Komentari

suprugoljubac.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • trill

    Niej ti loša ideja :) Ali, znaš, mislim da su i oni u reklamnim agencijama pomalo na tvojoj/našoj strani. Sve više i više ima muškaraca koji se služe tim sredstvima za čišćenje. Barem u reklamama :)

    avatar

    26.03.2006. (21:11)    -   -   -   -  

  • zezalica

    aj nemoj tako, i ja, kad idem ribat wece obavezno nabacim šminku, dotjeram se i tak... ono, kad bacim pogled u ogledalo da se ne prestrašim tamo neke isfrustrirane domaćice kojoj je pun q domestosa i mister muskula... a i muža da ne prepadnem, voli on kad po kući čisti uređena žemska :)))

    avatar

    26.03.2006. (22:59)    -   -   -   -  

  • Acha kaže da...

    hehehe ja se pitam jel ja uistinu citam ovo sto citam? :) :)))))))))))) veliki pozdrav

    avatar

    27.03.2006. (13:02)    -   -   -   -  

  • Elena... Mama..drži..me

    Hahahhaa...ma super...pozdrav pametni moj blogeru...

    avatar

    27.03.2006. (13:23)    -   -   -   -  

  • BB

    ovo je prica o stereotipima, koja seze puno dalje od reklama... u davna vremena, kad smo prestali brat sumske bobice i poceli misicima gonjat mesine naokolo... ah!

    avatar

    27.03.2006. (14:56)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Dragi moj supurgoljubac! Ti si u ozbiljnim problemima. U potpunosti te razumijem, ali imam dojam da si ipak izabrao krivi način borbe. Jedna kineska poslovica kaže:"Ako želiš promijeniti svijet, promijeni samoga sebe!" Ti si očito pun energije, uvjeren u ispravnost svoje borbe, ali kod nas se u Slavoniji kaže, da se šušati i rogati nemogu bosti. Nemožeš ti protiv velikih kao Thompson, Henkel čak ni protiv osječke Saponije. Čak je moguće da oni tvoju protureklamu okrenu sebi u korist, jer znaju kako se to radi. A znaš što si zaboravijo? Ako ti svaku noć budeš išao na "domonstracije" bojim se da će tvoja supruga početi demonstrirati i poslati k vragu ne proizvode za čišćenje nego tebe. Zato ne zaboravi onu latinsku "Penis bonus, rexus domus"! Puno te pozdravljam

    avatar

    27.03.2006. (17:33)    -   -   -   -  

  • Sinke

    Ti se nikad nisi ženio, jel'da?

    avatar

    28.03.2006. (00:33)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Hahahaha...eto sad cu promjenit u domaci papucar:))).a jebate,:))))))))))))bas si mogao dodat i onu wifelover:)

    avatar

    28.03.2006. (05:16)    -   -   -   -  

  • zmajka

    Hej! Ja naletila! S kojeg si ti planeta? Cekaj, daj mi vremena da procitam i par postova unazad... Po ovom prvom, cini mi se da te sanjam!

    avatar

    28.03.2006. (14:36)    -   -   -   -  

  • hani

    ma lijepa ideja. ali još uvijek totalni promašaj. za jednu reklamu. jer mislim da će žene u čišćenju i spremanju prije zamijeniti roboti, nego muškarci. nažalost takva je ipak većina muškaraca. nešto se lagano mijenja, jer su žene sve samosvjesnije i obrazovanije, ali nedovoljno brzo. no dobro, što ti je odmah trebala ona primjedba o pederima? valjda stvarno misliš da su oni u duši žene ili šta? mislim da bi oni prije unajmili spremačicu. :)

    avatar

    29.03.2006. (09:46)    -   -   -   -  

  • Anahita

    ej,dobar ti je blog...posjeti moj...pozzz

    avatar

    31.03.2006. (15:00)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    ma blog ti je odličan,baš sam se nasmijala.veliki si ti cinik ali mislim da se iza krije dobra duša bilo da si muško ili možda žensko.ne znam zašto mislim da ovo piše žena,hahaha

    avatar

    01.04.2006. (11:03)    -   -   -   -  

  • mama44

    Kako nema muškaraca u reklamama za to? Ima onaj homo cretenicus za Mister muscolo, jadan, žgoljav, ćorav i nespretan, 'oće reć' da svaki papak koji to doma radi takav jest...a bapci? Ima i uređenih, ali brate mili one u reklamama za sprejeve antismradin, bože sačuvaj, k'o da su ih namjerno razneredili i raščupali.Kruna svega je teta koja dolazi u kupaonu drito s posla "Joj, neee, mašina pustila vodu...", u baloneru iz '82., suknji dužine ni vrit-ni mimo, ortopedskim cipelama i frizurom koja vapi za...ma, bilo čime!!!Al' zato mi imamo Gavelino!! Pa ne moraš ništa prat...:))

    avatar

    02.04.2006. (00:22)    -   -   -   -  

  • ?

    IGRA: Za ovu je igru vazno da ne varas Znam da zvuci glupo ali ne bih je prosljedio da se i ja nisam iznenadio Na kraju igre ces se dobro nasmijati, naravno samo ako neces varati. Dakle ne gledaj sto pise unaprijed, vec polako red po red. Mozda ces se malo zbuniti kada budes usred igre ali samo ostani cool i nastavi dalje,iako ces mozda biti pod pritiskom ((kada trebas zapisati imena to obavezno moraju biti osobe koje poznajes)) Igra ce te stajati 3 minute zato se koncentriraj i odgovaraj na pitanja refleksivno i s osjecajem. Osoba koja mi je poslala tu igru tvrdi da su joj se zelje ispunile samo nakon 10 minuta. Sada uzmi list papira i nesto za pisati i polako red po red inace ces pokvariti igru. nemoj prerano pogledavati igru unaprijed jer ces je pokvariti 1.napisi u stupac brojeve od 1 do 11 & gt;. 2.ispred brojeva 1 i 2 napisi bilo koji broj ;>.3.ipsr ed brojeva 3 i 7 napisi imena osoba suprotnog spola Nemoj varati i gledati igru unaprijed &g t;>>4.is pred brojeva 4, 5 i 6 napisi neka imena( npr clanova obitelji, pri jatel je.) ; 5. napisi 4 naslova pjesama ispred brojeva 8, 9, 10 i 11 & gt; 6. i sad pozeli ne?to. sad slijedi objasnjenje. 1. ovu igru moras poslati broju osoba koji je jednak broju koji si napisao iza broja 2 2. osoba iza broja 3 je osoba koju volis 3. osoba iza broja 7 je osoba koja ti je draga ali nesto vise od prijateljstva jednostavno nije moguce. 4. na broju 4 je osoba s kojom si jako povezan 5. na broju 5 je osoba koju jako dobro poznaje? 6. osoba na broju 6 je tvoj sreconosa (luckystar) 7. pjesma n broju 8 se odnosi na osobu na broju 3 8. pjesma pod brojem 9 se odnosi na osobu pod brojem 7 9. pjesma pod brojem 10 te najbolje opisuje 10.pjesma pod brojem 11 najbolje opisuje tvoje osjecaje, tvoja razmisljanja o zivotu Posalji u slijedecih nekoliko minuta ovu igru desetak osoba i tvoja ce se zelja ispuniti, ako to ne ucinis dogodit ce se upravo suprotno, 10 ce te godina pratiti peh. Dakle kopiraj, salji, i uzivaj..

    avatar

    03.04.2006. (19:47)    -   -   -   -  

  • Noir Lady ili ti googla

    a-ha..oke je....

    avatar

    03.04.2006. (22:02)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Kolega,imas ti kakav mail:)

    avatar

    04.04.2006. (00:06)    -   -   -   -  

  • darlaa

    meni je super mačo čistač onaj žgoljavac sa cvikerima ...ona reklama ne znam kak se zove sredstvo jel mister muscolo? Da , da brijem da je..Ono : Ivana je dolazimo u 6 tak neš.. Uglavnom meni uvijek rado , i to bez ikakvog prigovora može bilo tko doć čistit , pa i dvogrba deva na rolama- sam da ja ne moram:D -E nisu mi jasni ovi s ovim glupostima o ispunenja želja

    avatar

    04.04.2006. (09:21)    -   -   -   -  

  • trigona

    pokreni agenciju. iznajmljuj jadnim ženama (i pederima) muškarce - zgodne, visoke, razvijene, preplanule (previše apstraktnih pojmova odjednom) koji bi obavljali kućanske poslove. muževima (i pederima od pedera) se to ne bi svidjelo, pa bi počeli sami čistiti

    avatar

    04.04.2006. (10:16)    -   -   -   -  

  • zmajka

    Dragi supruže sretne supruge, promijenila sam link, pa ostavljam ovaj komentar da me lakše nađeš!

    avatar

    04.04.2006. (10:36)    -   -   -   -  

  • baca iva

    A ti si se izgleda ulijenio!? Il uživaš u dobrim rezultatima igre koju je poslao onaj nepotpisani? Daj napiši nešto novoga, jedva čekam, pa makar opet u njima okrznuo pedere. Oni to dođu kao neka "ilustracija". Šalim se! Ako pripremaš demonstracije reci na vrijeme da se pridružimo. Neka ti je laka i lijepa noć!

    avatar

    05.04.2006. (01:00)    -   -   -   -  

  • Ona

    Hmm.. :)

    avatar

    05.04.2006. (11:24)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ

    POKRET „ŠTIT“ IZLAZI NA

    IZBORE ZA HRVATSKI DRŽAVNI

    SABOR 4. PROSINCA 2011. GODINE

    SA NEZAVISNOM LISTOM



    Kako Hrvatskom bez našeg znanja upravljaju jedni te isti ljudi, koji godinama uništavaju volju građanima, da se oni ne bi bavili politikom. Tako je bilo i u bivšem sustavu SFRJ-a: Nemojte se baviti politikom, da se mi možemo baviti! No, takva životna arena uz takvu parolu bila je uvijek lažna. Što je manje interesa građana za politiku, elita se smatra sigurnijom i sposobnijom... Njih nitko ne ometa, a još manje ukazuje na njihove laži i obmane. Politička elita koja sebe drži kao bogom dana, ona se pojavljuje u javnosti samo kad od naroda traži još jedan mandat.



    Strani bankari nam diktiraju financije, lihvare i kamatare nas, dok Hrvatska narodna banka (HNB) je samo fikus. Isto, dok se Hrvatska sirotinja okuplja na misama i moli se svetom Bogu, organizirana banda krade državu i zadužuje nas. Hrvatska gotovo više i nije suverena i samostalna država. Mi smo odavno vlasništvo MMF-a, odnosno hrvatski narod je vlasništvo od EU-a, kojega je stvorila Amerika i Velika Britanija. Stvoreni smo opet kao „treći blok“ nesvrstanih, da bi nad nama vršili kontrolu. To je EU!



    Branko Stojković razotkriva planove političke elite, koja nas već godinama izdaje, prodaje i uništava... Globalna vladavina „tobože“ novog doba i novog svjetskog poretka ništa dobro nam ne donosi. Ovo 21. stoljeće biti će stoljeće „velikog zla“, da nebi platili tu cijenu skupo, podržite pokret ŠTIT. Ljudi nakon odgledanog, godinama, nekog lošeg filma još uvijek razmišljaju – da netko drugi će razvlastiti tu „bagru“ sa vlasti... Sami sebe varate, jer ništa ne poduzimate da to tako bude. Ovo je sad stvarna situacija, u koju se možete svi uključiti.



    Možemo zajedničkim silama uništiti mnoštvo besmislica, nasilja, laži,..., mistifikacija, nesreća i zla... Mi možemo utjecati na našu sretniju budućnost. Vjerujem da možemo donijeti ispravniji i bolji stil života - nego što ga sad imamo. Ukoliko na ovim parlamentarnim izborima ne pokažemo svoju čovječost – izgubiti ćemo je, izgubiti ćemo svoj karakter kao ljudi. Nećemo više moći izražavati svoje nezadovoljstvo, negdje drugdje, nego sada! Sad je vrijeme za obračun sa njima, i polaganja računa zasve što su loše činili vlastitom narodu. Zaista sad vidim prekrasnu stvar, da podržite ŠTIT, kao jedinu i pravu opciju.





    U Bjelovaru, 02. 11. 2011.



    Vođa pokreta „Štit“:

    Branko Stojković

    Mob: 095/814-82-90

    E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com

    stojkovic1958@net.hr

    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    02.11.2011. (16:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...