sam bila mala.. joj, kad se sjetim.. išli smo nekuda sa ujakom i u trenu kad je skrenuo u desno vrata su se otvorila i ja sam zamalo ispala iz auta, sva sreća da mama ima dobre reflekse.. uf.. i nemoj biti jako tužna zbog dragoga, pa ipak ćeš ga viđati.. pusa!

    avatar

    05.06.2006. (08:54)    -   -   -   -  

  • arabeska

    Hvala ti što si svratila do mene i ostavila komentar.
    A što se tiće posta: Nemoj biti tužna, tvoj dragi ide na par dana i vidjet ćete se poslije...Pa vidi se da ga voliš, stvarno lijepo!
    P.S.Nadam se da se čitamo. Pusa

    avatar

    05.06.2006. (09:04)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    Dobro jutro, vratila sam se, zelim ti lijep i uspjesan dan...

    avatar

    05.06.2006. (09:28)    -   -   -   -  

  • deda

    imaš jedno mahanje kao pozdrav.))

    avatar

    05.06.2006. (09:57)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok, draga...sve će biti ok, sa tobom i tvojim dragim. Bome, ti si se zaista našla u velikim opasnostima, dobro da je sve dobro završilo. Sad se dobro pazi i čuvaj se. Ja sam kako mala, sa jedno 5 godina, topila sam se u rijeci i nikad to neću zaboraviti...eto, nasreću spasio me jedan mladić. Topli pozdrav, srećo...cmokkkk.

    avatar

    05.06.2006. (10:18)    -   -   -   -  

  • P U P S Y !

    Hvala ti na savjetu, slažem se s tobom.
    Ne mogu vjerovati šta ti se desilo kao maloj s autom!! Ali vidiš da si se,kad si došla na isto mjesto, opet svega prisjetila. Znam da si tužna zbog dragog, ali misli na trenutke koje ćete provesti zajedno čim se bude vratio..A bar ćeš ga i dalje moći viđati. Pozz!!

    avatar

    05.06.2006. (10:18)    -   -   -   -  

  • Samo moje priče

    Svasta, Romanticna... kaka prica... kaka prica... zvuci kao neki film... joj da sam ja to prezivio... mozem si samo zamislit. Nije cudo da ces se toga uvijek sjetit. Stvarno ti je tuzan post danas.. a sta hoces, zivot ima i gore i dole, nemozes bas samo jedno birat, zar ne? Ej, uprkos svemu, nadam se da ti ceju sto ljepse prolazit ovi dani koje dolaze... Lijepi pozdrav!

    avatar

    05.06.2006. (11:10)    -   -   -   -  

  • joe

    A joj...Da rastanci uvik bole i kad su na kraće vrime.Kad mi je did umra ima san 5 godine(a jako san ga volija),rekli su mi da je did otiša i da će se brzo vratit.Idućih dva miseca san stalno pita kad će se did vratit,a kad su mi rekli da spava s anđelima,rasplaka san se...Ali ti ćeš opet vidit dragog...

    avatar

    05.06.2006. (11:35)    -   -   -   -  

  • just_me

    zaboravila sam ti rec da ti je pozadina predobra!!!:-) nisam stigla procitat post...predugacak je;-), al vjerujem da je dobar!:-)

    avatar

    05.06.2006. (12:02)    -   -   -   -  

  • always_mine

    ..bome tebi nije bilo lako u životu ;)..tila sam ti reć da iako tvoj dragi ide na brod,nebi trebala tako biti tužna,vratit će se brzo i sve će biti u redu,znaš i sama da u ljubavi moramo raditi kompromise,i da moramo nekad prihvatit situaciju onakvu kakava je,iako nam se tada ne činilo idealno,moram biti svjesni da jest kako jest,i drugačije ne može biti..budi mi dobro,i razveseli se malo,šaljem ti osmjeh :)..on je lijepši od svakoga cvijeta na svijetu ...pussa

    avatar

    05.06.2006. (12:03)    -   -   -   -  

  • mala_sanja

    Nemoj biti tuzna, sto ide na brod. Kako sam razumijela, da cete se vidjeti na vecer. Pa i drugi moraju raditi po danu. A ova prica o Tvojoj mladosti, ma strasno! Ali ne razumijem, sto to niste htjeli reci Vasim roditeljima. Uzivaj u lijepom vremenu, evo ja moram paliti svijetlo, koliko je vani smrknuto.

    avatar

    05.06.2006. (12:26)    -   -   -   -  

  • excitement

    ----------odličan blog....nisam stiga pročitat ovaj tužni neki post....al svakako ću ga pročitat........pozdrav

    avatar

    05.06.2006. (17:57)    -   -   -   -  

  • BU! :)

    sad da ti govorim da nesmiješ biti tužna, značilo bi ti apsolutno NIŠTA. razumljivo je da si tužna, razumljivo da ti već sad fali........ nadam se samo da neće dugo trajat tj da će ti vrijeme bez njega brzo proći i da će ti se brzo vratiti. eto, al to se samo nadam. nemam msn više, od subote, u subotu smo komp formatirali. zasad ga ni ne mislim stavljat ponovno. dakle, mail :) pusa velika, mislim na tebe.

    avatar

    05.06.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  • Miki

    Kad mi pričaš o tom njegovom odlasku na brod zasvira mi pjesma u glavi 'Kako ću volit to ludo more'. Ne znam jel ti ta pjesma valja ali meni je lijepa jer lijepo opisuje ljubav .... brod, odlazak.
    Pozdrav!

    avatar

    05.06.2006. (22:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...