Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • mama44

    @@@@@TRILL I ZMAJKA:Jel' to naše sinove netko klonirao?Jebate, pa oni svi isti u vlas...sve nešto na šarm i spiku...na inteligenciju...na guranje i moljakanje...strašno...mijenjam sina za deset kćeri...odmah!!!!:))))A već vidim da mi se ni suknje neće lako riješit, jadna ti sam, mila majko, kuku lele...to ja naričem...:)))

    avatar

    24.04.2006. (14:53)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    ne ljuti se mama ali ja sam se nasmijala,ne tvojoj nevolji nego kako si to opisala.Ne znam koje auto imaš ali 200 kuna je malo para,ne znam zašto toliko malo si uzela,pa toliko će ti uzet meštar za to ispravit i lakirat a plus žmigavac.

    avatar

    24.04.2006. (14:59)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Najvažnije zaboravila,nisi valjda bolesna ili si možda to rekla a ja nisam obadala.....nadam se da je sve u redu......

    avatar

    24.04.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • mama44

    @SLATKO GRKO: a, ne, nisam bolesna, to ti ja odem malo na pričanje....a znala sam da će netko odmah reagirat na pare...glupača!!! to sam!!! bilo mi je neugodno i to uzet...ne pitaj zašto, jer ne znam ni sama...auto, ako se to tako zove je Fiestica, '93.godište....ma ne isplati se to ni popravljat,jbmpsmtr...:)))))a di će nego na sirotinju, to ti je tako...njoj ništa, ja se raspade...:)))

    avatar

    24.04.2006. (15:19)    -   -   -   -  

  • varosanka

    nadam se da ces uspjeti srediti auto za lovu koju ti je ostavila naperlitana dama.Zalim ti ugodan dan,zapravo kod tebe je vec popodne.

    avatar

    24.04.2006. (15:23)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    :))))) Mama, mama....pa kako ne znaš da žmigavac može koštat i nekoliko tisuća kuna. A gdje je naknada za pretrpljeni strah....pa iščašenje vrata....pa.... Ajme mama nikad nećeš naučit :)) Eh da, ako hoćeš redizajn bloga javi. Još malo pa ću počet i naplaćivat ovo dizajniranje. Nisam sunca vidio od jučer popodne :))

    avatar

    24.04.2006. (15:27)    -   -   -   -  

  • teuta

    Tako si to lijepo opisala....da ima u tvojem opisu i smijeha i tuge. Dakle, realno stanje većina nas "običnih ženica". Eto, dala si ujedno do znanja....da i u lošim trenucima ima i nečeg dobrog, zar ne? Bar tako mislim, ha ha. Ili se varam?! Evo, ja ti uz sve to ili uprkos tome, želim ugodan ostatak dana. Bit će bolje...uskorooooo!! Cmokkkk.

    avatar

    24.04.2006. (16:14)    -   -   -   -  

  • mama44

    @VAROŠANKA: ma ja ti se ne vežem za stvari i ljude...dobro, možda ljude...ali auto je auto...da je bilo nešto veće, ne daj Bože, vjerovatno bi tu bile i police i ostalo...ali ovako...a, frigaj ga...mama je , kao, pametna...osim kad treba nešto iskemijat i izmuljat na brzaka...vjerovatno će mi sutra sinut sve mogućnosti koje sam propustila...ali bar mi je savjest mirna...:)))

    avatar

    24.04.2006. (16:34)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Evo ti pribavljaj mušterije...otvorićemo žiro ili tekući račun. Kad uplata stigne ja dizajniram blog, pravim bannere i svašta nešto. Kupićemo dva bemveja X5 :))))

    avatar

    24.04.2006. (16:35)    -   -   -   -  

  • mama44

    @TEUTA...da je kojim slučajem bio vozač, a ne vozačica...e, onda bi mama sigurno drugačije odreagirala...al' nemam sreće ni kad me razbijaju...možda, jednog lijepog, sunčanog, nekog dana...hihi...:))))

    avatar

    24.04.2006. (16:36)    -   -   -   -  

  • poma

    uffff... ali kako ti to tako napises - i kad je nesto lose zvuci dobro! :)

    avatar

    24.04.2006. (16:41)    -   -   -   -  

  • kućanica

    ......dobar ti dan mama........

    avatar

    24.04.2006. (17:19)    -   -   -   -  

  • lady

    Pozdrav draga moja...evo mene konačno kod kuče sa posla..još sutra radim onda do petka frei a u petak opet posao..a ti bila u gradu...soparno vrijeme a ...ja se vozim na posao sa busom..sama sreča ima klimu i bus.. drugačije bolje da idem peški..ali da crknem u smradu i znoju ljudi..velika pusa za Tebe...pozdravčič!!

    avatar

    24.04.2006. (18:27)    -   -   -   -  

  • ja i narod vičemo

    mama, mama, danas rano odgovaram, kasnije imam važna posla, pa neću moći blogati! A sad sam malo sam, pa da vidim šta je nova! Pa, vidjela si na prvom postu da sam iz Bosne, moj Prijedor rekoh, zar ne, al' sad ga vidim samo katkad, poslom ili kad prolazim na groblja naših dragih. Inače, sad sam u ravnici, u blizini Siska, sve od izlaska iz logora pa naovamo, moji svi izišli u međuvremenu, dok sam ja robijao! i SVAKA ČAST NA TUMAČENJU FERBLAJZNE! Iskreno, ja sam to povukao iz djetinjstva kao dio jedne fore, sa još nekim riječima (frštucna, npr.), al' pravo značenje ne bih ni znao dati, jest da vode podrijetlo iz njemačkog jezika, al' nisam ni sam bio siguran. Jednostavno mi je bio "anpassend" taj izraz za moju uvrnutu potrebu da "frčem" krive stvari, što bi rekli "u mene u Bosni": ispravljam krivu Drinu! A to me je najviše navelo da krenem sa svojim blogom! UH već kasnim! Servus, i do čitanja!

    avatar

    24.04.2006. (18:27)    -   -   -   -  

  • Mima

    A jadna ti, mogu misliti, ideš kod doktora i onda neplanirano neka koza te napenali i naravno zezne, jer bojim se da je ovako ispalo puno povoljnije za nju. U pravilu kad nisi kriva, uvijek je bolje zvat policiju, jedino tako si sigurna da ćeš dobit što te pripada.

    avatar

    24.04.2006. (19:28)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Onda na tekući račun :))

    avatar

    24.04.2006. (19:37)    -   -   -   -  

  • kućanica

    ........ženska sudbina izgubiš posal jer si trudna,pa nema ko čuvat dicu pa nemožeš radit,pa neće da te zaposle jer imaš malo dite,pa bi onda moga radit ali ti ga bračni zapuca unatoč kontracepciji,pa onda ispočetka,pa onda dica malo porastu i već si prestara za posal............i onda ništa ne radiš samo se izležavaš jer ko oće radit taj nađe posal...........a šta pričam kad ti je sve poznato................

    avatar

    24.04.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  • mama44

    @PROSINAC: jel' to netko negdje u nekoj statistici možda vidi?Ili je lakše tuđim ku.... po koprivi lupat i pravit se blesav, gluh i ćorav?...a najjače mi je kad mi kaže "tražiš posao, a moliš boga daga ne nađeš..."..pa nećeš puknut...i onda ti se još nađu neki dragi ljudi pametovat...a tko ti je kriv, šta nisi gledala šta radiš, pa i za trudnoće postoji izlaz...mislim...:((

    avatar

    24.04.2006. (19:54)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Heheh,tipicno Rijecki,bas si me podsjetila na lijepa vremena,dakako nije mi se bilo cool gurati od pecina do skoljica po pola sata...prije bi i pjeske dosla:))))Nadam se da ces srediti auto,valjda si im makla dovoljno love da ti jos i ostane stogod...drz' se hlada u Njivicama,i ja bi:))))pozdrav:)

    avatar

    24.04.2006. (19:58)    -   -   -   -  

  • mama44

    @LORRAINE: sad i onako ide sezona...a onda me nema u Rijeci iz čisto zdravstvenih razloga..nije dobro ni za ten, a bogami ni za živce...:( pozdrav ti, ma gdje bila...:))))

    avatar

    24.04.2006. (20:00)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    da si mogla uzeti više novaca - ne znam, ali da si joj oči mogla skopat (i ne uzet ni kune) - to da.. no ja sam totalno nepredvidiva u reakcijama, pa ne znam u kojoj bi ja bila, možda bi se i rasplakala od jada (ko kad me policajci uhvate, umjesto da se svađam, meni knedla u grlu)...

    avatar

    24.04.2006. (20:34)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Ma Rijeka je koma za promet, sve neke jednosmjerne :) A UJ je super zamišljena igra al ima bugova.. Samo 1 benzinska, daš žmigavac pa vrišti da daješ krivi, poručuje da pratiš znakove na cesti i da ne smiješ skretat a nigdi nema zabrane, drugi auti voze ko ludi... Al dobra je igra.

    avatar

    24.04.2006. (20:48)    -   -   -   -  

  • mama44

    @DR.LUKA:...super je,stvarno, UJ, ali brate, onaj cajac mi se stalno nešto crveni,naročito kad odem na Korzo...znaš da kad vozim po Rijeci, imam igricu u glavi?Ajme lude babe, miješa mi se virtuala i stvarnost...strašno...:)))

    avatar

    24.04.2006. (20:55)    -   -   -   -  

  • mama44

    @RUDARKA: sad si me sjetila...za novi post...ja ti pred policajcima jednostavno glumim totalnu glupaču koja nema pojma ni o čemu...ni što je vozačka, ni prometna ni knjižica vozila...a kamo li do kad je auto osiguran...ništa ti ja ne znam...a da ti vidiš kako padaju!!!Kako ih možeš dovest do ludila!!!Puste te i još mole Boga da te više ne zaustave, hehehehe...a klinci rikavaju od smijeha u autu...suze im idu...što ćeš, život te nauči...em te ne kazne, em se ne iznerviraš...sve 5:))))

    avatar

    24.04.2006. (20:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...