Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (56)

Marketing


  • jednostavan blog

    znam da nije lako,puno roditelja se žale na djecu ali gle znam da ti neću pomoći ali znam neke kojima nikad škola nije išla a sad su poslovni ljudi,možda se on bude probija kroz život na svoj način,možda bude snalažljiv i nisu svi odlični uspijeli u životu.

    avatar

    23.04.2006. (15:50)    -   -   -   -  

  • mama44

    @JEDNAA znam, jasno mi je to...nema pravila u tome...ali ponekad me uhvati neugoda...ma,kakva neugoda - panika!:))

    avatar

    23.04.2006. (15:58)    -   -   -   -  

  • Wanda

    daj ga na neki sport. pod hitno. neki u kojem će se naći i na koji će rado ići. ako treba, povedi ga i kod psihologa, ali nastoj da to bude definitivno neko ko će mu se svidjeti. mora imati oslonac u nekome. ne očajavaj ako trenutno to nisi ti. učini sve što možeš, ali ne radi budalu od sebe. manje pedagoške metode.. tipa ucjene kod moga su palile nemilo. Nema dvora, tv, kompa...da vidiš kako uči.

    avatar

    23.04.2006. (16:21)    -   -   -   -  

  • Wanda

    naravno, svako je dite priča za sebe, to ne smiš zaboraviti...

    avatar

    23.04.2006. (16:22)    -   -   -   -  

  • kućanica

    ...........neznam...ja sam za svog starijeg tražila rješenje i od učitelja u penziji jer su imali cilo radno iskustvo,pedagoga,uđbenika,novina.........niko mi nije zna reč tu čarobnu formulu..........samo -treba čitat,to sam znala i ja ALI kako ga motivirat da čita-tabula rasa.............čak mi je ,vodila sam ga tri godine na engleski,i voditeljica škole predložila da ga ispišem jer je šteta bacat novac kad nema interesa.....................nekako smo,ja jako krvavo,izgurali zanatić.........vodila sam ga na testiranje,prosječna inteligencija 110 jer nisam ništa svoje vidila u njemu................interes i zabavu je pronaša u vatrogascima.........drag je i bio je čak dvi godine predsjednik razreda u srednjoj...........nemam problema sa njim,82.godišćeje...............ali nema veze sa knjigama.............satra me je i evo da bar radi mogla bi odahnit.........ali i tu šepa.............

    avatar

    23.04.2006. (16:22)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Moje isto moram stalno tjerat učit. Lektiru još i pročitaju ako im se sviđa. Mala potroši sve tempere na razne slike već doma, a knjige baš onako kako kažeš, Putuju u torbi. Mi smo htjeli bit piloti, doktori, balerine, bakule u busu (dobro, ovo baš i nismo), a ovi danas nemaju nikakve ambicije. Pozdraw zlatnom (polu)otoku!

    avatar

    23.04.2006. (16:23)    -   -   -   -  

  • kućanica

    .........kod moga nisu palile ni ucjene ni nagrade.........obećala mu ja skuter ako prođe drugi srednje sa 4,koji normalan klinac ne bi polomija noge da dobije skuter.........a moj ........plava trava zaborava.............

    avatar

    23.04.2006. (16:26)    -   -   -   -  

  • mama44

    @WANDA: ma ide on na rukomet...to je jedino vrijeme kad trči i nešto radi...a onda se i tamo rasplače jer nema kondicije...ali sav je važan...naročito kad da gol...probala sam ga ne pustit ni na rukomet...ništa - sjedi k'o kupus i čeka da trava naraste...:))

    avatar

    23.04.2006. (16:29)    -   -   -   -  

  • mama44

    @PROSINAC:ajme, majko...nije ni tebi lako...dobro, to sa poslom je i razumljivo...dobro, vidim da nisam jedina...a valjda će se pomaknut jednom...strah me samo da ne zastrani...dosta je povodljiv i jaaako voli društvo, oduvijek, strašno voli feštat, plesat, pjevat...tu je No1, ali nije sve u tome...valjda...:))) ma ne pada mi na pamet da mu obećavam nekakve nagrade, ni mene nitko ne nagrađuje za ovo što radim, ni za jedan ručak, ni za jedne gaće...:)))

    avatar

    23.04.2006. (16:31)    -   -   -   -  

  • mama44

    @GOGOOOOOO:sva sreća da imaju dobre torbe, pa im ne pada teško to nosanje...da, stvarno, nitko ne spominje ono "kad ja budem veliki, biti ću....", svi samo pričaju kako "će kupiti" ovakav auto i onakvu garderobu...a ne kažu od čega će kupiti..., ne znam, nisam pametna...:))reći će netko, umjesto što visiš na blogu, napravi nešto,...ma ne visim tu već četiri godine...ne znam, stvarno...:))

    avatar

    23.04.2006. (16:33)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Iskreno? Ja kao učiteljica rekla bih ti da ga pustiš. Jednom će ga život opaliti i onda će mu sjesti. Kao mamabih ti rekla da jednom sjedneš s njim i ozbiljno razgovaraš.Kao s odraslom osobom.Ako to znači da pokažeš i emocije ljutnje, bijesa, a i suze...neka shatiti će pouku. Ravnaj se onime....ti imaš svoj posao(kuća, djeca, veš, suđe)...ON ima svoj( škola, zadaća, lektire)....ako nešto ne napravi, nemoj ni ti njemu. Recimo ne daj mu jesti taj dan. Ali sad onako iz srca....pusti ga, možda u životu i bolje prođe nego oni sa 5,O. Pusa draga!

    avatar

    23.04.2006. (16:39)    -   -   -   -  

  • KAKO SADA DALJE

    gle draga,i ja sam bila u školi ko i tvioj sin pa sam maturirala s 4 al opet to mi niš ne znači jer nema posla ni za ljek!!za sve treba špaga...ma mislim...niš ti ne brini za sina možda tam u 6. razredu i pogorša(pubertet)jer sve sam ja to osobno proživjela!!!budi samo hladna to je prolazno...kiss

    avatar

    23.04.2006. (17:07)    -   -   -   -  

  • teuta

    Evo, draga....da ti ovaj put samo poželim puno sreće i pošaljem topli pozdrav...ujedno ti se zahvaljujem na svim lijepim komentarima i željama. Znaj da ste mi svi puno falili. Bilo mi je lijepo u mom rodnom gradu, ali ipak sam jedva čekala da se vama vratim. I eto, sad sam tu i sretnaaaaaaaa sam. I primijetila sam imaš novi dizajn...baš je krasni, puno ljepši od prošlog. Cmokkkkk.

    avatar

    23.04.2006. (17:15)    -   -   -   -  

  • mama44

    @MAMA2: jebate,onako iskreno, vidim ja puno sličnosti između njega i njegove majke - sunce joj njeno - ali ipak, škola mi je bila prva...osim što sam morala baš sve drugo - ah, draga mama! - imala sam jedan nezdravi strah, pa je zato valjda to tako išlo...a prolupala...uuuuuuu, strašno, ali tek u dugom srednje...on je baš danas pokazao svoje odraslije lice : ja pričam, a on me gleda onim bezobraznim inatljivim pogledom, kako se okrenem, tako čujem onaj podrugljivi osmjeh, kao "samo ti seri, ne možeš mi ništa", točno ispituje granice do kojih može ići, a verbalno ga ne možeš preskočiti...ma , zapravo mogu, ali to ne vodi nigdje nego u svđu i plač...ma vidim ja da on to ne bi, ali jebemu hormone, kad ga tako gnjave...je, da, matura nam je jako bitna stvar u životu...k'o da nikad u školu nisi ni išao...zadnja rupa na svirali...:))

    avatar

    23.04.2006. (17:22)    -   -   -   -  

  • teuta

    Sad sam ljubomorna na tebe, ha ha. Morat ću zamoliti Braceka da i meni pomogne. Ma on je zaista veliko srćeko. Nema veze što ga obe dvije volimo, zar ne? Evo ti draga još jedan cmokkkkk.

    avatar

    23.04.2006. (17:34)    -   -   -   -  

  • tisina...

    pusti dijete da uziva.... i tako je upravo to doba, skole i igre, kratko i brzo proleti... opusti se i ti s njim... :)

    avatar

    23.04.2006. (17:41)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Udri brigu na veselje. Ovo ti ponavljam već n-ti put. Radne navike ne možeš nekome nametnut. One dolaze same po sebi, a i to su te godine :))

    avatar

    23.04.2006. (17:42)    -   -   -   -  

  • mama44

    @SILENT: ma imaš ti pravo...tako će i bit...da sutra ne bi plakali za prošlim, a neiskorištenim vremenom...:)))

    avatar

    23.04.2006. (17:57)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Ma ne bojim se ja posla....pogotovo ne danas. Bio sam, zapalio svijeće i sad sam ko novi, pun elana :))

    avatar

    23.04.2006. (18:06)    -   -   -   -  

  • Vesna

    Uopce nemam formule, ali mislim da mladica materija iz skole ne zanima. Da bi ga naucila radnim navikama, pronadji nesto sto voli sport, glazbu i neka pocne trenirati, ili uciti neki instrument. Mozda ce mu to pomoci nauciti se uciti i ispinjavati obaveze.

    avatar

    23.04.2006. (18:09)    -   -   -   -  

  • kruh naš svagdanji ...

    ništa se ti ne brini! takvi smo ti bili i Braco i Pajo i ja a vid nas sad!!!:-)))))))))))

    avatar

    23.04.2006. (18:09)    -   -   -   -  

  • Vesna

    @kral, da te nema trebalo bi te izmisliti:D

    avatar

    23.04.2006. (18:11)    -   -   -   -  

  • mama44

    @VESNA...to je istina...dosadno mu je i suhoparno...osim onoga što ga stvarno zanima, povijest, zemljopis i tako...i čini mi se da i inače djeci ovaj sistem nastave više ne paše...ostao je onakav kakav smo mi imali, a tempo je ubrzan, PC, igrice, ritam života...da, vjerovatno dosadno...a on trenira, discipliniran je tamo, to je ok, ali eto...ma, bit će dobro..., hvala:)))

    avatar

    23.04.2006. (18:28)    -   -   -   -  

  • Here To Stay

    ma takav sam i ja bio a vid me sad:)

    avatar

    23.04.2006. (18:38)    -   -   -   -  

  • Mima

    A i ja sa svojima šizim..mala je isto četvrti razred...mali još mlađi.Uče, ako ih prisilim i još se na mene ljute. Ali, nek su oni nama živi i zdravi, pa što se sekiramo. Vidi onoga Keruma iz Splita, čovjek ima osnovnu školu, a love do krova. I kaže, što će mi škola,.oni što rade za mene imaju fakultete, meni to ne treba. Pa ti vidi!

    avatar

    23.04.2006. (18:50)    -   -   -   -  

učitavam...