Komentari

beltane.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Infernal Supremacy

    "Najveće kazne zatvora za klevetu predviđene su u zakonima Moldavije (sedam godina), Slovačke (pet godina) i Turske (četiri godine)...". Za Hrvatsku, na žalost, nisam uspio naći što kaže zakon. Treba li reći išta više? Ovaj citat je za čitatelje s obzirom da smo ovo već raspravili.

    avatar

    28.04.2006. (19:44)    -   -   -   -  

  • Dan poslije Beltanea

    Znas, sad djelujes bezosjecajno i bezobrzano na ovakav tekst. I nije kleveta. 20 min nakon prekida isao si razgovarati s drugom curom pod odmorom i smijao si se. Tokom sata prije si razgovarao o duzini kose... Tako da...

    avatar

    28.04.2006. (19:53)    -   -   -   -  

  • Kaine

    Nema nista lose u tome da decko gleda druge zene nakon sto cura njega napuca... doduse mozda ga je napucala jer je ionako bio gad... onda opet, mozda samo zato sto ona nezna slusati i gledati... to neznam, no znam da nema nista goreg nego kad se dvije osobe koje bi se trebale voljeti svadjaju :(

    avatar

    28.04.2006. (19:59)    -   -   -   -  

  • Dan poslije Beltanea

    Svaka cast muskarcima i njihovoj logici da smatraju da upucavanje drugoj curi 5 minuta nakon prekida nakon 2,5 godina veze nije lose i da je sasvim ok. I nisam rekla da je lose u tom smislu nego da je to da se decko nakon prekida za 5 minuta presalta na drugu curu jednostavno odvratno (i normalno prema logici vecine deckiju...al odvratno svejedno) i da pokazuje koliko su iskreni i koliko vole svoju curu kad se za 5 minuta presaltaju na drugu. A za jedan dio sam i onak rekla da su neke *khm* osobe nesposobne shvatiti. A ne kuzim logiku u tome da se neke osobe "trebaju voljeti". Al dobro...muska logika, ja sam ocito preglupa da to sve svhatim.

    avatar

    28.04.2006. (20:04)    -   -   -   -  

  • Kaine

    Ja ne kazem da nije ok saltati se sa cure na drugu 5min nakon prekida, al ak te cura napuca neces bome ni ostajat solo ako te neka druga oce. Ja sam prvi protivnik klasicnog muskog sovinistickog ponasanja i inace se ponasam prema curi (i ostalim zenama) ok, osim sto nekad pretjeram u zajebanciji, ali to je opet samo sala, a ne iskreno misljenje. Ak si ga napucala znaci da nemas nista vise s njim i netreba te dirat sto on radi. Ako ipak ti je stalo onda se sredi i probaj to rijesiti na neki drugi nacin osim "ti si bio kreten prema meni". Svaki novcic ima dvije strane i nikada ne pada samo na jednu ! Kuzim da se sad jadno osjecas i mislis da smo svi protiv tebe ali to nije istina, mi svi zelimo da je vama oboje sto bolje kakogod zavrsilo !

    avatar

    28.04.2006. (21:06)    -   -   -   -  

  • Dan poslije Beltanea

    Neću komentirati na ovo zbog prezervacije svojih zivaca. Oni koji se nisu u stanju prepoznati u određenom odlomku teksta ne zasluzuju sto se ove teme tice da na njih trosim zivce. A pogotovo oni koji opet i opet tvrde da "mislim da su svi protiv mene" i kojima stogod da im na to kazem NISTA ne znaci. BTW. nisam bfless vise...on se ipak odlucio potruditi.

    avatar

    28.04.2006. (22:01)    -   -   -   -  

  • Infernal Supremacy

    @Kiki: Oprosti što ispada bezosjećajno i bezobrazno. Što se tiče smijanja i razgovora, to je bio samo nastavak razgovora koji je ona potaknula... Kao što sam već više puta rekao, što god se dogodilo imat ćeš posebno mjesto u mom srcu i nikada ti ne bih tako nešto napravio. Jesam kreten s vremena na vrijeme ali ipak ne toliki!

    avatar

    28.04.2006. (22:06)    -   -   -   -  

  • Infernal Supremacy

    @Kaine: Za početak, napisala je da vjerojatno nećeš shvatiti. Prije komentiranja probaj razmisliti u kakvom je raspoloženju bila i kako se tada osjećala. I ne, nije u redu nakon duge veze odmah se prešaltati na drugu curu čak i ako te ona želi. Pogotovo ne bivšoj pod nosom. Sumnjam da misli da su svi protiv nje, pače uopće nije tako djelovala kada samo zadnji put pričali. Što se tiče probavanja da riješi problem, smatram da je probala sve čega se sjetila pa ju ne trebaš napadati da nije probala. JA sam šutio jer nisam znao što reći i bilo mi je glupo ponavljati to stalno. ONA se trudila kako i koliko je znala, ili barem ja tako mislim. Dakle, ohladi malo, pogotovo s obzirom na to zbog čega si se nafurio na nju (bar koliko ja znam uzrok), i nemoj ovo koristiti za izbacivanje vlastitih frustracija. Možda se varam ali tako ispada.

    avatar

    28.04.2006. (22:51)    -   -   -   -  

  • Kaine

    O.o E pa ispricavam se na "izbacivanje svojih frustracija" pokusavajuci iznjeti svoje misljenje... svi su, hvala Bogu, dovoljno pametni ovdje da skuze sto sam napisao i mislio pod time. Inace nisam se nafurio na nju nego jednostavno ne kuzim neke njene reakcije... kog briga uopce, ne kanim se vise petljat u ovo kad ionako ni meni ni vama koristi od tog.

    avatar

    29.04.2006. (00:52)    -   -   -   -  

  • grrrrr

    oj, samo da te pozdravim i malo skomentiram ovaj post. mislim da je sve to izrazito bezobrazno od njega, i mislim da je zaista ocajan. ja sad imam decka i sve ide savrseno, a on je jako dobar i uvijek pazi da me ne povrijedi. a ti si njemu ocito nesto znacila ukoliko te pokusao nekim zamjenit. misli da ces bit ljubomorna i tako mu se vratit, al decki nemaju mozak pa ne shvacaju da tebe zapravo nimalo ne dira to. jednog dana ce te molit za oprost, al onda ti budi ta koja ce strogo rec ne. istina, bed je kaj ste zajedno bili 2,5 god... a i on je zaista bezobrazan kad je takav. to je sve od mene... uzivaj, pusa

    avatar

    29.04.2006. (10:55)    -   -   -   -  

  • Netko - 03.05.2006. (01:1

    mislim da je bezveze da iznosite prljavi ves javno... vasi blogovi nisu anonimni, jer ste ih takvima napravili, i zato je to iznosenje prljavog vesa, inace bi bilo samo kukanje, kao sto kuka gomila ljudi... cisto da se covjek zapita zasto su uopce otvorili blogove... no dobro... ono sto oboje IMO trebate shvatiti je da ako postoji problem, treba ga rijesiti, brutalnim ili manje brutalnim metodama, ali ga treba rijesiti... niti je 'prijetnja' prekidom dobar nacin, niti sutnja.... svi grijesimo, ali mozda ipak ne zelite usrati 2.5 godine veze... jer vjerujem da stvari jeste gradili s pozitivnim namjerama.... prijedlog - odite solo u maximir, odite tamo u sumu iza 5.tog jezera.... pricajte, derite se, vristite... udjite u sumu s namjerom da to rijesite, i to onda rijesite.... pokusajte se ne apriori kaciti za intonacije i shvacati sve kao napad... mozda je, mozda nije... tretirajte kao da nije, bit ce vam oboma lakse.... nijedno od vas dvoje nije glupo, samo mozda ipak niste naucili hendlati dugogodisnje toliko emotivne stvari.... budete, ako se potrudite.... ali, topli savjet.. ako i u jednom od vas ima sumnje da to vise nije to, budite iskreni jedno prema drugom i prekinite.... agoniziranje nema smisla, a daleko je bolji osjecaj imati prijatelja sa kojim si dijelio sve zivo i nezivo, nego osobu koja te ne moze organski smislit.... mozda nije vrijeme za rastanak, mozda vam se kolosijeci jos uvijek ne razilaze, vec su samo u magli... ofkors, postoji mogucnost da je obma prisjelo i nedavamse krvavit ruke vise s time... al onda budite iskreni prema sebi.... i mirno se razidjite.... bit ce lakse i vama, a i okolini koja vam nece filati glavu sa besmislenim frazama 'on/a je glup/a, dobro je sto si ju/ga spucao/la'.... oko sporazumnih prekida ljudi ne pile.... seru samo kad se naprasno nesto prekine.... mozda ima dovoljno strpljenja i ljubavi da sve skupa sredite i nastavite tamo gdje ste stali.... ali to je nesto sto samo vas dvoje znate, i to svaki za sebe.... u svakom slucaju, cistih misli, odite nekamo i razgovarajte.... na neutralni teren preporucam, bit ce vam lakse vristat :o) mejl ipak ne preporucam iako je daleko, daleko lakse tipkati.... naime, mislim da je response time mejla preveliki i da se puno toga zakuhava u glavama, i jedna strana moze smisliti kompletnu teoriju, a da je stvarnost potpuno drugacija.... zato je IRL razgovor IMO u ovom slucaju bitan.... no, vi znate najbolje sto zelite od sebe, za sebe... i od drugih... nemojte zaboraviti da vas okolina percipira kao par, i da ukoliko dodje do naprasnog prekida, najebatcete ko zuti os svih onih slinih daveza koji ce vas bombardirati sa svojim teorijama... mozda to ja sad i radim, no, vlasnica uvijek moze izabrati opciju 'delete'.... :o) u svakom slucaju, sretno, i rijesite sto prije.... bit ce vam oboma lakse u nadolazecem razdoblju....

    avatar

    03.05.2006. (07:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...