Komentari

muahahaha.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • jokica

    kao prvo cure ne obazirite se na ove komentare, likovi su zabrijali da su neki kvazi hakeri, nemaju toliko mastovitosti da smisle vlastite nadimke nego kradu tuđe i sto je najbolje iz filma hackeri, brijem da ni neznaju promijeniti pozadinu na svom kompu, ali dosta o njima. svidja mi se vas blog jer uvijek ima zanimljivih slikica i drago mi je da ste ih poceli stavljati na ovakav nacin da si mogu spremiti na komp u punoj rezoluciji. samo tako nastavite i vidimo se sutra na vecernjoj i na edi maajci.

    avatar

    16.03.2006. (22:19)    -   -   -   -  

  • pOgLaVnIk

    ti sigurno mislis da se ja zajebavam to da mu zena radja,e pa rodila je,majstor je jucer postao drugi put maloljetni otac,vi ne znate da je golub pun mracnih tajni i da zivi zivot galeba(iako je golub),te da mu je ovo vec drugo dijete(prvo je dobio sa 13 i po godina)prvo je od zene stare 34 godine a ovo drugo je od 16-godisnje cure iz komletinaca.GOLUBEEE NEE DAAAJ SEEE.uostalom mislim da srbiju treba zapaliti!!

    avatar

    17.03.2006. (09:11)    -   -   -   -  

  • Crash Override

    jokice ti si gay, osjeti ti se po glasu! Hack the World!

    avatar

    17.03.2006. (22:09)    -   -   -   -  

  • pOgLaVnIk

    pekar,ljekar,apotekar mogao sam biti ja :bilo sta,knjigovezac,staklorezac,vidar,zidar mogao sam biti ja:bilo sta,i kritičar i političar i pedagog i demagog,policajac ili pajac(lopov),bilo sta,mesar,tesar ili klesar,kovač,trovač mogao sam biti ja:bilo sta,mlinar,vinar,veterinar,kuvar,čuvar mogao sam biti ja:bilo sta, daktilograf i fotograf i scenograf i geograf,polupjesnik i bolesnik:bilo sta. jer lijepo je meni govorio ćaća mani muzikante,vazna je skola;socijalno,zdravstveno i redovna plaća,al' nisam mogao bez rock'n rolla.......(riblja ć.)

    avatar

    18.03.2006. (13:45)    -   -   -   -  

  • jokica

    nisam gay, imam dokaze

    avatar

    18.03.2006. (19:19)    -   -   -   -  

  • Bitanga i princeza par :)

    Čestitam svima...na Večernjoj školi je bilo odlično,jel i vama?

    avatar

    18.03.2006. (19:23)    -   -   -   -  

  • pOgLaVnIk

    he,he,imas dokaze,jel snimas filmove kucnih radosti?

    avatar

    19.03.2006. (13:53)    -   -   -   -  

  • jokica

    da, oces mi biti producent?

    avatar

    19.03.2006. (22:30)    -   -   -   -  

  • pOgLaVnIk

    neka fala,samo ti pjevaj svoja posla,iako ti se u glasu stvarno nesto osjeti

    avatar

    20.03.2006. (18:42)    -   -   -   -  

  • Crash Override

    a jebiga jokice steta, htjeo sam ti cmar razvalit :((((( poglavnice ne treba meni nitko da me brani, i zato nemoj da ides mojom ulicom, ok? Hack the World!

    avatar

    24.03.2006. (20:40)    -   -   -   -  

  • Crash Override

    zeljo a cudi me da ti kao krajnji desnicar i kao osoba koja je za Boga i Hrvate (dokazano na blogu: newdeal5.blog.hr) , slusas i citiras Riblju Corbu. A opce je poznato da je Riblja Corba za vrijeme Domovinskog rata bila CETNICKOG opredjeljena, sto im zamjeraju mnogi Hrvati... Ako mi ne vjerujes pitaj svog tatu. Meni osobno ne smeta ali Avionu slomit cu ti krila i Dolazak Hrvata nemaju mjesta na istoj Playlisti ;D stay cool! Hack the World!

    avatar

    24.03.2006. (21:06)    -   -   -   -  

  • pOgLaVnIk

    zeljo kao krajnji desnicar i kao veliki nacionalista ne slusa riblju corbu zbog njihovog četništva vec zbog dobre glazbe,jednako je i kada veliki ljevicar i jugonostalgik poput tebe brate zivi u maloj hrvatskoj slusa thompsona te na sav glas pjeva 'Dolazak Hrvata'.....glazbu i politiku ne treba mijesati.OPET CE SE GUSTA MAGLA SPUSTITI

    avatar

    24.03.2006. (22:44)    -   -   -   -  

  • pOgLaVnIk

    a sto se tice moga branjenja tebe kao doticnoga:NIKAD necu ici tvojom ulicom jer je puna blata i jos je kraj jebene pruge,branio te nikad nisam,ali i da jesam ne bi pozalio,ipak smo mi samo mi iako si ti malo optimisticniji od branitelja,ali i nisam te imo od koga braniti-jadni proleter(gore navedeni koji snima filmove)ti i nije neka konkurencija koje se potrebno pribojavati

    avatar

    24.03.2006. (23:00)    -   -   -   -  

  • Crash override

    nisam ljevicar, a ni desnicar, ucit ces iz PiG-a nagodinu da su krajnji ljevicari i krajnji desnicari jako bliski jedni drugima, svi vole totalitarne rezime... a u Hrvatskoj ni nemas krajnju ljevicu(koja bi utazila moj apetit uspostavom boljševizma[i ostalih ševizama], tako da ja ni nisam politicar...) sto se tice nacionalizma, totalni sam Hrvat. sto se tice jugonostalgije, da, ali da budemo samo mi, bosanci i mogu i albanci(da nam poprave prirodni prirastaj uvozom svojih steonih zena...) sto se tice makedonaca(oni su daleko),srba(oni mi se mogu nabit na willija), slovenaca(jebo ih piranski zaljev i sveta gera), oni mi ne trebaju. Al bosanci zbog cevapa i sto su ludi ko luster... hmm da --------------------------------------------------- svaka ti cast, mislio sam da ces me htjet sprdat, al pokazo si se kao pravi... svaka cast! sto se tice proletera- sam se ugasio onim: nisam gay, imam dokaze!, pa ko bi to noramalan napiso? Stay cool, zero cool!

    avatar

    25.03.2006. (10:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...