Komentari

skrotum.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • strawberry

    Joj daj ti si neki kwa kwa Lublancanin, sovinisticko nacionalisticko opredjeljen.Mogu razumijeti vas slovence, svi ste takvi.Pa mozda bi i ja bio takav da mi drzava ima povrsinu ko moj harddisk na 486tici.Drz se ti svog jodlanja i nemoj tarkeljati gluposti.

    avatar

    14.03.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  • Uzoriti Vitez *Pharcyde*

    Ne pozabi da je tupson edini hrvaski pevec, ki lahko napolni stadion na Hrvaskem. Njegove stihe pa ne bi pisal, bili so predvajani na slo tv, tako da so vsem znani. Te pesmi danes polnijo stadione po Hrvaski. Si ti tisti, ki je napisal da ni moralno pozdraviti svojo vojsko, ki gre braniti svoj narod, medtem ko je moralno da celo mesto pozdravlja naciste in njihovo ideologijo. Ste se vi metali pod hrvaske tanke, ki so se odpravljali v Bosno ali to pricakujes samo od Srbov. Si to pisal s stalisca pripadnika naroda, ki se tisoc let ni nobenemu uprl in je pozdravljal vsakega gospodarja, ki je prisel. Tako bi 1941. pozdravili bilo koga, ki bi vkorakal. Zato je tudi nastala tista, da se Hrvati nicesar ne sramujejo, ker nimajo obraza. Se boljsi pa je napis Austrijcev, Bog, cuvaj nas pred kugo in Hrvati. Se sploh razumete s kaksno sosedno drzavo in ali imate pametnejse delo pri vas kot da 25 ur dnevno mislite o Srbih...

    avatar

    14.03.2006. (19:04)    -   -   -   -  

  • Uzoriti Vitez *Pharcyde*

    zapravo - zajebavam se bwhahahahaha

    avatar

    14.03.2006. (19:14)    -   -   -   -  

  • ledd

    Kada bre kreću autobusi na pogreb našem vođi!? Ulaštio sam svoje najlepše cipele, kupio cveće i spreman sam na put u Dedinje.

    avatar

    16.03.2006. (14:06)    -   -   -   -  

  • Uzoriti Vitez *Pharcyde*

    voz je vec krenuo. skrotum ekipa ide u stepinoj korpi prikacenoj na zetora.

    avatar

    16.03.2006. (19:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...