Komentari

faraonn.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • MARTONUS

    mora biti posebna kada ti donosi proljeće. vjerujem da proljeće i stigne bez tvoje drage da ga ne bi ni primjetio....biti sam u proljeće,ljeto ili zima,jesen uopće nije važno doba.. i nije važno što ljudi misle o tome. bez one osobe koja te čini potpunim sva su doba ista..tmurna,tamna.....

    avatar

    25.03.2006. (05:13)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    I konacno, spreman si za potpuno predavanje, bar tako pjesma kaze, a pjesme su odraz duse.Proslost se zaboravlja, sadasnjoar te priprema za buducnost, tako da ce ona doci i sa sobom donijeti proljece vaseg zivota.Tvoja putovanja nisu bila uzaludna, pronasao si je i ona tebe, pod planinom olimpijskom, svoju si ruzu pronasao, sad si miran i spokojan, jer je imas i jer te ima, jer je ona proljeće tvog zivota. Tvoja se ceznja pretvorial u stvarnost, za svoju gospu si spreman da se zrtvujes, a to je najveci poklon koji joj mozes dati, potpuno pripadanje. "Kajanje zbog proslosti, dosada zbog sadasnjosti, kao i strah pred buducnoscu, eto, to je zivot" kaze Ugo Foscolo. A vi se nemate cega plasiti, sigurno vam nije dosadno, a proslost zaboravite. Neka ti vikend bude uspjesan i u znaku Proljeća tvog zivota.

    avatar

    25.03.2006. (06:34)    -   -   -   -  

  • još sanjam

    ni sve zime, ni sva olujna nevremena ne mogu zaustaviti proljeće...ono dolazi i ispunjava nas mirisima i bojama...i raste i buja usporedo s nama.....neka ti tvoje proljeće ispuni otvoreno srce zbiljom ljepšom i punijom od rasutih snova.......sunčani i mirisni pozdrav!

    avatar

    25.03.2006. (08:07)    -   -   -   -  

  • erin

    Dobro jutro dragi faraone. Proljeće stiglo a ona se nazire u tom proljeću, krasno, Drago mi je da si našao svoju ružu, tko traži i naći će, tko kuca, otvorit će mu se.. Volim proljeće no u meni izaziva sjetu.. što se vidi iz jedne moje pjesme.. vrati mi Bože. "Proljeće ljubav u prirodi budi, sve raste i cvijeta sa puno nade... a ja još uvijek sa tugom se sjećam očiju tvojih boje lavande.." Pozdravljam te i ugodan ti vikend želim..;))

    avatar

    25.03.2006. (08:42)    -   -   -   -  

  • Elena... Mama..drži..me

    I doći će i donijeti će..i tada sve čari proljeća biti će vaše...pozdrav dragi Farone i ugodan vikend želim...

    avatar

    25.03.2006. (15:35)    -   -   -   -  

  • M_o_a_n_y

    nice blog!!

    avatar

    25.03.2006. (17:44)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    onda je čuvaj, ako ti samo ona može donijeti proljeće....i nadam se da će ti ga konačno donijeti....bez toga da pružaš grlo....ugodan ti vikend i brz povratak na blog:)

    avatar

    25.03.2006. (18:23)    -   -   -   -  

  • safiris

    topli pozdrav i zagrljaj neka te prate vikendom:-*)

    avatar

    25.03.2006. (19:19)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    laku ti i mirnu noc zelim, a snovi neka ti budu onakvi kakve zelis.

    avatar

    25.03.2006. (21:11)    -   -   -   -  

  • HERA !!!

    Faraone lijepo veće ti želim!

    avatar

    25.03.2006. (21:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...