Komentari

gourmet.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • red sonja

    pa, krasno... :) i mene to čeka. do sad sam čistila vrt, a iza uskrsa slijedi sađenje.

    avatar

    12.04.2006. (14:20)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Imam kveščns broja dva: broj jedan (1) - Kolko imaš godina? broj dva (2) Kaj su to "teće"? Ti to tak krasno pišeš da ja odma poželim urediti vrt. Ali odustanem.

    avatar

    13.04.2006. (20:08)    -   -   -   -  

  • Gourmet

    redsonia - vrijedna mravica. ne brini. glavno (i najdosadnije) je iza tebe !!! sad ide pravi gusht. p.s. ne zaboravi pjevušit dok siješ i sadiš. biljkice to obožavaju (iako susjedi baš i ne) ! :-) S.l.a.S.n.I.k.o.L.a.ch.i.ć.u - ansver broj 1 - 37 (brrrrr kako je to terible vidjeti ovako u brojkama) ansver broj 2 - tećom dalmoši zovu razne zdjele i protvanje rekli bi. mali od protvanja i zdjela naziva se tećica (ma nemoj). za velike nema oblika tećurine npr. već je to naprosto velika teća (ajde bogati op.a. na samog sebe). Zašto odustaneš? c-c-c

    avatar

    13.04.2006. (20:37)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    zato jer se meni i najotporniji kaktus posuši.. nisam ja za sadnju i to.. presađivanje.. ja radije operem suđe.. ili nekaj..

    avatar

    13.04.2006. (21:17)    -   -   -   -  

  • mary ann

    Danas sam tek otkrila tvoj blog i usput opasno ogladnila, a nije ni cudo jer od gableca je proslo vec nekoliko sati (po USA vremenu.) Nego kako sam te pronasla? Trazeci neki dobar recept za telece jetrice koje planiram napraviti za veceru. Stvarno ne znam kako ljudi ne vole takve stvari i to jos naprimjer na rostilju. Obozavam kuhati a i jesti. Imam srecu sto mi je metabolizam brz pa se ne debljam puno. Zacinsko bilje mi je velika slabost pa mi prozor u kuhinji izgleda vrlo egzoticno. Nastavi pisati a mozemo razmjeniti i neke recepte. Pozdrav!

    avatar

    13.04.2006. (21:47)    -   -   -   -  

  • Gourmet

    zlev.AN.k.A - a vidiš da te nekaj veseli... ja nek si mislim kaj, naravno :-) mary ann - evo brzinski za teleća jetrica koja vjerovatno pržiš pobrašnjena na tavici. next time ih operi, posuši, nareži na ploške, blago naulji maslinovim uljem, pa umotaj u janjeću maramicu (to kupi kod dobrog mesara). tako umotana peci ih na roštilju i poslije samo pokapaj maslinovim uljem. mmm (odakle si iz USA?)

    avatar

    14.04.2006. (10:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...