Komentari

kovrcava007.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Ivana

    Ma neću otići s bloga, niš se ti ne brini, to je bila samo reakcija na prvi šok. Btw:danas ti ja velim sestri da ovaj ima curu, a ona meni onak mrtva hladna:" Znam" Dobro ja znam kojeg bi ti to zubara htjela pored sebe, ali daj već shvati da je on prošlost. Citiram te:"Svijet je pun komada"

    avatar

    20.04.2006. (19:48)    -   -   -   -  

  • Kety

    Ey! Stvarno ne znam kaj da ti komentiram. Moram te pohvaliti. Imaš odlične, ali stvarno odlične pričice. A najviše mi se sviđaju tvoji načini na kojih ih komentiraš. Moram reći da imamo slično razmišljanje i u potpunosti se slažem da smo mi svi samo ljudi. Ljudi koji imaju svoje mane i vrline. Po tome se razlikujemo od ostalih ljudi. Nitko nema iste, tj. jednake(kako bi rekla naša najdraža profesorica) mane, odnosno vrline. Što još reći? uživaj u ovo još malo slobodnih dana i nadopunjuj svoj blog. Odličan je.

    avatar

    20.04.2006. (19:52)    -   -   -   -  

  • ana na kvadrat

    Ne želim ti komentirat postiće jer neznam kaj da komentiram, jednostavno su zakoooooooonnnnnn!!!!!!! Btw jel ideš u Saturn? Moramo još sredit prijevoz i ja dolazim. Evo kety napokon ćeš i mene vidjet u saturnu (ako ideš, naravno). Kiss, kiss

    avatar

    20.04.2006. (20:55)    -   -   -   -  

  • Ivana

    Danas si mi malo uljepšala dan s onom vijesti ali mislim da to još sve negdje leti po zraku. Ako je ono istina (a nadam se da je) zgrabi čupavog i osveti se maloj i u moje ime. Ma neće to trajati dugo. E jel možda znaš jel ona ide na mažoretkinje? Kak zub????? Btw: Petrinčeva biti će sutra veselo, već te 10 dana nisam gnjavila. Čuvaj me se!!!!

    avatar

    21.04.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  • ana na kvadrat

    Razočarana sam, nema novog posta!!! Btw. Ma ti ćeš mene gnjavit, probaj, moram i ja tebe ugnjavit.

    avatar

    21.04.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...