Komentari

furuna.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • gogoo

    Poznavao sam jednoga koji se objesio (isto u Slavoniji, kod P. Slatine). Da, dosta je pio. Ali ipak je prije bilo manje toga. A mislim da su i neke saobračajke samoubojstva.

    avatar

    11.03.2006. (00:38)    -   -   -   -  

  • BW

    draga moja furuna dobro se kaže mala djeca mala briga,velika djeca velika briga,kad odrastu nismo riješili sve brige tek počinju,a dok su mali i dok ih možemo držati za ruku,budimo sretni jer kolko tolko mi upravljamo s njima....mislim da je krivo ovo društvo jer mladi nemaju nikakvu zadovoljštinu,razočarani su svojom mladosti,nemaju ono najosnovnije za život a to je posao i obaveza u cijeloj državi je teška katastrofa...mogla bi o tome pisati do sutra....mogu reći da mi ih je samo žao i jadni mi roditelji.pusa.

    avatar

    11.03.2006. (06:40)    -   -   -   -  

  • builderica

    pridružujem se tvojoj tuzi i vapaju...da li im je nedostajalo spoznaje da su voljeni ?!...mislim da je najvažnije od svega mladima osjećaj da su voljeni ... ne znam kako ne mogu ni u čemu naći uporište...u pubertetu sam bila užasno osjetljiva,puna tuge i nesretna ,bez razloga...imala sam dobre roditelje ...na izgled sve ,ali sam bila tužna...mislila sam da sam najnesretnije biuće na svijetu...još se sjećam...ali nalazila sam se u knjigama,"gutala sam ih" raznim hobijima...i kriza je prošla,vremenom...tužna sam zbog ovih mladih života...pretužna...

    avatar

    11.03.2006. (21:27)    -   -   -   -  

  • furuna

    @gogoo- danas se jako rano počne piti a u pijanom stanju svašta može pasti na pamet, pa čak i samoubojstvo

    avatar

    11.03.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  • furuna

    @ BW- builderica- da bar postoji neki recept po kojem bi tu našu djecu naučili da im neće uvijek biti lako u životu, ali da u svakoj situaciji- dobroj ili lošoj imaju svoje roditelje na koje se uvijek mogu osloniti. Neki roditelji imaju sreću pa to djeca shvate, ali neki nažalost prođu kao ti nesretni u D. Miholjcu. Nažalost ,sigurno se jadni pitaju gdje su pogrešili.

    avatar

    11.03.2006. (23:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...