Komentari

suprugoljubac.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • slatko grko

    suprugoljubac ti si ili žensko ili isfrustrirano muško ili peder (možda onaj u tajicama),ali ideje ti nisu loše,iz tvojih usta u božje ušu,hahaha,Poljubac za genijalene ideje.

    avatar

    06.04.2006. (20:51)    -   -   -   -  

  • baca iva

    a naravno da öitamo tvoj blog! Pa što si ti mislio pisati o ovako revulucionranim stvarima i sve to držati u tajnosti? E, moj dragi, ne ide to baš tako. Sinoć me je jedna blogerica apostrofirala pa sada neću ići u znanstvenu raspravu, al malo psihologije nije od viška da bih upotpunio tvoju ideju, koju ti bez problema i s ovim dodatkom možeš patentirati. Obećavam da neću tražiti nikakav honorar. Mislim da bi tvojim potencijalnim polaznicima edukacije umjesto pedera (stvarno tvoj nijedan blog nemože bez njih!?) u kuću trebalo dovesti prave muškarce. Ti mužjaci znaju da su pederi, što se žene tiče, bezopasni, ali kad bi im u kuću došao neki zgodni, dobro "načičkani" mlađi muškarac, onda bi se itekako trudi da što prije završe edukaciju, ili pak nebi. Zašto? Zato šte se uopće nebi usudili ženu ostaviti u kući s takvim konkurentom. Eto razmisli da li je ovo ludo. Tebe lijepo pozdravljam i želim laku noć. I samo ti piši što češće!

    avatar

    06.04.2006. (22:53)    -   -   -   -  

  • darlaa

    meni je svejedno ponavljam ko dela kućanske poslove- jel suprug, jel mali od palube, jednonoga koza, slijepi pavijan- samo da ja ne delam;)))Sretno s patetom- čuvajjj toooooooo ko oko u glavi:D

    avatar

    07.04.2006. (09:55)    -   -   -   -  

  • pegyial

    poznati su mi ti macho tipovi ,evo jednog primjera susjedi su prošle godine uselili u svoj vilajet i dođe vrijeme prvom velikom čišćenju ,a meni je naravno bilo žao susjede ,a on je rekao"Ma ko je jebe nek čisti, ja sam je sagradio pa neću i čistiti" zato curke moj bježite glavom bez obzira

    avatar

    07.04.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • Ja sam samo sanjar ispod duge,u mene su noći duge.

    hm,hm..jeli to zezaš,a?il imaš dobre namjere...ha,ha...eh..pomaganje..bolje da mi se makne s puta,ja ću sama.A sad ozbiljno,meni moj pomogne,što god treba,pa neka se drugi radujuuuuu...(čitaj,rugaju)i ne vidim tu ništa loše.Pozdrav ti!::))

    avatar

    07.04.2006. (14:42)    -   -   -   -  

  • Elena... Mama..drži..me

    mačo tipovi šminkeri uštogljeni..uhhh.....pozdravčić dragi moj...živjeli suprugoljubci...,a ti na čelu s njima...

    avatar

    07.04.2006. (21:22)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Ti bi trebao neku udrugu otvorit, i malo sve muzeve poducavat jel..to kad ovo patentiras...tako,nek budu klonovi tvoji:)))))Nisam ti jos stigla poslat mail...a tema odavno prosla...jebemu,ko hobotnica sam...i jos nemrem nis stic:)))pusa

    avatar

    08.04.2006. (03:44)    -   -   -   -  

  • Acha kaže da...

    naprosto nevjerojatno da ovo piše jedan muškarac :)) ali svaka čast stvarno :)) ugodan vikend ti ..i hvala na lijepim željama..

    avatar

    08.04.2006. (10:59)    -   -   -   -  

  • pegyial

    Alo suprugoljubac, i ja volim svoju Pegy, ali me zanim priča tvoje supruge u svemu tome? Al

    avatar

    08.04.2006. (20:02)    -   -   -   -  

  • zezalica

    baš sam htjela pitat isto što i ovi Al prije mene, daj ti nama svoju ženu vamo, pa da vidimo što će reć :) il ne stigne tipkati blog jer riba kadu :)))

    avatar

    09.04.2006. (13:41)    -   -   -   -  

  • zmajka

    zmajka VOLI suprugoljupca!!!

    avatar

    10.04.2006. (00:04)    -   -   -   -  

  • Ona

    Škola za kućne poslove? Maa daaj! Kućni poslovi su toliko glupi, primitivni i jednostavni! Kako to da ženama ne treba takva škola? Neću ništa prejudicirati da me se opet ne bi optužilo da spuštam razgovor na jedan neprimjeren nivo... Ma što neću, hoću!:) Dakle, kako to da baš muškarcima treba škola za takve jednostavne i glupe poslove?:)) Ajde, ajde..nisu muškarci glupa bića da bi ih trebalo učiti kak se pegla, riba, čisti. Nego se većina samo pravi glupa i neuka kad treba zasukati rukave i uzeti krpu u ruke:) Recimo, moje muško uvijek izriba kadu stoput bolje od mene!:)

    avatar

    10.04.2006. (01:18)    -   -   -   -  

  • varosanka

    Moj dragi se bavi kucanskim poslovima samo u izvanrednim situacijama.Oni si zamisljaju kako je krpa izmisljena samo za nas zene,pa si to uzimaju zdravo za gotovo.

    avatar

    10.04.2006. (16:11)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    ma đe si se ti izgubio,ko da si u zemlju propao,nisi se valjda prepao nas žena,hahaha

    avatar

    10.04.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  • sveta lucija

    Suprugoljupče, dobar dan. Ne znam da li bih željela da postoje takvi muškarci. Fakat nisam sigurna. Zvuči mi nekako softy...nije to to. Iapk, pozdravljam svaki napredak u hrvatskom poduzetništvu. Kolko bi koštao tečaj da idiota pretvoriš u pegl-majstora?

    avatar

    11.04.2006. (11:17)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Tvoje su klupe za izobrazbu još uvijek prazne!? Neznam što je razlog? Možda bi trebao promijeniti program edukacije? Šalim se, premda vjerujem da ti godi kada te ženske hvale. Zato ti šutiš i uživaš u pohvalama. Neka, to si i zaslužio. Ali zar nebi, malo za promjenu, mogao napisati nešto i o nama, ne "mužjacima" nego običnim muškarcima? Možda i od nas dobiješ isto toliko pohvala? Dobro je dok se možemo šaliti. Lijepo te pozdravljam i želim lijep dan!

    avatar

    11.04.2006. (11:39)    -   -   -   -  

  • hani

    ma cekaj malo. jel ti to opet spominjes pedere u svom postu? pa ovo je nevjerojatno! :) u svakom slucaju, predlazem da umjesto pedera ubacimo nekog zgodnog frajera i da po mogucnosti nema tajice, jer to stvarno uopce nije nimalo sexy. pedere oni ne dozivljavaju kao konkurenciju, ali kad bi im jedan takav dosao, ih, odma bi se oni bacili na posao.

    avatar

    11.04.2006. (12:58)    -   -   -   -  

  • hani

    vidim da se i baca ivo sjetio toga. oops!

    avatar

    11.04.2006. (12:59)    -   -   -   -  

  • baca iva

    A zašto "oops!", Hani? Pozdrav

    avatar

    11.04.2006. (18:16)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Wifelover,tebi i tvojoj obitelji takodjer sve najbolje za predstojece blagdane...pusa preko oceana:)

    avatar

    12.04.2006. (18:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...