Komentari

slobs.blog.hr

Dodaj komentar (59)

Marketing


  • rutvica

    pozdravi brata i reci da je heroj

    avatar

    30.05.2006. (21:06)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Uf, uf, u detalje si mogu predočiti kako se je stvar odvijala. Takve stvari nas baš fino motiviraju u borbi za svoja prava.

    avatar

    30.05.2006. (21:29)    -   -   -   -  

  • suzi q.

    bojim se da sam u pravu kad mislim da bi i u srbiji imao pune ruke posla . Korupcija na svim nivoima.

    avatar

    30.05.2006. (21:32)    -   -   -   -  

  • Republika Vinkovci

    zivijoooooooooo ti brat!
    i neka ide do kraja i nek im jebemajke!

    avatar

    30.05.2006. (21:40)    -   -   -   -  

  • hippie:-P

    samo za reci - strasno!!!!!!!!!

    avatar

    30.05.2006. (21:51)    -   -   -   -  

  • nemiri

    kad bi bilo više takvih lako bi

    avatar

    30.05.2006. (21:57)    -   -   -   -  

  • edo

    Razlika je samo u tome što bi u Iraku, na nekom checkpointu, brat možda prošao i lošije. Teksas na sve strane, nema razlike.. Pozdravi brata.

    avatar

    30.05.2006. (22:03)    -   -   -   -  

  • Not another n00b blog

    jebo muriju.samo su zapreka ljudima u zivotu

    avatar

    30.05.2006. (22:03)    -   -   -   -  

  • vAžNe StVaRi

    cool blog? NEEEEEEEEEE

    avatar

    30.05.2006. (22:38)    -   -   -   -  

  • sed

    Čovječe , ja sam išao mjenjati svoju državu prije 15 godina. Mjenjao sam čak i tvoju! Umalo sam zbog toga glavu izgubio. Sad je na vama red da mijenjate SVOJU državu! Nema pomoći! (i nema šaptanja iz druge učionice!) Sve to zvuči tako kaotično kao da vam je sve otišlo u pizdu lepu materinu. I društvo i država. Naravno, imaš dvije opcije: Ili se uhvati s njima u kolo dok ti ne narastu zubi morskog psa ili se odseli u Švedsku, ko svi pošteni Srbi!

    avatar

    30.05.2006. (23:02)    -   -   -   -  

  • try to keep up

    cccc!pozdravi brata.svašta se danas može vidjet....a jadne države...

    avatar

    30.05.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  • sitke

    Jest da smo mi prag Balkana , al oni tamo ...Pa oni su centar Balkana ( naravno ne zemljopisnog nego mentalnog)

    avatar

    30.05.2006. (23:31)    -   -   -   -  

  • Utopija za izgubljene

    Sramota.Takav primitivizam ne bi očekivao od nikoga.Ali stvarno pokazuje pokvarenost.Nisam nacionalist,ali to je ogavan čin.Što se tiče tvog brata čestitaj mu i reci da je prava faca i prava legenda.Rijetki ljudi bi imali hrabrost za to učiniti

    avatar

    30.05.2006. (23:51)    -   -   -   -  

  • lolina

    da ti nije brat iz hrvatskog zagorja , kad tak tjera pravicu? kod nas se to drugačije radi , fino platiš mito ili poštenje , onda ga cinkaš i kolega policija ostane bez posla.

    avatar

    30.05.2006. (23:58)    -   -   -   -  

  • Srcky

    sumnjam lolina da bi to radilo kod nas .. ovde se drotovi dele na "drumske razbojnike" i "plave andjele" .. i dobro pokrivaju jedni druge. u svim situacijama.

    avatar

    31.05.2006. (11:35)    -   -   -   -  

  • jezdi

    majko božja, pa to je ko kod Kafke :(

    avatar

    31.05.2006. (11:55)    -   -   -   -  

  • Bojan

    Podrška bratu, već se po priči vidi da on govori istinu. Ipak, mislim da je u ponašanju s policijom bitno ne psovati i slično jer tada potencijalnim svjedocima ti izgledaš kao agresivac. Ja sam jednom mobitelom snimao tri policajca dok su privodila jednu ženu koja je vikala "pomozite mi, ovo nije policija". Uskoro je policajac tražio da mu dam mobitel, što sam odbio, ali je uskoro odustao od te ideje i na moj prijedlog se povukao kako bi pomogao DVOJICI svojih kolega jer im je žena opet pobjegla iz auta u koji su je strpali. Inače, bili su policajci, žena je bila malo munjena i napala je nekoga prije toga, ali se to nije moglo vidjeti odmah.

    avatar

    31.05.2006. (12:05)    -   -   -   -  

  • Boris

    Tako mu je kad zivi u Srbiji. Zato sam se ja i "prebacio" u Skandinaviju. Ovdje tuku policajce. :)

    avatar

    31.05.2006. (12:12)    -   -   -   -  

  • Danko

    Tvoj brat se psovanjem i vređanjem policajaca spustio na isti nivo kao što su oni, prema tome ne čudi me što je dobio batine, odnosno - dobio je ono što je tražio...

    avatar

    31.05.2006. (12:31)    -   -   -   -  

  • malena_1309

    a nema se šta komentirat..voljela bih reći da su čudim tako nečem,no nažalost ne mogu..

    avatar

    31.05.2006. (13:28)    -   -   -   -  

  • Filip

    Ne lupetaj gluposti Danko, sta god on pricao ne smeju da ga biju.

    Ti panduri su isto sto i kriminalci, samo su u stanju da se drze nekih pravila, ali su vece kukavice... Jedini razlog zasto rade to sto rade je da bi mogli maltretirati druge ljude, i tako je svuda (zato su im i plate bedne, jer ima mnogo onih koji bi da maltretiraju ljude i jos da ih plate...)

    Samo treba da postoje pravila koja te od takvih stite, i mehanizam za njihovo sprovodjenje, a jedno od osnovnih pravila je da NE SME DA TE BIJE. A zapecacena kamera na pandurskom autu je dobar primer low-level mehanizma. Makar bi snimila zvucni zapis...

    Svaka podrska bratu, voleo bih da istera to do kraja zarad svih nas. Ja sam srecom pobegao u Sloveniju pa se ne brinem (ovde me _nikad_ nisu ni zaustavili, vozim BG table skoro godinu dana).... ali sam se sav najezio kad sam procitao poruku... moglo je da bude i gore..

    avatar

    31.05.2006. (13:47)    -   -   -   -  

  • Filip

    Ali u svakom slucaju nije pametno psovati pandure, ili bilo koga u takvoj situaciji... najbolje ne platiti NIKADA NISTA na licu mesta, pa kazna kad stigne, ako je opravdana - platiti, ako nije - terati na sud.. zapravo, kriva je drzava sto ih uopste postavlja da oporezuju, i sto je uopste moguce platiti kaznu na licu mesta (trebalo bi da moze _iskljucivo_ preko plave koverte). cemu uopste toliko pandura po ulicama?! speed-cam ili dve savrseno resavaju problem, a i jeftinije su.. ma.. srbija.

    avatar

    31.05.2006. (13:51)    -   -   -   -  

  • Slobs u Iraku

    Drugari, hvala na podrsci. Buda je pokrenuo medijsku inicijativu da se skrene paznja na ovakve slucajeve, i platio je lokalnim televizijama da prikazuju oglas u kome trazi svedoke njegove golgote :-) Malo se lozi da ce da postane srpski Rodney King, ali mozda se stvarno nesto i pokrene ako se naidje na dovoljno interesovanja. Recimo neka neprofitna organizacija za nadgledanje rada policije koja bi u placenim terminima na nekoj nacionalnoj televiziji izvestavala o slucajevima policijske torture.

    avatar

    31.05.2006. (14:02)    -   -   -   -  

  • Danko

    Pogrešno ste me razumeli. Ja ne opravdavam postupak policije (batine), ali još manje opravdavam postupke dotičnog gospodina (psovanje, vređanje itd.)... Ja sam za da se ti policajci drakonski kazne, ali sam isto tako i da tvoj brat popije drakonsku kaznu zbog uvreda. Nije civilizovano prebiti nekoga, isto tako nije civilizovano nekoga psovati i vređati, obe pojave treba iskoreniti. Iz onoga što sam pročitao se vidi da je tip provocirao policiju, jer i ono što je napisano je dovoljno provokativno, a siguran sam da je još mnogo toga izostavljeno... Ja sam po Srbiji prešao nekoliko stotina hiljada kilometara, za vreme vanrednog stanja sam vozio zatamnjen Audi (najomiljenija meta za pandurska maltretiranja), zaustavljan sam, kažnjavan legitimisan bezbroj puta, i nijednom mi se nije desilo da imam bilo kakvu neprijatnost sa policijom, a kamoli da dobijem batine, pa čak i za vreme vanrednog stanja kad su tukli kao mutavi...

    Slobs, ja tebe razumem jer ti je on brat, pa ti je krivo što je dobio batine, ali od toga ne treba praviti kojekakvu medijsku halabuku i ne znam ni ja šta... Čovek se pravio pametan, vređao i psovao policajce i dobio batine. Opet ponavljam, ne opravdavam postupak policije, ali u principu dobio je ono što je tražio, i već prema tome priča ne može biti u istom kontekstu kakva je sada i kakva je predstavljena javnosti.

    avatar

    31.05.2006. (15:24)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    Granica između zaštite svojih prava i "praviti se pametan" je u Srbiji možda tanka ali postoji. Ja ne vidim ništa problematično u njegovom pristupu. Tražili su mu mito, bili otvoreni povodom toga i on ih je nazvao lopovima što oni i jesu. Psovao ih je tek nakon što su ga fizički napali što oni ne smeju da rade. To što nose plave uniforme im ne daje za pravo da po bilo kojem osnovu maltretiraju ljude. Dosta je bilo guranja glave u pesak, Slobs&Budo ako treba neka pomoć znate gde sam. Mada, iskreno, teško da ćete sa ovim slučajem u old boys clubu proći dobro (znam iz ličnog iskustva). K.a.t.a.s.t.r.o.f.a!

    avatar

    31.05.2006. (15:40)    -   -   -   -  

učitavam...