Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (61)

Marketing


  • Ja sam samo sanjar ispod duge,u mene su noći duge.

    nu aj pogledaj....posli čitam post...pozdravvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

    avatar

    06.04.2006. (09:03)    -   -   -   -  

  • kada bi pametniji popuštali-budale bi prevladale

    Krk, mamice? A joj.

    avatar

    06.04.2006. (09:09)    -   -   -   -  

  • Mima

    I opet istovremeno pišemo..dok ti stavljam komentar na prethodni post, ti napisala i objavila novi..

    avatar

    06.04.2006. (09:19)    -   -   -   -  

  • sency

    evo otvorih blog zato sto si zabranila komentiranje anonimcima, htela sam napisati slijedece, nije nista vazno, dali se isplatilo uopce otvarati blog,...u minhenu pada snijeg da te utjesim, ja, muz i nasa djeca jedva cekamo da se vratimo doli, samo kako opet poceti sve iz pocetka...

    avatar

    06.04.2006. (10:01)    -   -   -   -  

  • Ja sam samo sanjar ispod duge,u mene su noći duge.

    aj caooooooooo,ope zurim......:::)))

    avatar

    06.04.2006. (10:03)    -   -   -   -  

  • Ja sam samo sanjar ispod duge,u mene su noći duge.

    samo te pozdravljam...:)

    avatar

    06.04.2006. (10:03)    -   -   -   -  

  • kada bi pametniji popuštali-budale bi prevladale

    Ne diraj blog, što ti je? Znaš, često nam tuđi životi izgledaju bajkovito, a to je samo zato jer su nas ti drugi ljudi uspjeli prevariti ( a možda i sebe).I u Sisku pada jutros...nije se ticalo direktno tebe, pisao sam općenito...inaće, Pavao, Pavlov, Pavlu, Pavle ,Pavlom...e, da, još nešto... pa nisu Njivice preko svijeta... ha,ha, budi oprezna.

    avatar

    06.04.2006. (10:04)    -   -   -   -  

  • *Sasvim osobno*

    MOJA SE PRIJE 2GOD.PRESELILA U ITALIJU, MISLILA SAM DA ĆU UMRITI OD NOSTALGIJE I DA ĆEMO IPAK OSTATI KAKVE SMO BILE CILI ŽIVOT,IPAK SMO ODRASLE ZAJEDNO...ALI ETO SLIJEDEČE GOD.KAD JE DOŠLA NA LJETOVANJE, NIJE VIŠE BILA ISTA OSOBA...

    avatar

    06.04.2006. (10:04)    -   -   -   -  

  • globabloga

    Da, i u Zg je vrijeme kaotično, pljuska sa svih strana, a kišobran ne pomaže....i da, lijepo je živjeti cijelu godinu u isčekivanju nekoga...smatram da je puno bolje provoditi vrijeme kratko pa kvalitetno s dragim osobama, nego po cijele dane neispirativno ispijati hektolitre kave (tek tad postane kuknjava)...a ovo trošenje na oblekicu mi se baš ono gadi...to su površni ljudi, a na žalost ni ne razmišljaju da će i njihova djeca s takvim odgojem i odrastati. Imam frendicu mojih godina koja svaki mjesec za svoju trogodišnju curicu odvaja po 500,00 kn za tenisice PUma, u svim bojama...objašnjavam joj kako noga brzo raste i da kao da baca pare u vjetar...dobra je, al po tom pitanju glupa. Sorry, šta je da je...uzalud!A kad naraste ti troškovi se penju, jer mala će biti naučena na klijentelu:)Vidim puno pišeš?!

    avatar

    06.04.2006. (10:06)    -   -   -   -  

  • sency

    ej citajuci tvoje eto doljnje postove samo da ti kazem, ja sam zbrisala citav svoj stari blog zbog odvratnih ljudi

    avatar

    06.04.2006. (10:08)    -   -   -   -  

  • moja lektu(i)ra

    kako lijepo pišeš....moram tu češće doći

    avatar

    06.04.2006. (10:15)    -   -   -   -  

  • mama44

    @SENCY: zabranila komentare anonimcima?Iskreno, nemam pojma, za mene je veći dio ovoga nepoznata zona, kad je tehnologija u pitanju...ispravljam...Inače, hvala.Znam za snijeg, imam rod u Stutt., sve to i nama dolazi kroz par dana...i oni su gore samo dok se ne snađu, pa eto ide 20-ta godina i nema baš neke nade...djeca mali više Nijemci nego Hrvati, ali to je život...pozdrav s mora:)))

    avatar

    06.04.2006. (10:17)    -   -   -   -  

  • Mima

    P.S. Pa što je i tvoj imao brkove i volio radit iza leđa?A bogme i imao dobar apetit?A ti bez posla? Ma čuj, previše je to nešto sličnosti između tebe i mene..

    avatar

    06.04.2006. (10:21)    -   -   -   -  

  • mama44

    @lopticaskočica: hvala Ti ;))

    avatar

    06.04.2006. (10:26)    -   -   -   -  

  • mama44

    @Mima:da, treba doć na blog da to shvatiš...valjda se nanjušimo preko zaslona...joooj, ljuta sam danas, sigurno se osjeti!!Svejedno, velika pusa:))

    avatar

    06.04.2006. (10:27)    -   -   -   -  

  • mama44

    @*sasvim osobno*:ma vjerovatno ovisi o osobi, mislim da ja moju dobro poznam, ali kako se stvari kreću ne mogu dat ruku u vatru ni za to...ma, ni za sebe više...lijepi pozdrav ti šaljem:))

    avatar

    06.04.2006. (10:29)    -   -   -   -  

  • mama44

    @ola, anonimusi, eto slobodnog puta...

    avatar

    06.04.2006. (10:49)    -   -   -   -  

  • kada bi pametniji popuštali-budale bi prevladale

    Zabranila si, nego što!I ja sam zato otvorio blog...radiš li ti honorarno za blog.hr? Ha,ha.Ne strašim te , opominjem te u šali, a nečeg trećeg nema. Nemoj sada još postati parnoična. Lijepo je imati prijateljicu, no, ako ostane tamo, uskoro nećete imati o čemu pričati. Nego, kako se osječaš dan poslije...? Dišeš li punim plućima, sitnim dušama unatoč?

    avatar

    06.04.2006. (10:55)    -   -   -   -  

  • Mima

    A mama, mama, evo čitam tvoju arhivu i padam na GUZICU.Pa je li moguće? I moj se taman rastavljao kad sam ga srela, i on je bio prebrižan, predobar, s obožavanjem me gledao, tako lijepo govorio, i on je slike bivše žene čuvao dugo, dugo, i on je radio što i tvoj, u kući samo sjedio i upravljao daljinskim ili izlazio kad je htio, gdje je htio i koliko htio, i on govorio kako sam ja nikako odgojila djecu, a htio baš takvu kakvu i tvoj, i on je rekao da ON ne može više tako živjeti,jer da sam ja ta koja živi nenormalno i da se sa mnom ne može razgovarati, jedino što je moj sam pribavio rodne listove i sam našo odvjetnika i pokrenuo rastavu da ja nisam ni znala, i on je volio radit iza leđa, do kraja, do kraja..i on mene i djecu tjera iz SVOGA stana, i on u svemu tome sjedne za stol i ŽDERE hranu koju nije kupio, i imao je obraza i tri godine nakon rastave praviti se da smo još u braku, pred svom rodbinom i prijateljima, a sad kad ima drugu s kojom čeka dijete, sad bi htio MOJ BLAGOSLOV i podršku. I on je mene stalno zivkao za razne savjete i besplatnu psihoterapiju i to u vrijeme kad je već bio s novom žensko i pravio joj dijete, a njoj je valjda isto srao protiv mene, tko zna kakve gadosti. Očekuj da ti kaže da je on sve napravio zat0o što si ti tako htjela. Tako je meni ovaj rekao, zlobno i pakosno: to si ti htjela, da sam odgajaš djecu, da ti se ja ne miješam u odgoj. Eto ti ih sad. Dobila si što si htjela.

    avatar

    06.04.2006. (10:56)    -   -   -   -  

  • VELKOM TU KREJZISVIJET

    draga moja mama!potpuno te razumijem....i ja sam pomalo asocijalna i rijetko al stvarno rijetko izadjem bilo gdje...za mene je komp bjeg od realnosti....znas da zivim u italiji,i znas i sama da je tesko ponovo sticat prijateljstva sa ljudima koji su totalno drugaciji,koji od tebe ocekuju da se prilagodis njima...sto meni ne pada napamet...jos k tomu,da stvar bude gora,moj iki je na drugom kraju kugle zemaljske,tako da ja uistinu egzistiram samo uz pomoc kompa....nisi se trebala brinut toliko juce...krejzi ima svoje uspone i padove....depresivne faze....al na kraju se uvijek izvucem...do sljedeceg pada...al covjek moze svasta izdrzat...znas i sama....zato mama draga....hvala ti na razumjevanju i na brizi....i dobar dan ti zelim:))

    avatar

    06.04.2006. (11:24)    -   -   -   -  

  • kada bi pametniji popuštali-budale bi prevladale

    E,da.ONI, pa bili muški ženski, dvospolci, gnjide, buhe, trpovi, klipovi...bedaci...nađu način da dopru do nas.Pomiri se sa tim. Vikanje i udaranje je zdravo ako nije usmjereno na osobu. A ako je usmjereno na osobu koja ti nije draga, onda je još zdravije,ha,ha. I zdravo je još ponekad isključiti komp, pa prošetati po kiši.Prija je otvorila blog, napisala, pa ga izbrisala.Nema tajne. Dida je rođen, umro i pokopan na Krku.Tako ti je to...

    avatar

    06.04.2006. (11:26)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Nemoj se ljutit ali moj ti je savjet da se malo odmakneš od svih osoba koje kukaju,bilo u stvarnom ili virtualnom svijetu.Lijepo je malo se požalit,malo pokukat ali kad to pređe u naviku tj.stanje svijesti nije dobro.Slobodno izađi na kišu,slobodno razbij ali u zid ili negdje drugo gdje nema velike štete,i pokušaj bar na tren zaboravit njega a sjeti se sebe.Ugodi malo sebi,svaka mala stvar može pomoć ali nemoj se sažaljavat jer iz sažaljenja se lako dođe do depresije.Molim te ajde pokušaj bar nekoliko dana pisat totalno pozitivne postove o sebi ,svojem viđenju svijeta,njega nekoliko dana zaboravi kao da ne postioji,znam da je teško ali vjeruj pomaže i može se.Što se tiče prijateljice ja imam pozitivno iskustvo,moja je prijateljica u Americi,dođe svako ljeto,popijemo skoro svaki dan kavu na Stradunu,prođiramo ali moram priznat nema više one intimnosti kao u djetinjstvu i mladosti.Imam samo jednu pravu prijateljicu,nije u dubrovniku ali čujemo se svaki dan pa imam osjećaj da je sa mnom stalno,jednom ću pisat o njoj,ona je dvjestotinjak km od mene.

    avatar

    06.04.2006. (11:58)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Dobar dan ti želim Mama. Kakvi su sad problemi? Kad je ovako ljep dan treba sve probleme zaboravit :)) Jebemtikišu i oblake i vako proljeće!

    avatar

    06.04.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  • Ja sam samo sanjar ispod duge,u mene su noći duge.

    e mama,mama............citam ja kod mime...a imam posla danas ko u prici...e jebat ga...i zivot...pa di ja vas sve nadem...dode mi neugodno...ali sto da kazem.....imam u svojoj obitelji takve situacije i prozivljavam s njom dosta toga.... a pogotovo sad kad je vec 10.g.jednroditeljska obitelj...negdje ta rijec,jednoroditeljska,bas znaci upravo to..jedan roditelj zaboravi da je roditelj.

    avatar

    06.04.2006. (12:16)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    E, viš, frendica je primjer da netreba od mužjaka raditi centar svemira. Obitelj, kužim, zajedno su, al kaj je s njenom dušom? Kad se ona vesli? Ajde bar imamo telefone, mobitele, kompujtere pa smo bar ponekad u vezi i s osamljenima i neosamljenima... ;)

    avatar

    06.04.2006. (12:20)    -   -   -   -  

učitavam...