Komentari

technics.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • GANGSTA BOO:)

    evo baš stavih sliku:)pozz!

    avatar

    06.04.2006. (23:05)    -   -   -   -  

  • yyzus16

    aha...da da da...to ti je samo drugo! Jel znaš ti onu pijesmu "kao sestre nas smo dve iste stvari volimo isti ukus isti broj iste stvari nosimo,vidim da si dečku mom zapela za oko ti ali veruj draga mi to mi ništa ne znaći!Nemam ništa protiv toga da me s tobom prevari jare ja bolju suparnicu nikad neču imati!o Dali me vara sa tobom ma dali me vara sa tobom sad draa pitam te,ako me vara sa tobom neka me vara sa tobom tako je najbolje!!!!!Ti si stvarno tako slatka i simpatična ti si stvarnoo tako sexy i romantićna ti si meni uvijek bila idol moj ma neka dečko moj bude dečko tvoj,čujem ah čujem uh kada dolaziš dolaziiiiš!!!!!" Ma ima svakakvih ljudi danas,ja to nisam i nebi mogla napravit,a to ti onda nisu frendovi neg sam čekaju prvu priliku da te zajebu!

    avatar

    06.04.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dakle, nadam se da si je zaista i odbio. Zaista je to ružno i totalno neprihvatljivo. U vezi mog posta....Znal sam da ćeš upravo tako i napisati svoj komentar. Zasita sam to znala, ha ha. Ma ja tebe znati, mačak!! Mislim ovako samo preko bloga. Pa da završim u svom stlu...Mašta čini svašta!!!! Pusa i laka ti noć s krasnim snovima. Cmokkkk.

    avatar

    06.04.2006. (23:26)    -   -   -   -  

  • lelich*

    hee.. eto vidiš.. postoje svakakvi ljudi.oni kojima je stalo do prijatelja i ne žele se uplitat u njihove veze i oni kojima prijatelji nisu važni pa se petljaju svugdje! ta cura očito spada u ovu drugu kategoriju,a možda je jednostavno ljubomorna na svoju frendicu... al u svakom slučaju,nije fer.. :)) a tebi stvarno nije dosadno..imaš cura koliko oćeš.. pozzz!!

    avatar

    06.04.2006. (23:42)    -   -   -   -  

  • moj 4 blog:)

    A.C.MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!RULES U POLUFINALU JE A JUVE NIJE....HEHEHEHEHE

    avatar

    07.04.2006. (06:55)    -   -   -   -  

  • Ivan_1_1

    tako ja pomalo čitam i nađem te na ponosnom blogu..super!Stavio ja Thompsona na blog da svira.

    avatar

    07.04.2006. (11:16)    -   -   -   -  

  • jedna curička

    e pa ja sam bila s jednim dečkom koji mi se jaako sviđao,ali i mojoj frendici..i bilo mi je užasno,nisam htjela da moje prijateljstvo propadne zbog nekog dečka,i sve smo riješil,na sreću.i ne pada mi na pamet nešto tako napraviti,zato ja uvijek svima kažem da paze,ali me nitko ne sluša,pa se zajebu...eh da,koliko ti cura imaš,ili si imao,heh....

    avatar

    07.04.2006. (12:42)    -   -   -   -  

  • *malecka*

    ....a jebi ga ako ti se neko svidja nemresh protiv toga... :)))) ali bash da to napravish e to je onda vech malo preshlo granice normalnog svidjanja.... pooozzzdrawwwchek!!!!!!!!!!! =:)))))))))))))

    avatar

    07.04.2006. (14:28)    -   -   -   -  

  • teuta

    Nema te...gdje se pak skitaš?! Uh, i baš mi nekako fališ. Topli pozdrav. Cmokkkk. E, da...ono obavezno...mašta..itd.

    avatar

    08.04.2006. (00:21)    -   -   -   -  

  • anonimna brineta

    moja najbolja frendica i ja smo si već tako jako dobro 8 godina...nikad joj ne bih oduzela dečka...nekad mi se sviđa dečko koji i njoj, ali uopće si ne dopuštam da se zaljubim u njega ili tako nešto...gledam ga totalno u drugom svijetlu!

    avatar

    08.04.2006. (13:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...