Komentari

metanoja.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • posoljeni zrak

    Dok te čitam čini mi se da te poznajem. Ili mi se zaista samo čini da me podsjećaš na jednu dragu mi osobu. Ne znam. Pokušavam dokučiti, ali ne smijem stvarati zaključke…
    Sviđa mi se ovo što si napisao o noći. O svemu onome što se u noćima događa. Meni se uvijek činilo da je noć drugačija od dana. Da li zbog izvjesne tišine i mira ili nečeg trećeg, ne znam. Čini mi se da lakše noću sabirem misli, izričem osjećaje, stavljam na papir ono što mi je danju nekako nepristupačno.
    Ne znam što bih izdvojila od svega što si napisao, ali mi se jako sviđa ono 'noći si povjerio i svoju ljubav onoga trena kad si se opasao ubrusom i….'
    Ponekad noći nisu prepune nade. Ponekad jesu. Ponekad se u njima neminovno sastajemo sa sobom i to nam može biti mučno. Ponekad se noću odlazi… na neke druge putove… kao da se danju toga strašimo….
    Noć mnogo toga skriva i zaogrće upravo kao i Nikodema…
    Ali svima želim da nam noć bude puna Svjetla i Nade, pa makar to napisali i malim slovom….
    Ostavljam iskren pozdrav!!

    avatar

    26.05.2006. (16:05)    -   -   -   -  

  • u ime...

    Uranjajući u tvoje riječi vidim svoju površnost...čini mi se kao da me preko tebe vraća na put...pozdavljam te

    avatar

    26.05.2006. (21:46)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Jako lijepo pišeš! Hvala ti na ovim riječima, navratit ću kad stignem. :)))

    avatar

    26.05.2006. (22:31)    -   -   -   -  

  • betanija

    Podsjećaš me na mene. Volim tišinu noći, u njoj stvaram svoju umjetnost koja svjetli Njemu na slavu...

    avatar

    27.05.2006. (07:28)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    Ne znam čitaš li komentare na prošle postove. Zaintrigirao si me odgovorom na moj komentar pa je uslijedio još jedan s moje strane. :))))) Pogledaj niže!

    avatar

    27.05.2006. (08:40)    -   -   -   -  

  • metanoja

    @betanija: Noći su čudesne, noći su plodne... Ali, jednom je pisac neki vrli zapisao: Noći su najljepše iza ponoći, jer tada hitaju zori. Pišče, prijatelju, hvala Ti na ovim riječima! Kako vidiš, noći su posebne u mojem životu, ali da nema zore one bi bile prokletstvo. Zato, ljubim i jutra prepuna svježine... Ljubim noć jer u njoj prebiva Zora.
    @triptih: Hm... Ja sam novi na blogu, pa još uvijek gledam i čitam kom. na ranije postove. Nekoliko puta me je glava dobro zabolila kad sam lupio o zid, ali sam se onda probudio... I ugledao odgovor u Njegovu naručju... Samo On je ostao... Samo istina o meni... I u istini Vječnost... Triptih, obećaj da nećeš ovisiti o "kritikama okoline"! :))))

    avatar

    27.05.2006. (17:16)    -   -   -   -  

  • u ime...

    dobar ti dan... slažem se sa svakom tvojom riječi u komentaru, ono smo što biramo...u svakom pogledu... pozivam te na popravni :))))) nisi odgovorio na sva pitanja :))))
    pozdravljam te

    avatar

    27.05.2006. (17:57)    -   -   -   -  

  • u ime...

    sjedi 5!!! ha ha ha

    avatar

    27.05.2006. (22:13)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    Dobro jutro!
    Svaka čast za dizajn. Imam koji trenutak i navratih. Začudih se misleći da otvaram krivu stranicu. Predivno! Jako mi se sviđa!
    Želim ugodan nedjeljni dan i pokoji susret s Onim s kojim se dobro osjećaš!!!

    avatar

    28.05.2006. (07:16)    -   -   -   -  

  • zrno gorušice

    Volim noć... često preko ljeta izađem noću na blakon, gledam u nebo i razgovaram s Njim...

    avatar

    28.05.2006. (09:04)    -   -   -   -  

  • metanoja

    @triptih: nisam bio siguran što će od svega ovog ispasti... Nisam vješt u dizajniranju, a nisam imao prilike nekog pitati za pomoć. A svakako sam htio nešto promijeniti... Ako dobro izgleda, onda sam kao uspio?! Meni je bolji nego onaj prije... Kad se već hvalimo: tvoj blog je jedan od najljepših. Pozdrav i tebi i svima koji tu navrate, u slučaju da ne svratim neko vrijeme ovdje... Radosna vam nedjelja! :)))

    avatar

    28.05.2006. (15:53)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    Ma, nije moguće! Tek sam počela ovamo navraćati a ti već govoriš da te jedno vrijeme neće biti!! Zvuči mi nepošteno, ali ne mogu ništa! Bit će mi drago kad ću opet imati prilike pročitati koju tvoju molitvu i razmišljanje. Do tada veliki pozdrav!
    A što se tiče mog bloga: hvala, hvala, hvala! I hvala blogerici koja je napravila ono što sam željela. Ja, ne samo da nisam u tome vješta, nego uopće ne znam na tu temu... Imam samo ideje! Ne znam da li je i to dovoljno i računa li se to kad znam da drugi znaju nešto i sami napraviti! :))))))

    avatar

    28.05.2006. (16:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...