Komentari

tableta.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • BW

    vrijedi li to i za kućno pravilo da rad vikendom nije nikako dobra stvar?...e pa ukućani moji meni je tabletica rekla da se puno odmaram i ljenčarim tako da znate vikendom smo svi na djeti i nema kuhanja,hvala ti dr.moja na dobrim savjetima.

    avatar

    18.05.2006. (23:12)    -   -   -   -  

  • BW

    pozdravčić i mirnu i ugodnu noć ti želim.pusa tebi.

    avatar

    20.05.2006. (00:45)    -   -   -   -  

  • BW

    što te nema ? pusa tebi .

    avatar

    21.05.2006. (23:17)    -   -   -   -  

  • kazzoo

    Sad sam pročitala sve postove na ovoj stranici,ja ti posebno volim ta opuštanja,kupke i kućne pripravke.Ako znaš što treba jesti da nokti rastu brže reci mi molim te!stavljala sam masku za kosu od meda i maslinovog ulja,no meni se čini da kosa nije nešto ljepša?

    avatar

    22.05.2006. (16:21)    -   -   -   -  

  • umoran

    Evo me k tebi - da se konačno malkice odmorim uz...može nešto drugo osim sirupa?...dec crnoga?...

    avatar

    22.05.2006. (19:49)    -   -   -   -  

  • tableta

    @BW- draga moja Brenky-nažalost , nema nam pomoći- to vrijedi samo za službeni posao- sve ovo kućno ne možemo izbjeći. Šta misliš šta bi nam naše " društvo" kod kuće reklo da ne skuhamo nedjeljni ručak- rekli bi da štrajkamo.- Nije me bilo zato što sam imala strašno puno posla oko pripreme jednog kongresa, no sad je to gotovo pa se čujemo. Pusa i tebi. @ kazoo-drago mi je da si mi ponovo došla- ti si mi bila prva na mom blogu. Što se tiče noktiju svaka namirnica koja ima B vitamina je dobra za nokte. Da probaš sa germom( a ponekad i sa kojom čašom piva!) @ umoran- slušaj ! Ako je čaša finog vina( svejedno da li bijelo ili crno) rado ću ti se i pridružiti.Vino je lijek( u razumnim količinama) to je opće poznato.

    avatar

    23.05.2006. (22:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...