Komentari

kissich.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • ..::LOST IN TIME::..

    Ma daj u potpunosti se slazem sa tobom! Najradje bi zatvorila faking blog kada mi nekoliko osoba uleti sa takvim komentarima... Boze!!! Inace, kako ti sa onim malim? Jesmo preboljeli ili smo jos u tom procesu?

    avatar

    21.04.2006. (22:36)    -   -   -   -  

  • mala-šašava

    sve ćemo sutra vidjeti kad ga vidim... hvala na brizi... pusa

    avatar

    21.04.2006. (22:44)    -   -   -   -  

  • "I'm having a nervous breakdown, drive me insane!"

    pa prijavi one koji te spamaju! i ja mrzim kad mi neko napiše da mi je super blog, a onda još doda da posjetim njezin. jer najčešće to pišu klinkice :S

    avatar

    21.04.2006. (23:10)    -   -   -   -  

  • "I'm having a nervous breakdown, drive me insane!"

    btw "napisala sam novi post... dođi komentirati..." ;)))) pozzzdraf!

    avatar

    21.04.2006. (23:12)    -   -   -   -  

  • mala-šašava

    kad ta djeca ne shvaćaju neke stvari.... katkad komentari zaista mogu pomoći.... prošli put kad sam pisala bila sam skroz u qurcu , i pomogli ste mi.... obožavam komentare gdje mogu nešto novo naučiti iz iskustva drugih ljudi... pusaaaa

    avatar

    21.04.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  • ! ! !

    ej mala,pa di si ti? vidim da si nešt živčana. sve se bojim ostavit komentar :) hehe. e joj kad se sjetim kolko je blogera pisalo prije godinu dana i kolko ih je nestalo. al ti si i dalje vjerna. skidam kapu :) aj uživaj. nedaj se živcirat. pusa

    avatar

    22.04.2006. (01:34)    -   -   -   -  

  • zenza.blog.hr

    ejjjj bok.neću govorit kakav ti je blog(znaš i sama)da nebi ja dobila neke fucking komentare od tebe,i iznaš imaš pravo ja sam se svađala sa nekom starom susjedom odma preko puta mene,pa ta žena nije normalna gađala me noževima a ja nju prolila vodom i gađala loptama (košarkaškom)mislim znam da sam fakat djetinjasta (ali ja i jesam dijete)i da je ta žena stara mislim ima oko 45 godina (još je u formi) ali ona zna jebeno živcirat,ups sorry što psujem,ok pozzzzzz mala-šašava

    avatar

    22.04.2006. (10:55)    -   -   -   -  

  • zenza.blog.hr

    evo mene opet,mislim da nisi skužila bit priće,bila san sva živčana i došlo mi je da ju zadavim,i pisala sam o tome na svom blogu i jedan tip mi je pustio komentar,ne sjećam se koji i kad sam to pročitala odmah sam bila bolje volje,eto o tome se radi

    avatar

    22.04.2006. (10:59)    -   -   -   -  

  • zenza.blog.hr

    ejjjj bok.neću govorit kakav ti je blog(znaš i sama)da nebi ja dobila neke fucking komentare od tebe,i iznaš imaš pravo ja sam se svađala sa nekom starom susjedom odma preko puta mene,pa ta žena nije normalna gađala me noževima a ja nju prolila vodom i gađala loptama (košarkaškom)mislim znam da sam fakat djetinjasta (ali ja i jesam dijete)i da je ta žena stara mislim ima oko 45 godina (još je u formi) ali ona zna jebeno živcirat,ups sorry što psujem,ok pozzzzzz mala-šašava

    avatar

    22.04.2006. (10:59)    -   -   -   -  

  • zenza.blog.hr

    ups,slućajno sam ti pustila isti koment,pusaaaaa

    avatar

    22.04.2006. (11:00)    -   -   -   -  

  • zenza.blog.hr

    ali moram malo blog ti je fenomenalan,sory ae vejiki POZZZZZZZZZ

    avatar

    22.04.2006. (11:01)    -   -   -   -  

  • stranac u prolazu

    ovako,i mene nerviraju komentari tia to sto si nabrojala...mislim to je vrhunac...to sto se dogodilo tom decku...stvrarno uzas...evo ja sam tu tek da ti se javim da znas da sam ziva...i znj da ja uvijek citam postove!glupo mi je komentirat kd ne znam sto komentiram...nije li tako?

    avatar

    22.04.2006. (11:02)    -   -   -   -  

  • zapleši sa mnom!

    ne znam, probaj se ne zamarat tim, jednostavno izbrišeš što ti se ne sviđa i ok je :) usput, htjela sam i ja pitat šta je s osobom iz prošle epizode. ako je. e da. super si posjeti me hihiihihihihiihihihihihi. nadam se da te nisam razljutila :)

    avatar

    22.04.2006. (12:04)    -   -   -   -  

  • allegro non molto

    cool blog...:)

    avatar

    23.04.2006. (13:30)    -   -   -   -  

  • pepe

    u jel ovaj gore najebo ;) Prvi put sam na blogu... ne znam ni sama kak sam došla ovdje, al nema beda...ma znaš kaj ti ja radim kad mi se tak neš desi...kad mi pukne, promjenim adresu i svoju novu adresu javim samo onima koji mi se sviđaju...tj, onima koju ČITAJU moj blog.... a ne samo površno. I najviše na svijetu mrzim kad mi neko ostavlja pusica, kissić, i takve neke brije, jer je to na razini maloumnih klinaca [mislim klinka, ne daj bože klinca] i odmah mi se digne tlak. pozdrav ;)

    avatar

    24.04.2006. (00:14)    -   -   -   -  

  • imaš cvjetic u kosi.

    kak ti je fancy šmensi blogič. daj dodi me komentiraj, pliiiiiiz? puseeeeek :)) da ja isto pizdim na to,.

    avatar

    24.04.2006. (13:33)    -   -   -   -  

  • zelim da mi svaki dan mirise na tebe...

    kuzim...digne mi zivce i kad ljudi napisu dvije recenice ali tako da svaka rijec u novom 'komentaru'.....ona spika da se ima cim vise komentara...jebi ga,netko pati da ima toga masu,...pozz...

    avatar

    24.04.2006. (15:54)    -   -   -   -  

  • ...:::No coment...:::

    evo neću nikadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa

    avatar

    24.04.2006. (19:15)    -   -   -   -  

  • ariel

    ma kaj da ti velim.ja sam se isto prije radi takvih komentara jako ljutila,ali očito nikakve koristi od toga...inače ove poruke za igre i kaj ti ja znam su mi koma,a sad su i neke slikice u igri,jednu sam več izbrisala....nažalost uvijek postoje neki koji neznaju kaj bi napisali pa onda seru dobar blog,dođi me posjeti,bla,bla...kiss

    avatar

    25.04.2006. (11:18)    -   -   -   -  

  • Denser

    Snažne riječi, nema šta! Mene zanima nešto drugo, mislim, ak uopće smijem pitat takvo nešto... Kako možeš istovremeno bit, citiram: "malo derište koje mrzi cijeli svijet" i "glupača koja svima želi sve najbolje". I ne bih se složio s tim da si, opet citiram "djevojčica koja nezna što je ljubav". Po postovima vidim da si osjetila sve aspekte ljubavi. Istina bilo ih je više negativnih nego pozitivnih, al i to je ljubav... A što se tiče ovog da si sjebala to "nešto", možda i nisi jer umjetnost ljubavi je u širem smislu umjetnost ustrajnosti...

    avatar

    25.04.2006. (12:20)    -   -   -   -  

  • TAKO TI JE MALA MOJA KAD LJUBI BOSANAC...

    ej kisssss dodi na moj blog.imam novi post!!!!hehe....sala...moram se malo zezat.i mene zivciraju takvi komentari.pusa

    avatar

    29.04.2006. (13:33)    -   -   -   -  

  • frknut@mala

    slažem se..i mene strašno nerviraju komentari tipa-hej, pusa..javi se- ma coma..sad mi više i ne šljaka ono za prijavu spammera..užas! ali kad smo kod toga..i 10 koemtnara koje sami sebi neki ostavljaju...kao odgovor drugima... ok, 2-3komentara...ako ne možeš odg ljudima nanjihovblog..ali 10 koentara!!! đizs..coma

    avatar

    29.04.2006. (19:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se