Komentari

tweetica7.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Jessie

    HAHAHA :) :) DOBAR POST , SVIĐA MI SE OVO NA KRAJU. JEB* NJEGA, ZABORAVI GA ,NEMA SMISLA. ZNAM DA NIJE LAKO ALI JEDNOSTAVNO MORAŠ, RADI SEBE. A ON SA OVIM PIZDARIJAMA KOJE TI JE REKA SAMO GLEDA DA BUDE SIGURAN DA ĆEŠ TI "PLAKATI" ZA NJIME KAKO BI ON BIO ZADOVOLJAN ( a da pritom kao ne ispadne .. govno ? u tvojijm očima) . ALI VIDIT ĆEŠ, DOĆ ĆE ONAJ - KOJEG ĆEŠ ZAVRTIT OKO MALOG PRSTA... I ONDA JE - (znaš onu pjesmu od jinxa- idem tamo gdje je sve po mom ... :))) PUSACH :)))

    avatar

    21.03.2006. (21:41)    -   -   -   -  

  • candy shop land:)

    haha...e pravo si rekla da nijedan muškarac nije dovoljno inteligentan da shvati da je žena napravila budalu od njega... :)

    avatar

    22.03.2006. (11:35)    -   -   -   -  

  • Ladida

    najprije da komentiran kako me odusevija naslov bloga :)) a sta se posta tice pre genijalan je! Ajme kako mi je ovo sve poznato! Ma ka da je ovo iz mojih usta izaslo. geeeenijalnoo..

    avatar

    22.03.2006. (19:59)    -   -   -   -  

  • pepeljugica malena:)

    joj andjele (sad chem ja radit reakciju ka da prvi put ovo chuen i da prvi put chitan ovaj post:))) super si sastavila sve ovo:) bez greshke:) ke se tiche idiJota,vratit che se on...svi to znamo...samo je pitanje KAD i hochesh li ti biti tu...al poznavajuchi tebe i tvoj chvrst karakter - nema oprosta... Kissnem te i svi jedva chekamo tvoj novi post:)

    avatar

    22.03.2006. (21:49)    -   -   -   -  

  • mala garava

    A mislin tebe.Dobro ti je i reka.Tribala si sad još godinu dana sidit i plakat za njin tako da mu ego bude na mistu:)Ma sve su to idioti s istin glupin bazama,s pustopoljinom u glavi...Uglavnom dobar blog i jako dobra razmisljanja i naravno najdraza mi je ona poznata dalmatinska ironija...Veliki pozdrav

    avatar

    23.03.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  • evil girl

    samo se pokušaj toga i držati. iz iskustva ću ti reć nije lako al za svoj ponos da se izgurati....

    avatar

    25.03.2006. (15:44)    -   -   -   -  

  • miss sixty

    hi,slažen se s postom,muški su govna,iznimke su rijetke!have fun,...i zaboravi kretena

    avatar

    28.03.2006. (22:46)    -   -   -   -  

  • pepeljugica malena:)

    a ovo si i ti sada na netu? hhihihihi:) obaviestin te chin nesht sidne na blog:) neg, danas mi se nishta strashno nie dogodilo...nikoga vidila.. ;) Kisssss

    avatar

    28.03.2006. (22:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...