Komentari

redrain.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Gabriel Arkangel

    A micek mali, da to ti je dobro, fino piši i neka ti to bude ispušni ventil!!! Ili ako se osječaš kao da bi htjela nešto prebiti reci dođem pa čemo se šorat hehe!!! Sve u svemu da razumijem te sa tim problemima koje imaš, ovi ljubavni kojekakvi jooooooj to je ono da ti na uši počne izlaziti! Ma neznam! Vi ženske ste čudne i kaj ja tu mogu. U pravilu niti same neznate kaj hočete ali eto takve ste! Sve u svemu mislim da dosta ovo trulo vrijeme ima veze sa raspoloženjem ljudi, pa vjerovatno tako i sa tvojim raspoloženjem. Joj tak sam lud najradje bi zapalio na neki godišnji odmor ali doslovno godišnji da potraje godinu dana heheheehehe!!! Vidim i tebi bi jedan godišnji dobro došao! Drago mi je što si se odlučila pisati češče! Čovječe tko zna koliko če vremena proči i uživat češ negdje sretna u web caffeu čitajuči blog a doma če te čekati muž i troje djece hahahahaaha, eto mislim da je to dobra misao!!! Sve u svemu evo ja sad baš razmišljam da počnem pisati nešto tipa knjige i objavljivati na blogu bila bi to fora! Eto za sada dosta, piši mi i dalje i budi mi dobra kao što jesi!!!

    avatar

    13.03.2006. (12:58)    -   -   -   -  

  • ...:: SleePing SuN ::... (moosava od

    oh, glad U back!! Lijepo je imat jedan kutak svojih misli, nešto svoje :o)) pa, sretno!!

    avatar

    13.03.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • LiFe Is BeAuTiFuL :))

    Helou švester!! dođem doma i naletim na razrovanu kuću i onda još na tvoj post...ne, ne...previše uzbuđenja za jedan dan...i onda još dobijem 5 iz kemije...ah...aj vil daj of hepines...:))) a nič, šves:)) samo mi ti NE budi moody - za svoje, a i naše dobro i piši ovaj blog!! TI JASNO?!?!?! mogle bi se još malo poigrat s dizajničččem...kaj lišve??? - ali puuuno je bolji od prošlog;)) Puuuuuuuuuuuuuusek

    avatar

    13.03.2006. (14:43)    -   -   -   -  

  • koookich

    kako to misčiš zaboravili te..Nmeoguće=)...Pusa

    avatar

    13.03.2006. (16:33)    -   -   -   -  

  • ziHa

    i'm glad to see you here:)

    avatar

    13.03.2006. (18:04)    -   -   -   -  

  • *God Put A Smile Upon Your Face*

    Heeeeeeeeeeeellllooooooiiiić :)))!!!! Ah, da samo znaš kako mi je drago da si nam se vratila!!!!!!! Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)!!! AJme, ovo 'fkt' mi dere srčeko :(.......šmrc... Fkt :) mislim ono kaj sam ti jučer rekla!!!!! Ajde, brzo brzo brrrzo ozdraFi i vrati nam se u školenzi pa ćeš nas sve razveseliti....a JEDNU osobu....khm khm....posebno....:)

    avatar

    14.03.2006. (15:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...