Komentari

ohana.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Nedostižna :)

    pročitala sam razgovor s bogom i mislim.... svaka čast na izboru poklona :) sigurna sam da će joj se svidjeti :)

    avatar

    19.03.2006. (12:24)    -   -   -   -  

  • Isil

    da, dobro se sjecam tog djela. ziva istina

    avatar

    19.03.2006. (14:11)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Zaista prekrasno,ostala sam bez teksta!Citala sam malo tvoje postove i family tvoje.Kakva genijalna obitelj!Svaka cast...mladi i veseli svi skupa!Ja brojim jednog clana vise...al su jos majeni:)Zasad nas troje pise blog:)Lijep pozdrav i pusa prekooceanska:)

    avatar

    19.03.2006. (16:21)    -   -   -   -  

  • libraria

    još uvijek nisam roditelj, ali svoju ću djecu odgajati tako da svaku svoju emociju ispoljavju s nama roditeljima! nažalost, sve je više onih koji se zatvaraju u svoje svijetove i skrivaju se iza maski koje su samo privid njih samih; to ne vodi ničemu!

    avatar

    19.03.2006. (20:56)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Divni citati! I zbog toga su nonići i none tako divna stvorenja i blagoslov unucima! Imaju dovoljno životnog iskustva i dovoljno vremena koje, mi roditelji, nažalost, često nemamo! Veliki pozdrav iz tvog rodnog grada!

    avatar

    19.03.2006. (21:51)    -   -   -   -  

  • stella - gornja vega

    Lidija, pozdrav s najljepše Vežice!!!! Katarini već jesam ostavila komentar, ali za slučaj da ne pročita.... Mama vam šalje puuno pozdrava.. I stvarno bi već bio red da malo, onak, usput, navratite do nas... Kiss!!!!

    avatar

    19.03.2006. (23:00)    -   -   -   -  

  • U BRLOGU

    istina. dobar dizajn.

    avatar

    20.03.2006. (03:04)    -   -   -   -  

  • lorraine

    I ja se onda pridruzujem pozdravima za moje Rijecane...pusa svima,prekooceanska:)

    avatar

    20.03.2006. (03:24)    -   -   -   -  

  • KOKI

    ovo je tako istinito....i opet sam se tebe jučer sjetila gledajući sa svojim klincima crtić "Lilo i Stich" jer u jednom trenitku Lilo objašnjava da na karipskom jeziku O`hana znači "obitelj".....:)

    avatar

    20.03.2006. (09:04)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    lijep post :-)) sunchi, i nisam znala ovo za ohana značenje, ali se uopće ne čudim

    avatar

    20.03.2006. (12:12)    -   -   -   -  

  • Ratnik svjetlosti

    Jub moj, ti si divna majka, zena, ljubavnica i prijatelj. U tvojem odgoju djece naucio sam ono sto mene nisu naucili. Jos sam daleko iza tebe, ali se ne bojim, imam savrsenog ucitelja :)

    avatar

    20.03.2006. (12:53)    -   -   -   -  

  • varosanka

    Sve je bas onako kako pise.Kada emocije drzimo u sebi, na kraju nas uguse!

    avatar

    20.03.2006. (15:08)    -   -   -   -  

  • edopeje

    premisaon je ovo tekst za jednog fudbalera.pa makar i propalog:)))))jedino se mogu pridruziti pozivu da cijela ohana navrati malo do vežice,u stare krajeve!!!!!!!

    avatar

    20.03.2006. (17:32)    -   -   -   -  

  • shosannadreyfus

    Da sve dolazi iz djetinjstva i porodica: sve traume i sve ono što nas određuje. Samo da u svijetu bude što više pozitivnog utjecaja (kao ovaj tvoj) sigurno bi i rezultati bili bolji.

    avatar

    20.03.2006. (19:37)    -   -   -   -  

  • mish misho

    Draga Ohana, ne znam kako da ti se zahvalim. :) Ako ikada budete dolazili u ove krajeve - dobrodoshli ste u moj dom u svako doba. :) Sinoc sam procitala tvoj mail s zavjetom. Skupa s Bogomdanim. Toliko smo se oboje raznjezili da smo ostatak veceri proveli razgovarajuci s puno njeznosti o nashoj relaciji i onome shto zelimo da ona ostane, a shto moramo josh bolje i uspjeshnije zivjeti. Zavjet koji si mi poslala vidimo kao savrshen zavjet za nas, pa ako nemash nishta protiv - uzeli bi ga i mi, ne samo za taj svecani dan, vec kao vodilju u nashem braku. :) Jako sam brinula o tome kako cemo sve organizirati, ali tvoj mail i Bogomdanova reakcija na vashe slike s vasheg vjencanja su me u par sati preobrazile. Bila sam pod takvim pritiskom, no prespavavshi ovu noc i prozivjevshi ovaj dan razmishljajuci zakljucila sam kako ja to zelim. Kako zelim podijeliti zivot s tim covjekom, jer ga neizmjerno volim i poshtujem. Isto to osjetim s njegove strane. Hvala ti shto si mi pomogla shvatiti KAKO putovati putem koji sam izabrala. :))))) Nisam citala knjigu, no mislim kako ti je odmah jasno kako ce to biti moje naredno shtivo. Nadam se da cu barem s jednim djelicem zivjeti svoj zivot onako kako ga zivish ti - s ljubavlju. :) Da nikad ne odustanesh od te pozitive i ne ostanesh bez te snage kojom zraci svaka tvoja rijec na ovom blogu, a koje osjetim i kroz rijeci tvojeg soul mate-a. :) Puno pusa od Bogomdanog i mene jednoj prekrasnoj obitelji na drugoj strani svijeta. :)

    avatar

    20.03.2006. (22:33)    -   -   -   -  

  • misko

    Draga, Ohana, kako mi je sve to poznato...što misliš, zašto pišem i u pisanju se trudim razumijeti sve "strane" i svaki poriv? Nisam čitao "Razgovore sa bogom" ali sam čuo za knjigu. Posljednjih 17 g. razvio sam vlastiti pogled na svijet, izmislo svoju "religiju" koja nije religija negoskup pravila po kojima živim...za neke sam čudak, ali našao sam mir, nakon ludih godina i to mi je jedino važno.Uh, raspisao se rano u jutro...odoh trčati...pozdrav iz, naravno, oblačne Rijeke.

    avatar

    21.03.2006. (07:55)    -   -   -   -  

  • mala riznica misli

    imam u planu pročitati razgovor s Bogom, a ovo je prekrasno, vjerujem da je tako cijela knjiga...

    avatar

    21.03.2006. (12:02)    -   -   -   -  

  • Bespuća hrvatske zbiljnosti

    Krasan post. Slažem se, ljudi odgajaju djecu kao da su psi ili mačke a ne posebne osobe, koje su obično i podosta različite od roditelja...

    avatar

    21.03.2006. (20:00)    -   -   -   -  

  • moja mala svaštara

    odamlena te uče da potiskuješ emocije...još smo mi odličan narod, skoro uvijek sve negativne emocije ispucamo odmah, u zemljama poput njemačke uče djecu ne govorit ništa takvo i malo po malo skupljanja u sebi i jednog dana samo puknu....

    avatar

    22.03.2006. (01:14)    -   -   -   -  

  • *Ohana*

    ....

    avatar

    22.03.2006. (19:22)    -   -   -   -  

  • TheLittleone

    Zato danas stručnjaci govore da za uspjeh i zadovoljstvo u životu nije važno koliki IQ imaš nego EQ (emocionalnu inteligenciju) a to je upravo ovo o čemu si ti pisala. Netko je jednom rekao kako je nelogično da za sve treba imati dozvolu (vožnju auta, ribolov i sl) osim za biti roditelj, to može gotovo svatko...Nema uloge važnije od te, pa ipak tim vještinama nas nitko ne podučava, učimo od svojih roditelja i njihove greške prenosimo dalje... I hvala na onom prekrasnom komentaru...I ti meni puno značiš, uostalom ne bih bila stalno tu da nije tako ;)! Sunchi!

    avatar

    22.03.2006. (20:47)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Sve najbolje mladencima. :))) Pozdrav iz Ri!

    avatar

    23.03.2006. (00:06)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - Štit

    ČOVJEK JA DAO SVOJU PISMENU IZJAVU POD MORALNIM I MATERIJALNOM ODGOVORNOŠĆU, I NA KRAJU SVIH TRIJU NAPISANIH STRANICA JE STAVIO SVOJE IME I PREZIME - POTPIS.

    Prije nešto više od godinu i pol dana sam upoznao u kafiću preko puta opće bolnice u Bjelovaru, na križanju ulica A. Mihanoviće i J. Jelačića, sam se upoznao sa gospodinom Goranom Gašparom, zamjenikom predsjednika Županijskog državnoga odvjetništva iz Bjelovara. Kako je u kafiću atmosfera bila dobra i raspoloženje, tu smo pili alkoholna pića, ja sam pio Bu-bu (crno vino i coca-cola) a gospodin Gašpar je bio gemište.

    Jedan od gostiju u tome dotičnome kafiću je sijedio za šankom, i upitao je gospodina Gašpara, - gdje vi gospodine radite? A ovaj mu je podrugljivo šegačići mu je odgovorio: "u Komunalnom!" Kasnije smo se uputili njegovim autom (od Gorana Gašpara) u Predovec, odnosno Goran me je vozio kući. Kretali smo se iz smjera semafora Šet. dr. I. Lebovića, prema ulici A. Šenoe, gdje nas je zaustavio policajac, čije je službeno vozilo bilo parkirano kod gradske tržnice, odnosno kod WC-a gradske tržnice.

    Kada policajac je prišao, on je onda rekao: "molim vas vašu vozačku i dokumente, (prometnu), gospodin Gašpar nije bio vezan, i bio je pijan kao šerpa! Prometni policajac kada je vidio o kome se radi; rekao je - "A to ste vi gospodine, možete ići dalje... Ja sam bio pod gasom, i meni je to bilo smiješno, jer je Goran jedva stajao, jer izašao je iz auta. Ja sam sjedio kao suvozač u Gašparovom autu, prometni policajac se je nagledao u auto i mene vidio, prepoznao me je i nije ništa rekao. Ja sam prepoznao policajca koji je išao s mnom u školu, a to je bio Saša Maras. I mi smo nastavili ići dalje.

    Bio sam iznenađen kada je policajac Maras, pustio gospodina Gorana Gašpara, da ide dalje. Između ostaloga nas dvojica smo bili pijan. Poslije sam se sjetio kako je Maras, bio koš džak, išao je na popravni, i ponavljao je predmete iz razredne nastave. Gospodin je Gašpar, bio totalno pijan iza volana, i sad shvaćam kada sam trijezan, i kad nisam pod alkoholom pićem da mi smo mogli stradati.negdje u prometu. I shvaćam sad da mi nismo svi isti pred zakonom...

    Neću ovdje govoriti o posljedicama, koje su nam se mogle desiti... Ovu priču sam ispričao gospodinu Branku Stojkoviću, dana 14.12.2017., u četvrtak kada sam bio s njime u društvu, a to je bilo u vremenu od 19,00 sati, do 23,00 sata. Izjavu koju sam ovdje dao gospodinu Stojkoviću, ovdje izjavljujem svojom sviješću i odgovornošću; da ova moja priča od riječi do riječi je točna. Te, svjestan sam i dobrovoljno potpisujem, i nije me nitko vrbovao i nagovorio...

    Ovu izjavu ovjeravam sa svojim imenom i prezimenom, i kao takvu je potpisujem.
    Frane Čuljat
    Rođen; 22.09.1989. godine.
    U Bjelovaru, 18.12.2017., 19 sati i deset minuta.

    SVJEDOCI:
    1.) Branko Stojković (potpis)
    2.) Živka Stojković (potpis)
    -------------------------------------------------
    BRANKO STOJKOVIĆ
    B j e l o v a r, 43000
    0958148290 (Tel/mob.)

    avatar

    19.12.2017. (11:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...