Komentari

exnexu.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • *Sasvim osobno*

    ponesi kompjuter sa sobom u vojsku....
    tako mi je ža što te neće tako dugo biti..... svi polako odlaze... munjena dalmatinka, sad ognjena, pa ti....ovi drugi svi pomalo prestaju pisati....idem i ja onda ća :(

    avatar

    10.05.2006. (13:14)    -   -   -   -  

  • feniks

    Ne mogu vjerovat da ideš u vojsku.Super je šta imaš pozitivan stav o tome,ma don't worry ,vojska većini muškaraca jakoo dobro dođe!
    Falit ćeš mi!!!Strašno ćeš mi falit!I u pravu si,s kartama treba znati... šta si dobio,dobio si,na nama je da ispravno odigramo!Topli poljubac ti šaljem!p.s. vidiš da se dobro dobrim vrati,sad papaš bajaderu.Uživaj!

    avatar

    10.05.2006. (13:15)    -   -   -   -  

  • teuta

    Iskreno ti želim što ljepšu i poticajnu budućnost...ali ujedno moram napomenuti da ćeš mi faliti. To zaista iskreno mislim. Evo, bar probaj obećati da ćeš se ipak jednom vratiti. Evo, dosta si me sada rastužio.....Želim ti zaista samo ono najbolje. Budi mi toplo pozdravljen, i molim te bar laži da ćeš se vratiti. Topli pozdrav...cmokkkk.

    avatar

    10.05.2006. (13:54)    -   -   -   -  

  • teuta

    E, sad mi je lakše...iako i dalje tugujem zbog tvog uskorog odlaska. Vjeruj da to iskreno mislim. Puno ti sreće, mačak...cmokkkk.

    avatar

    10.05.2006. (14:07)    -   -   -   -  

  • Korak naprijed, natrag dva :)

    Joj...šteta kaj ideš, ali istina je-radije sad to dradi, pa buš kasnije imao mir:) Btw, moj poznanik trenutno odrađuje vojsku u Požegi:) Ne znam kak mu je, al ak te zanimaju neki detalji, može se saznati! pozdraf;)

    avatar

    10.05.2006. (14:18)    -   -   -   -  

  • feniks

    Baš si mi lipi komentar ostavio... Nekako mi toplo oko srca sad!
    :))

    avatar

    10.05.2006. (14:57)    -   -   -   -  

  • Crna Legija U

    Pa nećemo valjda dopustit da nas Mađari iz 1954. dobiju?! Ujedinimo snage i zajedno ih pobjedimo. I tvoj glas mnogo znači! Forza vatreni!

    avatar

    10.05.2006. (15:38)    -   -   -   -  

  • Floki

    ajme, a što ćemo mi bez tebe?!!!! ;-)

    avatar

    10.05.2006. (15:41)    -   -   -   -  

  • majicaa

    a lipotica moja.. sta se mora ni tesko a uostalom triba ic naprid... sta se požege tiće... moj rodak isto sad ide gore.. i garant ces ga upoznat... hmmm ovo je zanimljivo ocu svu tvoju dokumentaciju!!!!... i kad on dode gori zovnit cu ga ja majke mi -da mi te nade.. tako da mi neces falit toliko :))) i cakulat cemo... ma sta ima veze ja san uvik tu.. i bit cu naravno falit ces mi, jer te obozavan iako ne znan ni sama zasto, al pokusat cu sredit ja to u vezi požege.. on ide gori da moze vozikat koje je on prase.. bi ce ti lipo, vojska nije strasna znan jer su mi neki momci isli amo tamo i to je cisti sprd sad.. kad fala Bogu nema rata, ma vidit ces i sad.. naravno zaje** je onima koji su zaljubljeni i moraju ostavit dragu, al ti ONo.. e. ka :))) mi se cujemo ovako onako... i odi i tamo a majke mi nabavit cu ja tvoj broj necega.. pa taman i patika :)) ogroman BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA maH maH

    avatar

    10.05.2006. (16:07)    -   -   -   -  

  • Hrki

    Ja cu biti "narodni peder " i idem u civilnjaka ! Inace da idem redovno, zadesio bi me Bjelovar...

    avatar

    10.05.2006. (17:11)    -   -   -   -  

  • Here To Stay

    a hahaha nebi ja u vojsku :)) ja se nekako švercam, nema šanse da mene vojska vidi, ne smijem zbog koljena pa se nekako provlačim iz godine u godinu ali neću i iz principa ko ih j... ja pumpat sklekove neću

    avatar

    10.05.2006. (17:41)    -   -   -   -  

  • Život je duga cesta...

    ah, dragi moj...stvarno mi je zao sto nas napustas, iako samo privremeno, opet ce mi nedostajat tvoji postovi...zao mi je kad moram gubiti bisere koje pronadjem ovdje na blogu...eto, saljem ti veliki poljubac i zelim da nam se vratis zdrav, odmoren i sa svim kockicama na pravom mjestu ;)*

    avatar

    10.05.2006. (20:24)    -   -   -   -  

  • plava mala

    znači li to da ćemo ostati bez tebe dok si u vojsci? e baš mi je žao zbog toga...

    avatar

    10.05.2006. (22:13)    -   -   -   -  

  • Nedostižna :)

    e jebomepas ponosna sam na tebe!!! to je divnooooooo!!!!!!! muškarce koji ne idu u vojsku te je pokušavaju izbjeći ili zamjenit civilkom, ne poštujem nit ih smatram muškarcima! i istina, nije vojska što je nekad bila al nije ništa više ko što je nekad bilo. nekad bilo sad se spominjalo. kako god bilo, ponosna sam na tebe nemaš pojima koliko! tih šest mj će brzo proći! ionako tu nećeš baš ništa propustit, ljeto je u gradu dosadno, tako će biti i na blogu :)
    svi negdje odlaze, ne gubiš baš ništa. a nać ćemo se sigurno opet :) puno ti pusa šaljem :) zbilja sam sretna i ponosna. ako nisi ti, vjeruj ja sam za tebe :)

    avatar

    10.05.2006. (22:25)    -   -   -   -  

  • poison-ivy

    stvarno predobar post!!! jako pozitivan!!! pa naravno da vojska nije ni blizu onome što je bila i pametno je odraditi ju što prije... brzo će ti to proći, a ljeto ćeš imati svake godine tak da ne gubiš puno!!! Uživaj u bajaderama i lijepom danu a ja sad idem staviti malo svoje karte na stol da vidimo kaj sam ja dobila... pozz

    avatar

    10.05.2006. (23:53)    -   -   -   -  

  • 'bivša' dalmošica

    baš mi je drago što na tu vojsku gledaš tako...dosta muških (neću reći većina) su prave pičkice (sorry na izrazu, ali je pravi) i kažu kako je to glupo...što će to njima...a ja stvarno mislin da to ne bi smila biti nikakva tlaka, mislin, bar će vas maaaaalo očvrsniti, ima će te što pričati scojoj dici jednog dana i sami se smijati na to...a dobro kažeš-to je sad pizdarija za razliku od prijašnjih vrimenov (npr. di je bija moja tac--otac na književni hi hi)...svaki normalni dečko triba proći tih pišljivih 6 miseci jer u protivnon-meni to ni muško...fali ćeš nan, ali ni da idješ na 100 godin...uživaj

    avatar

    11.05.2006. (10:34)    -   -   -   -  

  • silmarien

    njam njam bajadera...a to s vojskon - pa bolje ti je to skinuti s dnevnon reda što prije..6 miseci će začas proći isto ko što će začas doći i drugo lito..i nadoknadit češ sve što propustiš ove godine na moru..zato ne brigaj sve je to rock'n roll :))))

    avatar

    11.05.2006. (11:11)    -   -   -   -  

  • PONOVNO ROĐENA

    Ma i bolje ti je da se toga riješiš pa si miran...ma ni vojska više nije što je nekad bila!!!

    avatar

    11.05.2006. (11:13)    -   -   -   -  

  • majena purgerica

    a mali bas si me nekak rastuzio s ovim postom smrc:((.pusa

    avatar

    11.05.2006. (11:36)    -   -   -   -  

  • poison-ivy

    good morning sunshine... :-) kiss

    avatar

    12.05.2006. (10:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...