Komentari

gourmet.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • spookie

    ma tko bi rekao..ja baš u trenu otvaranja ove stranice izustih kako sam nešto gladna, te pritom mislim na bogatstvo koje u fridgeu leži ( a pritom mislim na sočnu jabuku ), kad ono...opis hrane koji mi baš sad izmami apetit i slinu na usta..i što ću ja sad, ovako gladna??

    avatar

    31.03.2006. (22:43)    -   -   -   -  

  • Gourmet

    a jadna :-((( nema ti druge nego izmiješati dva decilitra brašna sa dva decilitra bijelog vina, u to dodati snijeg od dva bjelanjka, sve lagano promiješati, doliti par kapi ulja i još malko promiješati. Onu jabuku lijepo oguli i izreži na kriške oko centimetar. Uvaljaj ih u brašno, dobro zamoči u tijesto i prži tada na zagrijanom ulju. Kad ih ispržiš s jedne i druge strane lijepo ih pospi sa štaub šećerom i malo cimeta i eto !!!! :-)))

    avatar

    31.03.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Imaš odgovor na sve! Heh, ovakav recept za pojesti jabuku nikad nisam vidjela ;D Nego, ovo o hobotnicama i morskoj živini.. kako bolje potrošit lovu.. da ti kažem ja.. znaš da sam bolesna i imam fetiš i tak to.. e pa ja bi (da zadovoljim tu svoju boleštinu) kupila neki radni stol i složila ga. Utrkivala se sama sa sobom. A kaj bi jela? E.. možda nekaj kaj ima u kuhinji, kruh i paštetu.. Znaš kaj, najbolje bi bilo da ti lijepo dođeš tu k meni i lijepo ti ja kupim sve kaj trebaš i ti kuuuuuhaš do besvjesti. Ja bi sve pojela, tako mi mlijeka u prahu. Jedino nemoj mahune i školjke.

    avatar

    02.04.2006. (11:21)    -   -   -   -  

  • Gourmet

    ja lijepo kuham i onda sjednemo za novi radni stol, pojedemo i potom radimo na problemu zašto ne voliš mahune+školjke (što odvojeno, a što zajedno i to po klubovima zastupnika za mahune i školjke). pa do jutra kada umorni od rasprave klopamo kruh i paštetu (naravno guščju, home made).

    avatar

    03.04.2006. (20:38)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    prodano :)

    avatar

    08.04.2006. (12:56)    -   -   -   -  

  • cordon-bleu

    ja bi koristio sušenu hobotnicu

    avatar

    10.04.2006. (10:17)    -   -   -   -  

  • GUŠTANJE

    E da je jastoga al skup,pozdrav

    avatar

    12.07.2007. (17:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...