Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (62)

Marketing


  • stereokemija

    prva!...a, sad te odoh čitat: )))

    avatar

    12.04.2006. (22:34)    -   -   -   -  

  • Friva

    Novinari i diplomacija se vole javno, odvajkada! Očekivala sam ime godpođe Vrabec, a ne Latina s obzirom da ona već duže čeka svoj red.

    avatar

    12.04.2006. (22:36)    -   -   -   -  

  • Dominantna

    Ja ne volim Latinicu..A bome mi ni Latin nije najdraži voditelj..:))

    avatar

    12.04.2006. (22:40)    -   -   -   -  

  • Ultravioleta

    dobro će mu doći veposlanička plaća od nekih 40000 kuna s obzirom da je strašno osiromašio ovdje :) Nemam pojma što je on pokazao a što se svidjelo glavešinama. I ja sam nekoć voljela gledati Latinicu, ali zbog obaveza zbog kojih sam uvijek bila van kuće u to vrijeme nisam je gledala jaaako dugo. To mi je žao jer sam propustila sve one skandale koji su se događali iz emisije u emisiju. :)

    avatar

    12.04.2006. (22:45)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    Joj, ne razumem ti se ja u te stvari...znam da volim pogledati «Latinicu», ako me tema zainteresira,ali u posljednje vrijeme jako malo gledam Tv, a i nisam čula tu informaciju, niti znam da li je to dobro ili loše za Cro...uostalom ,mi smo demokratska država, zar ne?!pozdrav: ))))

    avatar

    12.04.2006. (22:49)    -   -   -   -  

  • if you dare...

    ej please please ostavi mi comment...bit ćeš prva...p.s. blog ti je legenda

    avatar

    12.04.2006. (23:05)    -   -   -   -  

  • simply queer

    to se oni žele riješi Latina pa ga tamo šalju, sve to zbog sporne emisije.. kako prozirno

    avatar

    12.04.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Ne gledam TV, odavno sam shvatila da tako živim bogatiji i društveniji život. Čitam, pišem, slikam i sve u društvu onih koje volim....pusa..

    avatar

    12.04.2006. (23:25)    -   -   -   -  

  • Here To Stay

    meni je to neprofesionalno, ono škoro bio u mađarskoj sad da i latin negdje ide. to mi nekak isto ko i ovi sportaši aktualni i bivši sportaši u saboru. ne znam šta bi latinu trebalo da ode, mislim šta mu ovdje fali, ono pročito sam da lik okreće 90 000 kn plaću mjesečno, pas mater kolko je u svim ovim godinama emitiranja para navuko može se komotno povući u penziju u španjolsku. recimo u barcelonu pa sveki vikend na tekmu, ili na mallorcu pa ganjat turistkinje...:)

    avatar

    12.04.2006. (23:29)    -   -   -   -  

  • Bustrofedon

    Od Latinice gledam samo anketu na teletetu. Drugo mi je dosadno.

    avatar

    12.04.2006. (23:54)    -   -   -   -  

  • Punk!

    pozz! blog ti je stvarno predobarrrrrr... prvi put sam na njemu tako da imam samo rijeci hvale.. sve naj naj! kiss!!

    avatar

    13.04.2006. (00:00)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Mogla bi bez problema pisati kolumne u nekom pravom casopisu ili novinama,jer ti to ide.Nisam cuo za tu informaciju da Latin ide u Španjolsku,cini mi se groznom,zar nemaju boljeg.Mislim da ipak predsjednik odredjuje tko ce u koju diplomatsku misiju,ali nisam siguran. Jedan tip je rekao da bi trebalo ustanoviti nagradu "Mrzim Hrvatsku",jer ima mnogih koji žele prikazati samo loše u Hrvatskoj,mijenjati povijesne cinjenice koje im se ne svidjaju,rade skandale i skrivaju istinu,kao da žele upropastiti državu,umjesto da joj cine dobro.

    avatar

    13.04.2006. (00:36)    -   -   -   -  

  • amy damon

    klik ne spada zajedno s navedenima. u kliku ponekad bude jako duhovitih stvari i to im se mora priznati. latinicu nikad nisam voljela. ne volim gledat tudje probleme na teveu (a time se znala baviti), kao ni beskonacne teznje za populariziranjem nekih tema, koje uopce nisu ono o cemu bi se trebalo na nasoj televiziji pricati. ali posve razumijem da nalazi publiku. kaj se tice ambasadiranja, vjerojatno znaju sta rade, kad su mu dali da to radi.

    avatar

    13.04.2006. (01:15)    -   -   -   -  

  • galerije, priroda, kretanje...

    Neznam što je poanta ovog posta. Valjda da ti se Latin ne sviđa. Meni je Latin super. Profesionalno radi svoj posao i volio bi da nas predstavlja svugdje u svijetu.

    avatar

    13.04.2006. (01:15)    -   -   -   -  

  • Crna Mamba

    Nisam sigurna ako ga šalju, zašto ga šalju, ali jedna je stvar očita, a to je da su svi oni međusobno prijatelji, a nama postavljaju predstavu. Inače Latina poštujem i gledam njegove emisije...

    avatar

    13.04.2006. (01:48)    -   -   -   -  

  • Smeđooka

    ovo sto je mamba rekla. ko zna s kim je on dobar i s kim vino pije,u ovoj zemlji se sve vrti oko znjori. o njemu nemam neko misljenje. ne gledam. dosadno.

    avatar

    13.04.2006. (02:40)    -   -   -   -  

  • drk dnk

    Pegy od osobe koja tako analizira politiku, stvari opčenito bi očekivao više. Kome je najviše koristila emisija Latinice u kojoj je pokojni predsjednik bio proglašen za negativnu osobu, a zbog koje je Latin bio suspendiran? HDZu - zato što im je to dalo povod i izliku za napad na sve lijeve, a pogotovo sve lijeve na televiziji. Učemu bi i uspjeli da nije bilo mješanja predsjednika, internacionale etc. Nije li onda Latin bliži HDZu nego SDPu ? I nebi li mu dobro došlo jedno izaslaničko mjesto nakon 10 godina loše emisije (sa unaprijed zacrtanim zaključkom) Jeli još nekome iritantno njegovo "Dakle vi želite reči da . . . . "

    avatar

    13.04.2006. (04:59)    -   -   -   -  

  • kiwi-club zadovoljstvom protiv kila

    Ne volim temu politike, političara i njihovih plaćenika i poslušnika novinara. Svaki puta kada odem u te vode osjećam se i sam nekako prljavo. U meni izazivaju ono negativno, a to zaista ne volim. Sljedeći korak koji novinarima mijenja prividne gospodare je kapital, ali i on se na žalost usko veže sa politikom, bolje rečeno modelira ju sa ciljem ostvarenja svojih interesa. U svemu tome je malo poštenja, domoljublja, a najmanje brige za tebe, mene ili kao što kažeš one koji su dali najviše. Sve je to predstava sa svojom svrhom i ciljem i ti vidiš i čuješ točno ono što je netko zamislio. Iskorak je jedino bespoštedna borba među njima samima, borba krvoločnih pasa oko kosti na kojoj ima dobrih komada mesa. Rijetko pišem ružno, ali ovaj i svi ostali političko-novinarski igrokazi u meni izazivaju gnušanje, izazivaju prijezir i već dugo nemam snage gledati to kukavičje jaje, tog trojanskog konja kojeg su nam podmetnuli u domove, tog huškača rata, tog lažnog miritelja i Mesije koji naviješta blagostanje, a pri tome nemilosrdno i beskrupulozno zgrću za sebe i svoje gospodare. Naravno da svaka generalizacija, pogotovo loša, bude nepravedna i okrzne one koji su se u tom loncu našli protiv svoje volje, igrom slučaja, okolnosti i sada možda nemaju više izbora. Kada jednom potpišeš pakt sa vragom gotovo se nemoguće istrgnuti iz tog kola. Na vrhu tog carstva je novac i moć, a to je možda najveći izvor zla koji čovječanstvu daje crne tonove kroz cijelu svoju povijest ne štedeći sve one slabije, njima ostavlja tek nadu u bolje sutra, nadu u neki drugi život, u neki život iza života, tu se dakle nadovezuje i crkva sa svojom povijesnom zadaćom, da utješi one kojima mora biti loše da bi onima na vrhu bilo dobro. Od cijele ove nesreće od Tv-a gledam ''Naše malo misto'' i ako primjećuješ tko sjedi za istim stolom, načelnik (politička elita), dotur (intelektualna elita) i velečasni (vjerska elita), tako je bilo i biti će. Skoro da mi je žao potrošenog vremena, riječi i prostora, ali neka ovaj puta bude ovako. Nakon ovih mojih ružnih riječi gotovo da ne mogu ostaviti osmjeh, ali ipak ga ostavljam samo zbog tebe i tvoje dobroćudnosti kojom zapravo gledaš one koji ti svakim danom nemilosrdno kradu mladost i tu obećanu bolju budućnost, a da toga i ne želiš biti svjesna, jer ti u ljudima tražiš i vidiš dobro baš kao što je to dobro u tebi samoj :)

    avatar

    13.04.2006. (07:20)    -   -   -   -  

  • trill

    Ne gledam baš Latinicu. Izbjegavam ju jer se ne volim nervirati, a u njegovoj emisiji me uvijek nešto uzruja. Ili on ili gosti ili tema...Nisam sigurna koliko je on pogodna osoba za diplomata. Bilo bi pamtnije kad bi se barem na takva mjesta, ako već ne na sva, birali ljudi koji su doista kvalificirani, a ne po ključu ili "ja tebi, ti meni" sistemu. I da, samo ti nas iskorištavaj :))

    avatar

    13.04.2006. (08:08)    -   -   -   -  

  • KOKI

    nekaj sam "strašno" pametno htjela napisati, al onda sam pročitala kiwiclub-ov komentar i ostala bez teksta...:)

    avatar

    13.04.2006. (08:13)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Koliko se god tome odupirali moramo biti svjesni da netko od gore ipak drži konce :(

    avatar

    13.04.2006. (08:25)    -   -   -   -  

  • Siščanka iz drevne Siscije

    o Latinu neću trošit riječi, već odavno ne gledam njegovu emisiju; samo sam ti htjela reć da mi je drago ako smo ti pomogli našim malim savjetima, samo ti pitaj i ubuduće, pa zato smo tu

    avatar

    13.04.2006. (09:27)    -   -   -   -  

  • Rozan

    Ne volim Latina ni Latinicu jer je uvijek u terminu kad i neki dobar film. Naravno da se gleda Latinica. Ne mogu reći da će mi biti žao kad/ako emisija propadne. Nek samo on ide u diplomaciju. Mogla bi i Hloverka Novak-Srzić, iz istog razloga.

    avatar

    13.04.2006. (10:17)    -   -   -   -  

  • I've found a reason for me to change who I used to

    super super super blog ! ! ! !

    avatar

    13.04.2006. (10:26)    -   -   -   -  

  • freestyler

    u čudnoj zemlji gdje velika većina onih koji nešto odlučuju nisu dorasli zadacima koji se pred njih postavljaju, jer nisu na ta mjesta došli zbog toga što su sposobni nego zato što su podobni, nije nimalo čudno da se ispodprosiječnog, nimalo talentiranog nazovi novinara, prije svega željnog samopromocije postavi za veleposlanika u jednu veliku zemlju čija bi iskustva kako se iz jednog totalitarnog režima transformirati u modernu evropsku državu, mogla itekako dobro nama doći jer taj put čeka i nas.... uživaj ...:))))

    avatar

    13.04.2006. (10:35)    -   -   -   -  

učitavam...