Komentari

debelamama.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • JaMama

    bok, evo čitam ove tvoje stare postove.... čovječe mi toliko toga imamo zajedničkog!!!!!!!!!!čitam te i dalje, možda zajedno uspijemo skinuti koju. pusa

    avatar

    05.05.2006. (13:56)    -   -   -   -  

  • Nedostižna :)

    ja sam na jednoj dijeti skinula 13 kg za mjesec dana... i nije stroga :) ma uopće nije stroga... ako želiš pošaljem ti je mailom :) a od danas sam opet na njoj jer sam bila malo zločesta :) pozdrav ti i ugodan dan :)

    avatar

    05.05.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • Nedostižna :)

    hm... je isto je bila un dijeta... mrzim dijete, mrzim što volim jesti :))) nemam ni jednu drugu :)

    avatar

    05.05.2006. (16:29)    -   -   -   -  

  • majčica

    I ja sam mama, samo treći put. Meni je ostalo pet kila. Nije ko tebi, ali evo savjet: doji što duže, a jedi što manje, pij puno tekućine - kile će se topiti. Tako je bilo s mojom prvom bebom, onda mi je ostalo deset kila. Na svoju sam težinu došla tek na bebin prvi rođendan.

    avatar

    05.05.2006. (21:23)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Ovaj ću post pročitat kasnije jer je stvarno poduuuugačak. Razotkrila si me.....CIA to mi je pravo ime. Eto uhvaćen sam ;))

    avatar

    05.05.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • JaMama

    bok, evo pokušat ću objasnit. tamo u onom boxu gdje su ti već stavili link od Forum hr i Blog hr ima onih pustih zagrada i URL= i ja sam ti njih copi paste i onda napisala adresu koju želim da je aktivna. npr (URL=http://debelamama.blog.hr/)debelamama(/URL) ova zagrada je kockasta. eto nadam se da sam ti dobro objasnila. sad se malo žurim. Ako treba drugi put ću podrobnije. pozdrav!

    avatar

    07.05.2006. (19:30)    -   -   -   -  

  • JaMama

    bravo! ma moram ti reći da nam vage pokazuju jednako, a viša sam jedan cm od tebe. Sve se to većinom skupja u bokovima. Dojim i više ne jedem kao u početku dojenja. Isto sam očekivala da će kile brže ići doli. Problem je što sam ja, rekla bi Oprah , emocionalni izjelica:) Smišljam djetu i eto, čekam rajčice, vidim da ih tu u komentarima hvale. pozdrav!

    avatar

    08.05.2006. (09:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...