Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (34)

Marketing


  • Ja sam samo sanjar ispod duge,u mene su noći duge.

    Hmm,da brisala sve,javim se...a sad ću ti reći i za ovo gore,vratim se....

    avatar

    05.04.2006. (08:54)    -   -   -   -  

  • Ja sam samo sanjar ispod duge,u mene su noći duge.

    I još mi pisma zuji u ušima,otišo je a sarmu pojeo nijeeee.....nego vako...znam da nije smješno,al moramo malo....Ako sam te ja dobro shvatila.tvoj...ko...muž...ima dobro razrađenu i ustalejnu taktiku..koaj se ponavlja i ponavlja,a onda on skuži di mu je bolje ,pa se vrati.....Jel...jaaako,jaaako,jaaako poznato...iz djetinjstva(moga).Mogu ti reći kraj(ove priče)...on se jaaako pokaje i moli da ga se primi nazad,mi kažemo ne,mama kaže da...i dan danas se kaje...nakon pustih godina....Tebi:reći...ti znaš što ćeš napravitit,samo se trebaju kockice posložiti...svi znamo kraj...kaže nam ono nešto unutra...a jesam u k....ma pusti...žurim se.

    avatar

    05.04.2006. (09:08)    -   -   -   -  

  • kada bi pametniji popuštali-budale bi prevladale

    A kud ode? Zauvjek?Što znači pet tjedana? Sada je na me ne red da uuumirem od znatiželje, ha,ha, A ako hoćeš da ti mamici neko dade dobar vritnjak, odvedi ju u biro za zapošljavanje.Oni su ti profesionalni lupači u guzicu.Dobiješ takav vritnjak da letiš do stratosfere. Ili u banku, da traži kredit temeljem mirovine.Ista stvar.Važno je da mama ne shvati da si ti organizator, jer vritnjake neće shvatiti ozbiljno nego više kao dokaz tvoje privrženosti; kao draga moja...ne znam sad...kako je ona meni naručila lijepe vritnjake.Takve su mame, znam ja.Ne uzimaju te zaozbiljno.

    avatar

    05.04.2006. (09:20)    -   -   -   -  

  • libraria

    doći će ti u totalu, s vremenom... malo po malo sve će ti sjest na mjesto i sprašit ćeš ga brzinom svjetlosti! držim fige da ti se to što prije dogodi! K I S S

    avatar

    05.04.2006. (10:05)    -   -   -   -  

  • pegyial

    Ajde mama ne brini, ostali su tebi tvoji britki prsti. :)) Al

    avatar

    05.04.2006. (10:53)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Mama dobar dan. Mama do čitanja! :)

    avatar

    05.04.2006. (10:59)    -   -   -   -  

  • VELKOM TU KREJZISVIJET

    draga mama!ja te samo pozdravljam..ovim putem pokusavam sebe nac i smirit zive....

    avatar

    05.04.2006. (11:02)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    daj,mama,ak si više hepi nego blu, dobro je! sve se mi ponekad pitamo zakaj to trpimo, a onda On sve dođe sav predan i romantičan i dobro je... Dok ne pukne. A to dođe u sekundi i onda se više niš ne pitaš. Daj, ne tuguj, nafrlji mjuzu (ne tugaljivu!) pa pročagaj malo da endorfini prorade! pusa ;)

    avatar

    05.04.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    Čitam kod Pavla da ti daje love kolko on misli da ti treba... Meni moj da 500 kn za kaj god hoću pa ja pol potrošim na cucka pol na tekučinu za leće i kakvu mazariju, a sve ostalo me košta dodatnog umiljavanja i moljakanja... Dobro, nemam pravo glasa, ja nemam klinaca...

    avatar

    05.04.2006. (12:19)    -   -   -   -  

  • sarchy

    pozdrav i pusa

    avatar

    05.04.2006. (12:42)    -   -   -   -  

  • sarchy

    hvala na prekrasnom komentaru, možda zvuči glupo i ofucano, ali stvarno me usrećio tvoj komentar, pusa, pusa

    avatar

    05.04.2006. (13:12)    -   -   -   -  

  • kiwi-club zadovoljstvom protiv kila

    Ljubav možeš davati, ali ne možeš nikoga natjerati da ju primi. Mislim da treba voljeti sve što se može voljeti, djecu, muževe, žene, ljude razne, prirodu, kućne ljubimce, cvijeće, brda i mora i sto čuda svakojakih, ali i svu silu naoko nebitnih, a tako srcu dragih sitnica. Kako život često ne ide baš kako bi mi htjeli, možda se treba miriti sa rastancima, jer ostaje više prostora za nešto novo ili nešto staro, možda za nešto za što do sada nije bilo dovoljno vremena. Jednostavno neke kombinacije ne čine dobar spoj i što da se radi. Ponekada se najbolje opustiti i pustiti da vrijeme učini svoje, a mi za to vrijeme možemo dati najbolje od sebe što možemo prema onima koji našu ljubav žele. Drži se :)

    avatar

    05.04.2006. (13:44)    -   -   -   -  

  • globabloga

    Sad se lijepo opusti i uživaj u suncu...baci pogled na more što se mreška i svjetluca pri svakom titraju vala...odputuj daleko s brodicama na neku pučinu i ostani tamo neko vrijeme u mislima, a kad budeš se vraćala, ne zaboravi tamo ostaviti sve svoje probleme, i sretno vjetrom nošena vrati se kući...i napravi jedan kolač mali pa ga s djecom podijeli, odite u šetnju i neka te prisjete kako je divno biti dijete...bar na tren*:))))))))))))(ne znam koliko smješkova je dovoljno da bih te možda oraspoložila i izbacila taj gnjev što se gomila, al nadam se da je i jedan već dovoljan)*

    avatar

    05.04.2006. (13:51)    -   -   -   -  

  • Tragačica

    1.Dokle tako? Dok ti ne odlučicš 2. Zašto si takva kokoš? Nisi kokoš, ti si prekrasna i pozitivna osoba 3.Mama, kad ćeš više nešto poduzet, a ne samo laprdat u vjetar? Poduzet ćeš kad bude pravo vrijeme za to, TEBI a ne nekom drugom 4.Mama, koji klinac ti to sve treba? Ustvari, ti to ne treba, ali je tako grah pao i hendlaš to na najbolji mogući tebi poznat način.Veliki pozdrav i pusa:-)

    avatar

    05.04.2006. (13:57)    -   -   -   -  

  • tanja3

    IGRA: Za ovu je igru vazno da ne varas Znam da zvuci glupo ali ne bih je prosljedio da se i ja nisam iznenadio Na kraju igre ces se dobro nasmijati, naravno samo ako neces varati. Dakle ne gledaj sto pise unaprijed, vec polako red po red. Mozda ces se malo zbuniti kada budes usred igre ali samo ostani cool i nastavi dalje,iako ces mozda biti pod pritiskom ((kada trebas zapisati imena to obavezno moraju biti osobe koje poznajes)) Igra ce te stajati 3 minute zato se koncentriraj i odgovaraj na pitanja refleksivno i s osjecajem. Osoba koja mi je poslala tu igru tvrdi da su joj se zelje ispunile samo nakon 10 minuta. Sada uzmi list papira i nesto za pisati i polako red po red inace ces pokvariti igru. nemoj prerano pogledavati igru unaprijed jer ces je pokvariti 1.napisi u stupac brojeve od 1 do 11 & gt;. 2.ispred brojeva 1 i 2 napisi bilo koji broj ;>.3.ipsr ed brojeva 3 i 7 napisi imena osoba suprotnog spola Nemoj varati i gledati igru unaprijed &g t;>>4.is pred brojeva 4, 5 i 6 napisi neka imena( npr clanova obitelji, pri jatel je.) ; 5. napisi 4 naslova pjesama ispred brojeva 8, 9, 10 i 11 & gt; 6. i sad pozeli ne?to. sad slijedi objasnjenje. 1. ovu igru moras poslati broju osoba koji je jednak broju koji si napisao iza broja 2 2. osoba iza broja 3 je osoba koju volis 3. osoba iza broja 7 je osoba koja ti je draga ali nesto vise od prijateljstva jednostavno nije moguce. 4. na broju 4 je osoba s kojom si jako povezan 5. na broju 5 je osoba koju jako dobro poznaje? 6. osoba na broju 6 je tvoj sreconosa (luckystar) 7. pjesma n broju 8 se odnosi na osobu na broju 3 8. pjesma pod brojem 9 se odnosi na osobu pod brojem 7 9. pjesma pod brojem 10 te najbolje opisuje 10.pjesma pod brojem 11 najbolje opisuje tvoje osjecaje, tvoja razmisljanja o zivotu Posalji u slijedecih nekoliko minuta ovu igru desetak osoba i tvoja ce se zelja ispuniti, ako to ne ucinis dogodit ce se upravo suprotno, 10 ce te godina pratiti peh. Dakle kopiraj, salji, i uzivaj..

    avatar

    05.04.2006. (14:19)    -   -   -   -  

  • mama44

    @@@@ Da TAJČIKA!!!Juhuuuuu, evo lanca i kod mene!!!Tajčika, što god to značilo, molim te, to je stvarno ZADNJE što mi treba.Hvala na razumijevanju:)))

    avatar

    05.04.2006. (14:30)    -   -   -   -  

  • kada bi pametniji popuštali-budale bi prevladale

    Uuuh, sprašilo me na satanak u ZG , tek sam se sada vratio.Ćuj: To uopće nije njegova lova, nego zajednička.Koliko god zaradi, pola je tvoje, a onda vi zajednički dajete to za dječicu, stan, hranu, garderobu i cipele ( i za tvoje , naravno), a da on pri tome ne smije ništa tražiti.Ni čistu košulju, ni ručak, a boga mi ni ...ah , znaš već...( sada će me Teuta po repu, kao ima ta stvar svoje znanstveno i narodno ime...ali ova tvoja ružičasta obavezuje).To je tako i nikako drugačije.A dok je njegove dječice, stan uopće nije njegov, nego tvoj.Koji bi sud njemu dodjelio djecu? i još: Nemoj se previše opustiti.Vrijeme leti...

    avatar

    05.04.2006. (14:55)    -   -   -   -  

  • varosanka

    Mama moja, sto da ti kazem? kiwiclub je to izvrsno rekao,tesko je biti pametan kada imas sa nekim djecu, pa se nadas da ce biti bolje,ali neznam kako neko moze biti toliko neodgovoran i toliko djubre,dolazio,obecavao da ce se popraviti,mozda i je ali ja nisam vise mogla to cekati, mada je silno bolilo.Samo sada je to puno drugacije kada su djeca u pitanju.Zelim ti svu srecu i puno ljubavi, bilo sa njim, bilo sa nekim drugim.

    avatar

    05.04.2006. (15:04)    -   -   -   -  

  • varosanka

    ne znam kako mi je progutalo dio komentara.Napisala sam da sam i ja imala deckakoji je odlazio, dolazio..

    avatar

    05.04.2006. (15:07)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    pa nadam se da je u sarmi bio otrov!

    avatar

    05.04.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  • ...zivot je more, a ja sam panonski mornar...

    Vidim svakakve savjete si odbila i imas i podrsku i sve sto ti treba...Odmah da kazem Pavao ti isto tako lijepo napisao...ja ti necu nista slicno govoriti i pricati jer...pojma nemam kako je to imati cetvero djece biti u braku imati probleme u braku i slicno...sta i kako pojma nemam...koja je najbolja najzdravija odluka poijma nemam, ali sam siguran da sta god ti ucinis u vezi svoga braka biti ce to dobra i pametna odluka...dakle...ja cu ti samo reci da sada uzivas i opustis se ovih par tjedana...ocisti glavu...odmori se...uzivaj...ne razmisljaj...vodi djecicu na izlet....veseli se s njima ipak su oni tvoje najvece blago koje ces ikada imati...reci im koliko ih volis...radi nesto lijepo i sto te opusta...dolazi lijepo vrijeme iskoristi to...dolze praznici iskoristi i to...saljem ti pusu i pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    05.04.2006. (17:14)    -   -   -   -  

  • kućanica

    ....sretnice,moj neprijatelj je uvik u blizini i ja sam 24 sata pod stresom...bez posla ne vidim rješenje...jer tko ih može natirat da plaćaju alimentaciju..a od zraka se ne živi...

    avatar

    05.04.2006. (18:06)    -   -   -   -  

  • kućanica

    .....ja sam u 35 bila dobila posal i mislila kasne stvari zbog napora-rad na normu.Počela se pakirat...Kad moj beban,ja divljala,skakala,ali beban se ne da.Zaključila da bog oće da proživim pateći i gurala dalje život.Mislila ma otupiću ja trpeći sex.Ma nemožeš,mislim da bi mi se bilo lakše ubit nego ga više trpit....i ostarila usput ,znaš iz vlastitog iskustva u potrazi za poslom.Ja jednog poduzetnika pitala ima li šta posla za nas starije da bar zaradimo za proteze.Ponudio on meni da će mi platit protezu ali posla nema nek mi stari lovimo ribu,a nek mladi rade..juuuu ...itd...

    avatar

    05.04.2006. (18:52)    -   -   -   -  

  • kućanica

    ....ustvari tila sam reč i od mog muža je stan i ovo malo sirotinje,a ja nemam ništa...sve njegovo..

    avatar

    05.04.2006. (18:54)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    moram priznat da si u puno lošijem položaju od mene,ja u ničemu ne ovisim o njemu,ni financijski ni stambeno.Ali zbilja ne mogu pohvatat konce,kud to on ode.(negdje radit ili proluftat guzicu) Pokušaj promjenit čip u glavi radi djece i smiri se ,uživaj dok ga nema a imat ćeš se kad brinut.Pusa

    avatar

    05.04.2006. (19:44)    -   -   -   -  

učitavam...