ma tko bi rekao..ja baš u trenu otvaranja ove stranice izustih kako sam nešto gladna, te pritom mislim na bogatstvo koje u fridgeu leži ( a pritom mislim na sočnu jabuku ), kad ono...opis hrane koji mi baš sad izmami apetit i slinu na usta..i što ću ja sad, ovako gladna??
31.03.2006. (22:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
a jadna :-(((
nema ti druge nego izmiješati dva decilitra brašna sa dva decilitra bijelog vina, u to dodati snijeg od dva bjelanjka, sve lagano promiješati, doliti par kapi ulja i još malko promiješati. Onu jabuku lijepo oguli i izreži na kriške oko centimetar. Uvaljaj ih u brašno, dobro zamoči u tijesto i prži tada na zagrijanom ulju. Kad ih ispržiš s jedne i druge strane lijepo ih pospi sa štaub šećerom i malo cimeta i eto !!!! :-)))
31.03.2006. (23:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Imaš odgovor na sve! Heh, ovakav recept za pojesti jabuku nikad nisam vidjela ;D Nego, ovo o hobotnicama i morskoj živini.. kako bolje potrošit lovu.. da ti kažem ja.. znaš da sam bolesna i imam fetiš i tak to.. e pa ja bi (da zadovoljim tu svoju boleštinu) kupila neki radni stol i složila ga. Utrkivala se sama sa sobom. A kaj bi jela? E.. možda nekaj kaj ima u kuhinji, kruh i paštetu.. Znaš kaj, najbolje bi bilo da ti lijepo dođeš tu k meni i lijepo ti ja kupim sve kaj trebaš i ti kuuuuuhaš do besvjesti. Ja bi sve pojela, tako mi mlijeka u prahu. Jedino nemoj mahune i školjke.
02.04.2006. (11:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ja lijepo kuham i onda sjednemo za novi radni stol, pojedemo i potom radimo na problemu zašto ne voliš mahune+školjke (što odvojeno, a što zajedno i to po klubovima zastupnika za mahune i školjke). pa do jutra kada umorni od rasprave klopamo kruh i paštetu (naravno guščju, home made).
03.04.2006. (20:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
spookie
ma tko bi rekao..ja baš u trenu otvaranja ove stranice izustih kako sam nešto gladna, te pritom mislim na bogatstvo koje u fridgeu leži ( a pritom mislim na sočnu jabuku ), kad ono...opis hrane koji mi baš sad izmami apetit i slinu na usta..i što ću ja sad, ovako gladna??
31.03.2006. (22:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gourmet
a jadna :-((( nema ti druge nego izmiješati dva decilitra brašna sa dva decilitra bijelog vina, u to dodati snijeg od dva bjelanjka, sve lagano promiješati, doliti par kapi ulja i još malko promiješati. Onu jabuku lijepo oguli i izreži na kriške oko centimetar. Uvaljaj ih u brašno, dobro zamoči u tijesto i prži tada na zagrijanom ulju. Kad ih ispržiš s jedne i druge strane lijepo ih pospi sa štaub šećerom i malo cimeta i eto !!!! :-)))
31.03.2006. (23:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
z.l.e.v.A.n.k.a.
Imaš odgovor na sve! Heh, ovakav recept za pojesti jabuku nikad nisam vidjela ;D Nego, ovo o hobotnicama i morskoj živini.. kako bolje potrošit lovu.. da ti kažem ja.. znaš da sam bolesna i imam fetiš i tak to.. e pa ja bi (da zadovoljim tu svoju boleštinu) kupila neki radni stol i složila ga. Utrkivala se sama sa sobom. A kaj bi jela? E.. možda nekaj kaj ima u kuhinji, kruh i paštetu.. Znaš kaj, najbolje bi bilo da ti lijepo dođeš tu k meni i lijepo ti ja kupim sve kaj trebaš i ti kuuuuuhaš do besvjesti. Ja bi sve pojela, tako mi mlijeka u prahu. Jedino nemoj mahune i školjke.
02.04.2006. (11:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gourmet
ja lijepo kuham i onda sjednemo za novi radni stol, pojedemo i potom radimo na problemu zašto ne voliš mahune+školjke (što odvojeno, a što zajedno i to po klubovima zastupnika za mahune i školjke). pa do jutra kada umorni od rasprave klopamo kruh i paštetu (naravno guščju, home made).
03.04.2006. (20:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
z.l.e.v.A.n.k.a.
prodano :)
08.04.2006. (12:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cordon-bleu
ja bi koristio sušenu hobotnicu
10.04.2006. (10:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
E da je jastoga al skup,pozdrav
12.07.2007. (17:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...