Komentari

ljudevit.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • glorija

    smrtna kazna sama po sebi ne moze biti humana, pa tako i trazenje sto humanijeg nacina za njeno izvrsenje meni zvuci potpuno blesavo. sto je najhumanije?... injekcija, elektricna stolica, vjesanje, strijeljanje.... mozda giljotina,u poredjenju sa ostalim metodama, i je jedno od "najhumanijih" sredstava izvrsenja smrtne kazne, ali pomisao na njenu brutalnost mi svaki put sledi krv u zilama...

    avatar

    18.05.2006. (10:09)    -   -   -   -  

  • Fantasista

    neka padaju glave:)

    avatar

    19.05.2006. (04:56)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    interesantno si to složio. JAKO! a baš se me i podaci zanimali, pročitala sam u dahu, ne preskačući niti riječ:). Inače,nisam za smrtnu kaznu, mislim da postoje i puni efektivniji oblici preodgoja okorjelih zločinaca-npr. ne mogu oprostiti nekome tko čini nažao djeci, pedofili - pa recimo neka se na njima umjesto životinja,koje nisu ništa krive jer su se rodile kao životinje, doživotno vrše pokusi npr. farmaceutske industrije ;))))...znam, zvuči okrutno, ali kad razmišljam sama sa sobom, nikako nisam sigurna, jesam li za smrtnu ili nisam, bojim se da kad kažem da nisam -da sebe lažem :)

    avatar

    19.05.2006. (09:36)    -   -   -   -  

  • ljudevitanja

    Ja mislim da neki ljudi ne smiju biti na slobodi. Ako ih država želi izdržavati, može osigurati njihovu potpunu izolaciju, a usput imati i neke koristi od njih, onda smrtna kazna može biti zamijenjena doživotnim zatvorom. U suprotnom, ode glava.

    avatar

    19.05.2006. (11:51)    -   -   -   -  

  • glorija

    oho, nove boje! nije lose :)

    avatar

    22.05.2006. (19:17)    -   -   -   -  

  • vwolf

    ti? :) lijep pozdrav

    avatar

    27.01.2007. (10:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...