Komentari

angeojednogdjeteta.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Break The Chains

    Draga Filipova mama ( na žalost ne znam kak ti je ime, javi mi ), trenutno sam u gužvi, pa sam te za sad samo stavio u linkove. Čim nađem malo vremena, moram detaljnije pročitati tvoj blog. Sretno, pozdrav!

    avatar

    27.04.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  • Kirshna

    Draga Anita! Nadam se da će ova akcija biti uspješna kao i sve ostale...Baš bi bila sretna da dobijete potrebne aparate pa da se Filip malo osamostali i da se ti barem u nekom pogledu malo odmoriš...Šaljem vam veliku pusu i pozdrav!

    avatar

    27.04.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • *Dolphin poetry*

    Nadam se da će u akciji sudjelovati dovoljan broj ljudi da se Filipu omogući kupovina potrebnih aparata koji olakšavaju život.Ona glupača, slobodno se tako mogu izraziti, koja je rekla da Filip ima sve očito nije rezumjela da Filipu treba ono osnovno, a to je dostojanstvo življenja ljudskoga života, koje će mu definitvno biti od puno velike koristi kada nabavi potrebne aparate kada bude stariji i kada mu život bude bolji i lakši.Ja se nadam da ćete postići sve što želite, a na ljude poput te anonimne(koja se nije bila u stanju ni potpisati) nemojte se uopce obazirati jer toga nije vrijedna. Vi živite za Filipa i njegovu sreću, mi ćemo ga svi imati u mislima i pozitivno misliti da se stvari što prije riješe na bolje.Pusa Vama i malom Filipu. Uživajte u proljeću. Čujemo se!

    avatar

    27.04.2006. (21:57)    -   -   -   -  

  • sven

    Zbilja mi je žao za probleme vašeg sina.Dosad opće nisam znao da postoji netko s takvim problemima i to me zbilja rastužilo!Samo bih htio reći da Filip ima jako dobre roditelje koji bi očito dali sve za svojeg sina i to je zbilja nešto najljepše!! Imajte nade u najbolje i nemojte odustat,sigurno će vam doći pomoć kad ju najmanje očekujete,a ako bilo kako mogu pomoći,samo recite!

    avatar

    27.04.2006. (23:55)    -   -   -   -  

  • Valgar displej ov pavr

    Držim palčeve za što skoriju kupaonu! (nick mi je ostao aktivan) Pusa princu!

    avatar

    28.04.2006. (08:37)    -   -   -   -  

  • FILIP... " Moje djete, moj smisao života i moja ve

    Gospodine profesore ime mi je Anita ...

    avatar

    28.04.2006. (11:54)    -   -   -   -  

  • FILIP... " Moje djete, moj smisao života i moja ve

    Pozdrav draga mi Kirshna ... nema odmora dok traje obnova " mislim na kupaonicu " napisat ću sve u drugom postu ...

    avatar

    28.04.2006. (11:56)    -   -   -   -  

  • FILIP... " Moje djete, moj smisao života i moja ve

    Pozdrav draga mi Tonka , a što ćeš ima nas svakakvih ...pa i onih koji trabunjaju bezveze a da uopće nemaju pojama o čemu se radi ... A takava je život ... Valjda će jednog dana biti bolje ...

    avatar

    28.04.2006. (11:58)    -   -   -   -  

  • FILIP... " Moje djete, moj smisao života i moja ve

    Pozdrav Svene , hvala na posjeti i podršci ... A svako može pomoći , nije sve u novcu ... nekad je dovoljna i dobra riječ :))

    avatar

    28.04.2006. (11:59)    -   -   -   -  

  • FILIP... " Moje djete, moj smisao života i moja ve

    Vulgar dušo pa što se desilo s tobom ... da nije ona svraka od prije :((( što te gnjavila... Ma što god da je nadam se da će se riješiti .... i da ćeš nam se brzo vratiti ... Imaš moj meil pa mi javi ako ti mogu kako pomoći ...

    avatar

    28.04.2006. (12:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...