Komentari

broken2heart.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • Grimizne misli

    Pročitala si moj post o baki...Znaš što mislim o tome...Znaš da ti nemam što za reći...Znaš da riječi ne pomažu...

    avatar

    16.05.2006. (20:21)    -   -   -   -  

  • anči

    Ne bi rekla da si skrenula,normalno je to kad si nekog toliko volila...vjerujem i ja da je svaka osoba u nečijem životu tu s nekom posebnom svrhom...kiss :)

    avatar

    16.05.2006. (21:56)    -   -   -   -  

  • ***iv@n@***

    POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__ POZDRAV__ KISSACH__

    avatar

    16.05.2006. (22:22)    -   -   -   -  

  • mia

    nisi skrenila. svako drukčije reagira kad izgubi nekoga ko mu puno znači. ja recimo nisan tako vezana za svoje dide i bake, ali sićan se jednog dana u šeston razredu. curicu od osan godina je zgazia motor isprid moje škole i to san vidila. ta me slika uvik prati, znan kako može bit stvarno. ali život ide dalje. baš zato sad imaš tu prijateljicu i imat ćeš ih možda još takvih koje će ti pomoć nastavit taj kur.. život i nać u njemu smisao. lipo mi sanjaj.

    avatar

    16.05.2006. (22:52)    -   -   -   -  

  • ...Sugar baby...

    ajoj..malena...sad sam se sva naježila kad sam ovo pročitala..skoro ću i ja zaplakati...jako tužno je to,da..jak tužno...ne znam šta da ti kažem jer ja još nisam izgubila voljenu osobu i nadam se da i neću još dugo...nadam se...ali ono...ništa ne traje vječno...ae....pusa....=))))

    avatar

    17.05.2006. (14:58)    -   -   -   -  

  • because of her...

    totalno nikad ne zelim izgubit svoju voljenu osobu...neznam sto da kazem...!!!

    avatar

    17.05.2006. (15:22)    -   -   -   -  

  • ljubav se ne gleda očima, već dušom!!!!

    ej mala moja...razumijem te potpuno...ja sam izgubila frenda, prvih mjesec dana nisam znala za sebe....teško je kada izgubiš nekoga koga voliš...
    a imena pisaca su ti miro garvra, pokušaj zaboraviti i maja brajko-livaković, kad pobijedi ljubav...
    šta ima kod tebe, kak si mi??
    šaljem ti veeliku pusuuu

    avatar

    17.05.2006. (15:48)    -   -   -   -  

  • ljubav se ne gleda očima, već dušom!!!!

    mala ja baš napisala novi post....ajde, kisam te...

    avatar

    17.05.2006. (18:06)    -   -   -   -  

  • *natasa*

    jooooj..prekrasno...naslov je nejljepši...posjeti me..imam novi post...pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    avatar

    17.05.2006. (19:49)    -   -   -   -  

  • psyho snow white

    joj....cory...stvano mi je žao što ti se to dogodil...ono...nemam rijeći....=((((((pusa...ali ono...boo...ma ne znam šta da ti kažem...ali sad imaš frendicu kraj sebe...ehehehe...ae...pusa....=))))

    avatar

    17.05.2006. (20:46)    -   -   -   -  

  • nutella

    da malena..neopisiva je bol kad izgubimo osobu koja nam je bila sve.. osobu za koju smo bili sigurni da će uvijek biti uz nas..i onda taj trenutak.. odlaska..spoznaje da je zauvijek gotovo..da nikad više nećeš vidjeti taj osmijeh..nikad čuti riječi utjehe..nikad više primit tu osobu za ruku..dodirnut ju.. strašno bolan osjećaj.. da..prošla sam kroz sve to.. možda sam jača..možda nisam.. još uvijek me boli.. ali živim s spoznajom da imam gore najljepšeg anđela..anđela koji je sada trebao biti samnom.. anđela kojemu su oduzete najljepše godine.. anđela kojeg ću zauvijek voljeti.. i koji će zauvijek biti dio mene.. i koji će živjet u meni dok god budem disala.. da..čuvaju nas naši anđeli..nadam se da su sretni gore.. grlim te,malena..

    avatar

    18.05.2006. (00:16)    -   -   -   -  

  • ivy-slatkic@

    svida mi se jako naslov...a i lijepo si to napisala...
    pozdrav andele...

    avatar

    18.05.2006. (09:32)    -   -   -   -  

  • tajanstvena

    svima nam je tesko kada nas napusti nekad draga osoba..jos je teze kad u tom trenutku nema nikag poreda nas...rijecima se nemoze predociti necija tuga..necija bol...sama pomisao da ce doci jedan dan kada necu imati nonu ili nonica pored sebe..ubija me...i boli..
    ali svi moramo krenuti dalje...nesmijemo pasti pred prvu kariku koja nam se nadje na putu..oni to ne bi htjeli...oni bi zeljeli da nastavimo zivjeti..jer koliko god da ona ili ti bile zive oni ce zauvijek zivjeti u vama... puss..

    avatar

    18.05.2006. (11:25)    -   -   -   -  

  • SPIRIT_NIGHTMARE!!!! freddy kruger fun

    mish... mislim da ti je moj zagrljaj jucer rekao vise no sto bi ijedan roman to mogao... hvala ti.
    ne znas koliko su me dirnule tvoje rijeci i tvoja ljubav, prijateljstvo i paznja opcenito. i stojim iza svojih rijeci. moj tata mi te poslao i znam da je s nama i kad se smijemo, i kad placemo i kad jedemo sladoled i kad se spremamo za van i kad kao slusamo predavanja... jednom cu ti pricati o njemu. za sada je dovoljno da znas ono sto i ja - bog ga je pozvao k sebi jer je trebao andjela, a moj tata je bio savrsen za to... volim te, mish. 4ever yours; tigrich

    avatar

    18.05.2006. (13:38)    -   -   -   -  

  • ~*iRiS°°

    koliko imas godina e i napravila sam post dodi vidjeti.....
    ki$$$

    avatar

    18.05.2006. (14:52)    -   -   -   -  

  • Make a Joyful noise...

    uf:( a bas me sad taknila ta prica... a ja san isto izgubila par jako jako bliskih osoba na uzasan nacin... nisan uopce svacala sta je to znacilo tako da nisan pretjerano plakala...a bas je zalosno kad nan bog tako uzme neke osobe al kako je , tako je. tu se vise nista ne moze i sve ima svoj razlog. ja se strasin cinjenice da cemo se ja i dragi jednon rastat jer ce jedno od nas otic u nebo:( i stvarno ga volin vise od svega, ma od vlastite obitelji... cudno je kako tako nekoga mozes zavolit i kad si spreman sve ucinit za tu osobu.. jer meni je moj maleni ka obitelj i bas ga volin, a necu ti ni pricat kako mi tesko dodje kad samo cujen da ide na pregled obicni u doktura. ja se nebi pomirila s cinjenicom da mu se nesto dogodi... nedavno kad mi je reka da triba pricat samnon,iako mi je reka da me voli i da nije nista ozbiljno, meni su se noge odsikle skroz. ja san bila u kazalistu, gleala san samo u prazno, problidila san i doslo mi je slabo. da samo znas kolko malo mi je falilo da padnen u nesvist... srce ko da mi je moglo puknit svaki tren... ja stvarno mislin da nebi dozivila prekid a kamoli da on ode prije mene:( uh... svaki dan me sve vise strah da mi neko ne prikine ovu sricu... mislin da je prevelika i pitan se cime san je zasluzila i stvarno zelin da ne prestane... nadan se da nece. joj toliko puta se nadjen u tvojim postovima i jednostavno si posebna.... i bas si mi draga i volin te jako :) pusa:)

    avatar

    18.05.2006. (15:25)    -   -   -   -  

  • mia

    ej lutko. evo pozivan te jer iman nešto novo. kiss

    avatar

    18.05.2006. (19:03)    -   -   -   -  

  • Grimizne misli

    Novi post.Eto,pusa, pozdravljam te

    avatar

    19.05.2006. (00:22)    -   -   -   -  

  • ...Sugar baby...

    ejla malena...dugo se nismo čule...evo..da ti se ja malo javim kako bi znala šta se događa kod mene...ehhehe...ae...pusa....=)))

    avatar

    19.05.2006. (15:20)    -   -   -   -  

  • skladateljica snova

    Kad mi je umro tata, ispočetka nisam mogla vjerovati da se to doista dogodilo, a kad sam shvatila tu surovu činjenicu, mislila sam da takvu bol neću moći preživjeti. U svoj toj boli, prijatelji su bili presudni, oni su bili ti koji su mi dali snagu.
    U ratu mi je poginuo najbolji prijatelj, i od tada na smrt ne gledam kao na nešto konačno, uvijek mislim da me njih dvojica gledaju i da su uz mene.
    PUSA!

    avatar

    19.05.2006. (22:50)    -   -   -   -  

  • ljubav se ne gleda očima, već dušom!!!!

    eejmala....evo ti šaljem veeliku pusuu...i daj novi post....

    avatar

    20.05.2006. (10:05)    -   -   -   -  

  • blOody pr!nC3ss

    ×ej frendice!!...ja napOkOn imam nOvi pOst :))...hi,hi pOsiĆ...×

    avatar

    20.05.2006. (14:19)    -   -   -   -  

  • ...::youban sophie::...

    ejlaaa...hehehe.....=)))) imam novi post..ae..pusa...=)))

    avatar

    20.05.2006. (18:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...