Mislim kako bi trebala pojačati temperaturu od preporučene i skratiti vrijeme pečenja. I meni je ispalo jako dobro i hrskavo. (moja peć može taliti željezo!) :)
25.04.2006. (16:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hahah, klap klap - potpuno se slazem s tobom..i da, nema se sto razmisljati, samo neki ljudi to ne vide bas tako lako :)))
25.04.2006. (19:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zriliputanac (zašto mi ne
jebote, i meni danas prijateljica kaže, kupila sam ti bukovače da ti ih ispoham, i dođem k njoj u svoj toj ludnici od dana, brijem, hmmm, papatiii, kad ono, pile. nisam htjela reći da sam na poslu već pojela malo piceka jer je bilo za marendu, pa sam je pitala, otkud pile? kaže ona, cekin... oh, rekoh, sva sreća da volim piceke i pečenokuhane, nisam izbirljiva kad se o poklonjenom ručku radi sve dok je serviran, ali vala, imaš potpuno pravo: boiled grilled chicken. koma. al dobro, bar je saftno meseko... :)
25.04.2006. (22:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Prije desetak dana, u kasne već jutarnje ure, naletio sam na blog koji mi se jako svidio. Bio sam preumoran da mnogo pročitam, a omaklo mi je zabilježiti ga u "favorite". Odonda ga bezuspješno tražim. Sve što mogu reći o njemu je prepričati ponešto iz tada najsvježijeg nastavka. Dakle, priča neki prostodušan tip kako mu je žena jako zaposlena, često radi prekovremeno, a on je vrlo obziran prema njoj znajući da joj je glava puna slova i brojeva. Na sreću, ona ima uviđavnog i dobrog šefa, koji kadikad svrati čak i do njih kući i često čak ostavi neki komad odjeće na dar, iako nisu baš po mjeri domaćina… Zna li tko koji je to blog?
25.04.2006. (22:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ajd ti to reci mojoj baki kojoj je ostvarenje životnog sna nešto što dođe marinirano i sa svojom tepsijom, a jedini napor koji ti trebaš uložiti jest uvaliti ga u pećnicu i uključiti! E, kad smo već kod piceka... Ja sam, kako jelte nisam iz ovih krajeva u kojima sada živim, dugo mislila da su picek i pajcek isto. Pa šta ne zvuči slično?!
26.04.2006. (11:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
još malo pa ćemo k'o amerikanci jest hranu striktno iz mikrovalne. znaš ono... staviš čvarak, upališ, nakon 2 minute na istom mjestu npr. teletina ispod peke :)))
26.04.2006. (14:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ovo je već nevjerojatno. Dođeš ženi na blog - opet je tu ovaj uspaljenik s patologije. No, nije bitno...
Što se tiče frustracija i izbacivanja istih - ja mislim da bih već dosad ubila nekog da nije bloga. Matere mi.
Trigončice, hvala ti...ovo pile neće u moju tepsiju.
CRKO CEKIN...CCC
26.04.2006. (15:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
očito su mi gazde u stanu pazile na mene i tog piceka, pošto sam dobila štednjak sa pokvarenom pećnicom, tako da ništa od piceka... Svejedno, još jednom smo potvrdili bit i opravdanje postojanosti! :))
26.04.2006. (16:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Svaka čast na tako jednostavnom u bit zahvaćenom postu. Moj frend je isto kušao i bio je oduševljen, pa ja ne znam, ne jedem meso, a nikad ga ne bi tako gotovog ni jela, sve su to kemije, više štete nego koristi...možda su prirodno ružni i bljedunjavi i nitko ih nebi kupio da nisu malo ušminkani?!;)))))Pusa i samo tak nastavi, možda i ja svoje postove skratim na najbitnije frustracije....ovako još ne kužim ni samu sebe a kamoli bit blogovanja....čaos
26.04.2006. (18:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
To je samo za potrebe bloga. Prakticiram duhovni put, rađe nego magiju. Moja magija je magija stvaranja. Ni karte ne volim otvarati nekome da gledam u budućnost. Koristim ih radi meditacije. Pratim svoje snove i na taj način percipiram poruke koje mi netko želi poručiti. Mislim da korištenje magije u osobne svrhe ne radi osoba koja sakuplja neke duhovnu mudrost. Doduše, obrana od pokušaja crne magije je dobrodošla, iako mislim da na nekoga tko je iznutra bijel, ona ni ne može djelovati. Ti? Je l' te još nešto zanima? Zanima me i tvoj stav. :)
27.04.2006. (14:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Singularnost
Mene ne trebaš nagovarat - ja to i tako nebi kupio nikad he he ;-))
25.04.2006. (11:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Spuky
... znala sam, to mi je odmah izgledalo sumnjivo... picek u najlonu... pih ... ... da, miriše lipa, odlično si zapazila, imam jednu u dvorištu :))
25.04.2006. (11:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GURU
mene si odgovorila od kupnje.Kad češ mi gatat?
25.04.2006. (15:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
[:|kama danas|:]
nikad to nisam jela i vjerujem da ni necu... i bez tvog odgovaranja... :)
25.04.2006. (15:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sed
Mislim kako bi trebala pojačati temperaturu od preporučene i skratiti vrijeme pečenja. I meni je ispalo jako dobro i hrskavo. (moja peć može taliti željezo!) :)
25.04.2006. (16:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nepušačica
je l to ono što kožulj kuha?! planiram ga kupiti već tjednima! nemoj me ubijati u pojam!... a da ga malo otvorim pred kraj? :))
25.04.2006. (16:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nepušačica
evo sad sam pročitala šta Sed kaže...
25.04.2006. (16:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tomo
hahah, klap klap - potpuno se slazem s tobom..i da, nema se sto razmisljati, samo neki ljudi to ne vide bas tako lako :)))
25.04.2006. (19:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zriliputanac (zašto mi ne
jebote, i meni danas prijateljica kaže, kupila sam ti bukovače da ti ih ispoham, i dođem k njoj u svoj toj ludnici od dana, brijem, hmmm, papatiii, kad ono, pile. nisam htjela reći da sam na poslu već pojela malo piceka jer je bilo za marendu, pa sam je pitala, otkud pile? kaže ona, cekin... oh, rekoh, sva sreća da volim piceke i pečenokuhane, nisam izbirljiva kad se o poklonjenom ručku radi sve dok je serviran, ali vala, imaš potpuno pravo: boiled grilled chicken. koma. al dobro, bar je saftno meseko... :)
25.04.2006. (22:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
babl
Prije desetak dana, u kasne već jutarnje ure, naletio sam na blog koji mi se jako svidio. Bio sam preumoran da mnogo pročitam, a omaklo mi je zabilježiti ga u "favorite". Odonda ga bezuspješno tražim. Sve što mogu reći o njemu je prepričati ponešto iz tada najsvježijeg nastavka. Dakle, priča neki prostodušan tip kako mu je žena jako zaposlena, često radi prekovremeno, a on je vrlo obziran prema njoj znajući da joj je glava puna slova i brojeva. Na sreću, ona ima uviđavnog i dobrog šefa, koji kadikad svrati čak i do njih kući i često čak ostavi neki komad odjeće na dar, iako nisu baš po mjeri domaćina… Zna li tko koji je to blog?
25.04.2006. (22:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gawrun
a partizani su jeli koru s drveća
26.04.2006. (00:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
neka vam dosje uvijek bude cist, a rizla puna
Nisam siguran, ali nije li Kožulj u toj reklami? Životna mi je filozofija ne jesti piletinu koju reklamira plivač. Instant food kinda sucks.
26.04.2006. (09:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
translator wannabe
Ajd ti to reci mojoj baki kojoj je ostvarenje životnog sna nešto što dođe marinirano i sa svojom tepsijom, a jedini napor koji ti trebaš uložiti jest uvaliti ga u pećnicu i uključiti! E, kad smo već kod piceka... Ja sam, kako jelte nisam iz ovih krajeva u kojima sada živim, dugo mislila da su picek i pajcek isto. Pa šta ne zvuči slično?!
26.04.2006. (11:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tinilica
još malo pa ćemo k'o amerikanci jest hranu striktno iz mikrovalne. znaš ono... staviš čvarak, upališ, nakon 2 minute na istom mjestu npr. teletina ispod peke :)))
26.04.2006. (14:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
inhibitor
Sigurno si opet bila našmrkana pa nisi dobro gledala u dućanu. ccc
26.04.2006. (15:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sveta lucija
Ovo je već nevjerojatno. Dođeš ženi na blog - opet je tu ovaj uspaljenik s patologije. No, nije bitno... Što se tiče frustracija i izbacivanja istih - ja mislim da bih već dosad ubila nekog da nije bloga. Matere mi. Trigončice, hvala ti...ovo pile neće u moju tepsiju. CRKO CEKIN...CCC
26.04.2006. (15:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
svjetioničarka
očito su mi gazde u stanu pazile na mene i tog piceka, pošto sam dobila štednjak sa pokvarenom pećnicom, tako da ništa od piceka... Svejedno, još jednom smo potvrdili bit i opravdanje postojanosti! :))
26.04.2006. (16:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
globabloga
Svaka čast na tako jednostavnom u bit zahvaćenom postu. Moj frend je isto kušao i bio je oduševljen, pa ja ne znam, ne jedem meso, a nikad ga ne bi tako gotovog ni jela, sve su to kemije, više štete nego koristi...možda su prirodno ružni i bljedunjavi i nitko ih nebi kupio da nisu malo ušminkani?!;)))))Pusa i samo tak nastavi, možda i ja svoje postove skratim na najbitnije frustracije....ovako još ne kužim ni samu sebe a kamoli bit blogovanja....čaos
26.04.2006. (18:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Una
Karte ti ziher nisu rekle da će picek biti fuj!
26.04.2006. (22:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
trigona
SVETA LUCIJA, opet si obrisala blog. gdje te naći?
27.04.2006. (09:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
najdosadnijiblog
u vegetarijanstvu je spas. "Životna mi je filozofija ne jesti piletinu koju reklamira plivač." by trashcan01 :))
27.04.2006. (11:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Singularnost
evo , imam i drugih tema ! samo za te( ma nemam ni vrimena ni volje zadnjih dana)
27.04.2006. (12:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Singularnost
uvik si online samo na poslu ( mislim ujutro) ?
27.04.2006. (12:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mag Sag Esse, dr. Mag. sc.
Ja sigurno ne bum jela piceka. Otvaraš karte? I ja isto. :)) (ja sam i magician)
27.04.2006. (14:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mag Sag Esse, dr. Mag. sc.
To je samo za potrebe bloga. Prakticiram duhovni put, rađe nego magiju. Moja magija je magija stvaranja. Ni karte ne volim otvarati nekome da gledam u budućnost. Koristim ih radi meditacije. Pratim svoje snove i na taj način percipiram poruke koje mi netko želi poručiti. Mislim da korištenje magije u osobne svrhe ne radi osoba koja sakuplja neke duhovnu mudrost. Doduše, obrana od pokušaja crne magije je dobrodošla, iako mislim da na nekoga tko je iznutra bijel, ona ni ne može djelovati. Ti? Je l' te još nešto zanima? Zanima me i tvoj stav. :)
27.04.2006. (14:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...