Komentari

georg.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • shosannadreyfus

  ... kad zrno pšenice staviš u zemlju proklija, pa zašto sumnjati u sjeme čovječje? (a pjesma prekrasna)

  avatar

  02.04.2006. (01:05)    -   -   -   -  

 • Ljubičasti cirkus

  prekrasna pjesma.

  avatar

  02.04.2006. (20:28)    -   -   -   -  

 • STAPS

  Pljune... GRA: Za ovu je igru vazno da ne varas Znam da zvuci glupo ali ne bih je prosljedivala da se i ja nisam iznenadila Na kraju igre ces se dobro nasmijati, naravno samo ako neces varati. Dakle ne gledaj sto pise unaprijed, vec polako red po red. Mozda ces se malo zbuniti kada budes usred igre ali samo ostani cool i nastavi dalje,iako ces mozda biti pod pritiskom ((kada trebas zapisati imena to obavezno moraju biti osobe koje poznajes)) Igra ce te stajati 3 minute zato se koncentriraj i odgovaraj na pitanja refleksivno i s osjecajem. Osoba koja mi je poslala tu igru tvrdi da su joj se zelje ispunile samo nakon 10 minuta. Sada uzmi list papira i nesto za pisati i polako red po red inace ces pokvariti igru. nemoj prerano pogledavati igru unaprijed jer ces je pokvariti 1.napisi u stupac brojeve od 1 do 11 & gt;. 2.ispred brojeva 1 i 2 napisi bilo koji broj ;>. 3.ipsr ed brojeva 3 i 7 napisi imena osoba suprotnog spola Nemoj varati i gledati igru unaprijed &g t;>>4.is pred brojeva 4, 5 i 6 napisi neka imena( npr clanova obitelji, pri jatel je.) ; 5. napisi 4 naslova pjesama ispred brojeva 8, 9, 10 i 11 & gt; 6. i sad pozeli ne?to. sad slijedi objasnjenje. 1. ovu igru moras poslati broju osoba koji je jednak broju koji si napisao iza broja 2 2. osoba iza broja 3 je osoba koju volis 3. osoba iza broja 7 je osoba koja ti je draga ali nesto vise od prijateljstva jednostavno nije moguce. 4. na broju 4 je osoba s kojom si jako povezan 5. na broju 5 je osoba koju jako dobro poznaje? 6. osoba na broju 6 je tvoj sreconosa (luckystar) 7. pjesma n broju 8 se odnosi na osobu na broju 3 8. pjesma pod brojem 9 se odnosi na osobu pod brojem 7 9. pjesma pod brojem 10 te najbolje opisuje 10.pjesma pod brojem 11 najbolje opisuje tvoje osjecaje, tvoja razmisljanja o zivotu Posalji u slijedecih nekoliko minuta ovu igru desetak osoba i tvoja ce se zelja ispuniti, ako to ne ucinis dogodit ce se upravo suprotno, 10 ce te godina pratiti peh. Dakle kopiraj, salji, i uzivaj.. ....i tak mi priča

  avatar

  02.04.2006. (22:56)    -   -   -   -  

 • pegy

  Papa je bio izniman čovjek i zato i nakon godine dana i nakon puno puno godina, njegov trag će ostati. Zauvijek.

  avatar

  02.04.2006. (23:07)    -   -   -   -  

 • serafina

  Jako mi nedostaje.

  avatar

  03.04.2006. (01:06)    -   -   -   -  

 • POLIGLOTNA od-do!

  Ovih dana opet čitam njegovu autobiografiju, uvijek će mi ostati jako poseban i drag.

  avatar

  03.04.2006. (20:02)    -   -   -   -  

 • Quod

  Prekrasna pjesma!

  avatar

  05.04.2006. (01:34)    -   -   -   -  

 • slaven178

  divan blog, ushićena sam. najavljujem da ću snimiti i jednu religioznu pjesmu na mom cedeu. mislim da će to biti "Ima jedna duga cesta"

  avatar

  05.04.2006. (23:57)    -   -   -   -  

 • Za ovu je igru vazno da ne varas Znam da zvuci glupo ali ne bih je prosljedivala da se i ja nisam iznenadila Na kraju igre ces se dobro nasmijati, naravno samo ako neces varati. Dakle ne gledaj sto pise unaprijed, vec polako red po red. Mozda ces se malo zbuniti kada budes usred igre ali samo ostani cool i nastavi dalje,iako ces mozda biti pod pritiskom ((kada trebas zapisati imena to obavezno moraju biti osobe koje poznajes)) Igra ce te stajati 3 minute zato se koncentriraj i odgovaraj na pitanja refleksivno i s osjecajem. Osoba koja mi je poslala tu igru tvrdi da su joj se zelje ispunile samo nakon 10 minuta. Sada uzmi list papira i nesto za pisati i polako red po red inace ces pokvariti igru. nemoj prerano pogledavati igru unaprijed jer ces je pokvariti 1.napisi u stupac brojeve od 1 do 11 & gt;. 2.ispred brojeva 1 i 2 napisi bilo koji broj ;>. 3.ipsr ed brojeva 3 i 7 napisi imena osoba suprotnog spola Nemoj varati i gledati igru unaprijed &g t;>>4.is pred brojeva 4, 5 i 6 napisi neka imena( npr clanova obitelji, pri jatel je.) ; 5. napisi 4 naslova pjesama ispred brojeva 8, 9, 10 i 11 & gt; 6. i sad pozeli ne?to. sad slijedi objasnjenje. 1. ovu igru moras poslati broju osoba koji je jednak broju koji si napisao iza broja 2 2. osoba iza broja 3 je osoba koju volis 3. osoba iza broja 7 je osoba koja ti je draga ali nesto vise od prijateljstva jednostavno nije moguce. 4. na broju 4 je osoba s kojom si jako povezan 5. na broju 5 je osoba koju jako dobro poznaje? 6. osoba na broju 6 je tvoj sreconosa (luckystar) 7. pjesma n broju 8 se odnosi na osobu na broju 3 8. pjesma pod brojem 9 se odnosi na osobu pod brojem 7 9. pjesma pod brojem 10 te najbolje opisuje 10.pjesma pod brojem 11 najbolje opisuje tvoje osjecaje, tvoja razmisljanja o zivotu Posalji u slijedecih nekoliko minuta ovu igru desetak osoba i tvoja ce se zelja ispuniti, ako to ne ucinis dogodit ce se upravo suprotno, 10 ce te godina pratiti peh. Dakle kopiraj, salji, i uzivaj..

  avatar

  06.04.2006. (19:38)    -   -   -   -  

 • mirjana

  Dopada mi se poezija poznatog,popularnog i slavnog pjesnika Stojan Simica Krpice(Visnjislav Visnjev Vobanolec Mikadeak),evo jedne njegove pjesme.

  Ti si
  moja boginja

  iako ne znas
  direktno
  ni ko nisi
  ni ko si:
  Ti si moja boginja!

  Iako ne znas
  neposrerdno
  ni sta nisi
  ni sta si:
  Ti si moja boginja!

  Iako ne znas
  direktno
  ni ko sam
  ni ko nisam:
  Ti si moja boginja!

  Iako ne znas
  neposredno
  ni sta sam
  ni sta nisam:
  Ti si moja boginja!

  Iako ne znas
  direktno
  sta je
  i sta nije
  zivota:
  Ti si moja boginja!

  Iako ne znas
  neposredno
  ni sta jeste
  ni sta nije
  Bog:
  ti si moja boginja!
  Iz knjige "Igra ljudi kralja srca X"

  Stojan Simic Krpica
  (Visnjislav Visnjev Vobanolec Mikadeak)

  avatar

  21.05.2007. (17:28)    -   -   -   -  

 • Branko Stojković - ŠTIT

  D E M A N T I  Direktoru i glavnom uredniku gradskog lista „Bjelovarac“ na ruke.  Vaša novina kao tjednik objavila je neistinitu informaciju o meni: „BRANKO STOJKOVIĆ JE SVOJU PARTNERICU NAPAO PRED NJIHOVIM NEZAKONITIM DJETETOM“ (objavljeno 22. prosinca 2005. / 16 gradski list Bjelovarac str. 24.).  Kako su te informacije bile netočne tražim da ispravite tu javnu vijest. Zbog objavljenog članka bio sam ponižavan od strane svojih poznanika i drugih građana po ulici,…, sve ove godine.  Dana 20. prosinca 2007. doneseno je RJEŠENJE Broj: III-J-9/0. koje je postalo pravomoćno 05. 01. 2008. godine. Sudski postupak je obustavljen protiv Branka Stojkovića iz Bjelovara zbog pomanjkanja dokaza, odnosno predmet je otišao u zastaru – nakon toliko godina.  Kako sam zastupan po braniteljici gospođi Danici Bujić Čikić, ukoliko ne učinite ispravku u roku 15 dana biti ću prisiljen Vas tužiti.  Napominjem da sam za vrijeme tog sudskog postupka u dva navrata dao DEMANTI koje niste objavili, ja ih uredno čuvam, ukoliko dođe do sudskog postupka. Ti DEMANTI su ovjereni kod javnog bilježnika gđe. Marije Kustić.  U ovom završnom DEMANTU, dostavljan Vam sudsko RJEŠENJE na uvid.  Članak koji ste objavili meni na štetu velik je 21 centimetar sa 10 centimetara , sa fotografijom veličine 5 cm x 7,5 cm . Dostavljam Vam i fotokopiju Vašeg članka u kojem imenom i prezimenom spominjete imena „Branko Stojković i Nada Mičuda“, čak i adresu stanovanja.  Sa objavljenim člankom nanesli ste Udruzi „Štit“ štetu, pisali ste o „NASILJU U OBITELJI“. Te između ostalog spomenuli ste ime moje supruge Živke Stojković „DA NIJE U STAN PUSTILA POLICIJU“. Činjenica je kako policajac koji je sve to osmislio i inicirao više ne radi u Policiji odnosno smijenjen je. Iza montiranog procesa stajala je korumpirana bivša načelnica Marija Galić.  Kako u Vašem članku nema ni trunke istine – nego je više zlonamjeran, očekujem da objavite DEMANTI.

  U Bjelovaru, 11. 11. 2009.  Branko Stojković

  avatar

  11.11.2009. (13:04)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...