Komentari

pantera2you.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • svjetioničarka

    Ma što da ti kažem više na to - nije da se reklamiram, ali vidi novi post kod mene...

    avatar

    05.05.2006. (12:30)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    bome sam i ja više umoran!

    avatar

    05.05.2006. (13:45)    -   -   -   -  

  • Forza Fiume

    mali čovjek sam i nebi uspio napraviti neki znatniji pomak,ali zato puno malih čovječuljaka(iliti ljudi)zasigurno bi,nažalost kod nas nema sloge pa se takve stvari ne mogu ni očekivati!Lijepi pozdrav!

    avatar

    05.05.2006. (14:22)    -   -   -   -  

  • SMRZNUTA DAMA

    aaaaa super blog i lud post i imas kavu na promenadi u osijeku heheheeheheh...istina je sto zboris

    avatar

    05.05.2006. (14:46)    -   -   -   -  

  • P A N T E R A

    @svjetioničarka- vidjela i odličan je. preporučujem svima. @gajo- svi smo, čini mi se. @forza- nešto si mi tužnih tonova danas? @smrznuta- kava dogovorena čim se nađem ponovo u osijeku...

    avatar

    05.05.2006. (14:53)    -   -   -   -  

  • ex nexu

    cigani se bar drže skupa, a mi Hrvati smo složni ko psi i mačke! Tek kad nam voda dođe do grla možemo neš zajedno napravit. Nisu političari krivi, nego svi mi! A pojedinac sam naravno da ne može ništa poboljšat. Ko je više vidiio živjet za sutra!? Nitko! Odoh se napit... pozdrav

    avatar

    05.05.2006. (15:10)    -   -   -   -  

  • teuta

    Panterice....politika me zasita ne zanima....što opet ne znači da o njoj ništa ne znam, dapače. Ali, jednostavno....možda baš zbog toga što sam dobro upoznata s politikom....ne volim o njoj raspravljati. Znam jedino to, da se nisam usrećila s politikom...kao mnogi obićni ljudi....jedino su iznimke tamo u Saboru koji kroje sudbinu nas "obićnih"...a bome za to dobivaju veliku svotu novaca. Što se tiče mog posta....srećo, znaš da ja nisam takva....A što uopće znači slava?! Sve je to relativno Panterice. Ja sam uvijek za jednostavna događanja, kulturna i kvalitetna komuniciranja i to s pravim ljudima među koje spadaš...svakako i ti. Zato....ne brigaj....sve je ok..sve je isto...i dalje je Teuta (čudna biljčica), ha ah. Topli pozdrav....cmokkkkk.

    avatar

    05.05.2006. (15:27)    -   -   -   -  

  • laganica

    svi kažu "bit će bolje" a neki "nikad bolje".... TAKE CARE ;)

    avatar

    05.05.2006. (16:54)    -   -   -   -  

  • svjetioničarka

    hvala na preporukama :))) još kad su iz tvojih usta, tj. ruku... :)))

    avatar

    05.05.2006. (17:13)    -   -   -   -  

  • vakuum

    ja bi sad zapjevala.. "kad se male ruke slože..." :)))

    avatar

    05.05.2006. (17:43)    -   -   -   -  

  • P A N T E R A

    @ex nexu- popij i za mene, molim te. @teuta- ma, draga, sve sam ti rekla. pusa @rus- možda da se konačno uskladimo...možda bi onda bilo "bolje" ;) @svjetioničarka- uvijek, draga. i hvala na komplimentu (to je bio kompliment, kaj ne? :))) ) @vakuumice- ma, ja se uvijek tako slatko nasmijem kad te spazim u ovim nekim mojim svijetovima. ljubim te :)

    avatar

    05.05.2006. (17:52)    -   -   -   -  

  • visa

    Sve se na kraju svede na listanje novina uz jutarnju kavicu i dobrovoljni pristanak na manipulaciju u stilu: hej mediji, ovdje sam, prodajte mi muda pod bubrege... jer sam mali čovjek koji voli imati privid upućenosti; privid biranja predvodnika glasanjem; privid da se nešto može promijeniti i kontolirati- jedino što dobijemo su krnje, iskrivljene činjenice koje vrište svime što je prljavo

    avatar

    05.05.2006. (19:35)    -   -   -   -  

  • visa

    uuups....krivi potpis ispod gornjeg posta- da me ne bi netko optužio za plagijat- automatski poslah post sa tudjeh kompa- Pantero, svaka čast na sinapsama i sivim stanicama...

    avatar

    05.05.2006. (19:50)    -   -   -   -  

  • I'll keep digging till I feel something

    OPET!!!!!!

    avatar

    05.05.2006. (19:51)    -   -   -   -  

  • misko

    Meni je to sve postalo smiješno. U početku svog bloganja ukazivao sam na propuste i greške i shvatio kako nema smisla. Ti žališ radnike koje bacaju na ulicu: ti isti radnici su glasali za promjene kojima su im ukinuta sva prava koja su imali ...šute dok drugi ostaju bez posla, nema solidarnosti...a naši političari? Ovako: ni sa jednim od njih ne bih otišao na piće! Građanski ili domovinski rat? Misliš li da je mrtvima to važno?...i pozdrav tebi, lijepa moja, ne nerviraj se, jer oklopna su se kola zakotrljala i više ih ništa ne može zasustaviti na sumanutom putovanju ka provaliji...uživaj život, voli i budi voljeni i TI misli na sutra, pokaži da si ljudsko biće ovim crvima oko sebe koji se ponašaju u smislu "poslije mene - potop".

    avatar

    05.05.2006. (20:33)    -   -   -   -  

  • labbicolor

    Pokušavam te zamisliti kako si se nadvila ko jablan nad "problemima" današnjice. Da ti bi mogla biti vođa, znam da u tebi ima baruta da digne u zrak tužibabe i cinike!No, bez obzira na sve ono što se odigrava pred tvojim očima i što te se dojmilo meni najviše leži kad pustiš svoje osjećaje...da ploveeeeee!

    avatar

    05.05.2006. (22:07)    -   -   -   -  

  • svjetioničarka

    Ne znam kako ti, ali ja to sve stavljam pod "komplimente" :)))

    avatar

    05.05.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Svoje snove si uvijek moras cuvati, cak kada Te zivot svaki dan izbnova zeli slomiti - ili bolje receno, bas uz inat, eto! Moje snove, moja iskustava i znanje, to mi, Bogu hvala nitko nikad nece uzeti, osim same smrti... Prijatan vikend i sradcni Ti voooZdric! :)))

    avatar

    05.05.2006. (23:49)    -   -   -   -  

  • serafina

    Uh, tko bi se nadao ovakvo tvom postu. Meni tema iritantna i naporna, mislim ono sve je jasno pametnom čoviku.Za 20g. svi ćemo opet biti ista država,a za 50g opet će izbiti rat. Ma za koga ginuti, za nikog. Samo za svoju obitelj.Pljuj me sada koliko hoćeš,ali u pravu sam na kraju svi oni izginuli i bogalji puše k.... a profiteri na čelu sa obitelji Tuđman cigarilose sa kube. Ma sve mi se to toliko gadi da je vrime da stanem. Nije lipo beštimljati po tuđim blogovima.

    avatar

    06.05.2006. (02:12)    -   -   -   -  

  • P A N T E R A

    @visa-innah- nema veze. samo piši. mene si nasmijala s ovim podvojenim identitetom. odlično. osmijeh rano ujutro! @miško- znam. u pravu si. i život je takav. meni se čini da problem leži u meni- ja nikako da se pomirim sa zbiljom. @labbi- neću proturiječiti jer me ti ipak najbolje poznaješ i hvala ti na tom portretu mene koji si naslikao. ljubim te ;) @svjetioničarka- i ja, draga, i ja ;))) @švabice-u pravu si. postoje neki mali djelići naših života koje nam ne mogu oduzeti :) @serafina- ma kakvo pljuvanje, draga? ja sretna! zašto bi svi mi imali isti stav? zašto ti ne bi izrekla svoj? mene ispunjava spoznaja da razmišljaš svojom glavom i da postoje na ovom jadnom svijetu ljudi koji mogu napraviti pomak ka boljem. i radi što poželiš- beštimlji (valjda se tak piše, hahaha), pleši, kudi, pohvali...šta god! meni je jedino važno da je došlo od tebe, iz tebe.

    avatar

    06.05.2006. (09:22)    -   -   -   -  

  • molly coddie69

    mila pocela si opake teme izvlacit :))

    avatar

    06.05.2006. (14:46)    -   -   -   -  

  • vakuum

    evo, kafenišem, pa rekoh... da vidim, jel sve ok... :)))

    avatar

    06.05.2006. (15:17)    -   -   -   -  

  • P A N T E R A

    sve pod kontrolom draga vakuumice...sve 5 dok ti bdiješ nad mojom galaksijom :)))))

    avatar

    06.05.2006. (19:25)    -   -   -   -  

  • misko

    Draga, pantero: ne treba se miriti sa zbiljom, to rade samo gubitnici, a ti, siguran sam, ne spadaš među njima. Ali moraš naučiti podignuti zid između sebe i naše stvarnosti ... naravno, koliko je to moguće, jer, račune, na žalost, moraš plaćati...pozdrav!

    avatar

    06.05.2006. (21:29)    -   -   -   -  

  • teuta

    Panterice...što napisati na taj tvoj prekrasni komenta?! Jedino to, da sam potrošila bar 10 maramica i to papirnatih...Još sad plaćem, jedva vidim slova. Mala šala srećo...Sad zaozbiljno...Hvala ti puno na prekrasnim riječima upućenim meni. Uh, da si mi sad tu....cijelu bih te zmoždilaaaaaaaaa. Umjesto toga, zaželjet ću ti laku noć...lijepe snove...cmokkkk.

    avatar

    06.05.2006. (23:19)    -   -   -   -  

učitavam...