Komentari

salvatore666.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • marina

    nije bitna slika koja je u najboljem izdanju... zar mislis da ti se zbog toga neka osoba svidi?? nije sve u izgledu dragi moj.. i virtualne osobe imaju mana.. i na njih se ljutimo i sve..
    mozda bi nam ta osoba bila super prijatelj da je nekih 380 kilometara blize.. al nije.. daleko je.. i to se ne planira, ne mos ti planirati da ce ti se netko toliko sviditi.. dogodi se, jednostavno se dogodi.. i ti se opet smijes.. on te nasmijava.. ali i ljuti.. sve ko i prijatelji oko tebe.. eh, pa mene je on naljutio vise puta neg ti.. samo sto postoji tih prokletih 380 kilometara.. i njeg ne mogu udariti ko tebe.. eto.. zato jedva cekam petak.. da ga istucem za sve ono sto me ljutio..

    avatar

    11.05.2006. (12:13)    -   -   -   -  

  • maja

    hm... te ljubavi internetske, ja nisam nikoga upoznala preko neta, a niti ne dopisujem se s nikim na chatu, prije jesam kada sam bila manja..hehe, pozvala bi par frendica i onda bi se zezale, ali to je bezveze, kad ti neko uleti sa rečenicom kaj imaš na sebi? ili jesi li za vrući sex? ma daj fuj! tko to može reći uopće tako... ali znam jednu curu koja je upoznala svog dečka preko neta i sad su već 2 i nešto godine zajedno pa možda i ima nečega u tome..tko zna!? ja sam svog dečka znala otprije ali smo se "ponovno" upoznali preko icq-a..hehe..
    P.S- a marina nemoj ga tući:))

    avatar

    11.05.2006. (13:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...