Komentari

lahkocemo.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • This is what dreams are made of

    hy,kako mogu cut neki vaš rad tj. pošaljite mi mailom( kisserica@.net.hr) riječi pjesme bar jedne. KIzza rakija

    avatar

    13.04.2006. (10:36)    -   -   -   -  

  • zeppelin_ovka

    dragi ivane,upravo sam procitala onaj post!dakle zbilja neam pojma odakle da pocnem.kao prvo ti od muzike jedino sto znas je potegnut zice i dream theater + nes mejdena.a JA mislim da JA imam puno vece znanje o nekim bendovim bez koih nebi bilo ni M od metala tipa deep purple.jedno pitanjce-jesi li ti ikada svirao na rijeckoj rock sceni??NISI ali si zato na rukavcanskoj turbo folk!! zato lijepo odjebalansiraj i seri po nekom drugom!a kad bismo malo o onome:izdajnik roda svoga,pa hmm s obzirom na tvoje sklonosti,znamo na sta se odnosi,NE BIH KOMENTIRALA!!! smrdis,peace bič

    avatar

    14.04.2006. (22:02)    -   -   -   -  

  • zeppelin_ovka

    a sad sam te lijepo oprala na tvome vlastitom blogu,na vlastitom fan klubu,AH..bas si me oborio..

    avatar

    14.04.2006. (22:02)    -   -   -   -  

  • zeppelin_ovka

    basista:nie ti on meni nista napravio,mi smo ti frendovi a frendovi si sve govore.sto njemu bas ne pase pa sere po meni..heh..budala :evil smile:

    avatar

    15.04.2006. (08:37)    -   -   -   -  

  • Band Lahko Ćemo

    NMe brini, meni nikad nije smetalo tvoje mišljenje. ali ima jedna čudna stvar... jedini ljudi što su me popljuvali ste vi klinci. svi muzičari sa iskustvom, od naj okorjelijih metalaca do ekipe koja svira gaže itd. su imali samo riječi hvale. Zato molim te, kad budeš koju godinu sa instrumentom u rukama i kad budeš znala svirat još nešto osim Smoke on the wather na jednoj žici i kad shvatiš koliko je zaje... probiti se danas, tek ćeš onda imati pravo glasa. a do onda te ne želim čuiti da komentiraš to što ja radim!!!

    avatar

    15.04.2006. (22:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...