Komentari

faraonn.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • još sanjam

    ljepota mir tvoj potresa.....a daljina se protegla u nemoći. kad bih mogla birati, uvijek bih da me uznemiri ljepota, a ne tuga, bijes....i potpuno razumijem nemoć radi protegnute daljine, ali duhom sam kratila ju, ljubavlju je podnosila............dragi faraone, hvala ti na lijepoj čestitci i nadam se da će tvoj rođendan proći ispunjen ljubavlju!!! pusa

    avatar

    08.03.2006. (07:33)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    daljina je nekad samo privid....rođendan ti je? ako je, sretan ti rođendan, od srca!

    avatar

    08.03.2006. (09:21)    -   -   -   -  

  • Acha kaže da...

    daljina...relativno je jako sta je daleko.... nesta moze biti jako daleko a srcu tako blizu. sretan rodjendan ako je uskoro :)))

    avatar

    08.03.2006. (09:26)    -   -   -   -  

  • OKRENI SE SEBI

    Kao što kaže acha, kad je nešto u srcu blizu, daljina nije prepreka... kada je tvoj rođendan? Ne bih željela zakasniti sa čestitkom. Ugodan dan ti želim!

    avatar

    08.03.2006. (10:04)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    Bure nas potresaju, oluje drmaju i zele iscupati iz korijena. Hladnoca zeli napakostiti nasim osjecajima. Tuga se zeli natkriliti nad srecom, Oblaci nad Suncem. A mi, imamo samo dvije mogucnosti. Posustati i prepustiti se ili se suprotstaviti. Prepustimo li se, tonemo u svoju vlastitu nemoc, bol, tugu, u ono "dejavu". Trgnemo li se i odupremo, imamo sansu da nadjemo izlaz, jer izlaz uvijek postoji.Ako nam se na tom putu ljepota ukaze, nije li to Znak.Ako nas na momenat trak sunca obasja, nije li to Poruka. Ako nas ne dodirne led u svojoj strasnoj nakani da nas lavinom pokopa, nije li to Zasluga.Ako nam netko dirne drago i sveto, a tako daleko,nije li to Opomena, nismo nemocni, imamo snagu da je snazi uzvratimo, da je posaljemo kao pozitivnu energiju tamo gdje je potrebna.Nije nemir nemir, ako nas razjeda daljinom. Nemir je nemir ako nas razjeda sumnjicavoscu. Daljina je relativna stvar, ona je privid, ona je ono cime se pravdamo u vlastitom nehtijenju.Ne vlastitoj nemoci, nego nehtijenju.Jer mozemo i trebamo, jer izlaz postoji i jer covjek covjeku ne mora biti vuk, niti se bas dva jarca moraju sresti na istom brvnu. Glavu gore faraone, u ocekvianju novog bljeska sto nece samo dusu da dira, nego i oci da otvori i srce da rasplamsa i krv zaledjenu u lavinu ljubavi da pretvori.Nema predavanja, jer nema ni nemoci. I rijec, lijepa, zna pomoci, zna puno toga uciniti , dati, znaciti.Samo kad se kaze od srca. A zakorenost iza usiju, ne dozvoli da te poklopi usima, poklopi ti nju, jer boriti se protiv nemira i nemoci koju osjecamo, znaci dici se iznad problema i uhvatiti u kostac s njim, a kad krenemo, uspijeh je zagarantiran.Samo treba krenuti. I nece vise biti po starome, bit ce kako to ti zelis i hoces, po novom.Ugodan ti dan zelim, pun optimizma i vedrine i ljubavi koju imas u ogromnim kolicinama, samo ne znam cega se bojis, Nemir i neuspijeh nikome nisu predoredjeni, svi smo ih iskusili. kako bismo inace znali prepoznati srecu, ako nismo prosli kroz nesrecu.Nije svako zlo ni za zlo...

    avatar

    08.03.2006. (10:16)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    Dan ce mi biti lijep,kad si ga ovako lijepo pozeljela Mimozo, cvijete medju cvijecem !

    avatar

    08.03.2006. (12:17)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    Privid je daljina ali ceznja razdorna je stvarnost.Kad zasuste jablanovi bez vjetra i kise , znak je da ih zabolje nesto proslo ili daleko. Lijep ti ovaj dan kao i ostale,zelim !

    avatar

    08.03.2006. (12:27)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    Acha, daljine su kao bedemi cesto se sruse kad se osjecamo samoreni...ali kazu, nikad nije kasno ? Pozdravljam te i lijepe zelje ti se ispunjavale !

    avatar

    08.03.2006. (12:30)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    Govor srca je vanvremenski i prostorski ali uvijek postoji - vrijeme jagoda i vrijeme snjegova !Lijepo ti ovaj dan prolazio kao i ostali !

    avatar

    08.03.2006. (12:32)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    Lako je Dunjama sa mirisom okicenima kao Bahus s lozovom dijademom na radost mirise i radost sije !Pozdrav mirisnoj porodici Dunja !

    avatar

    08.03.2006. (12:35)    -   -   -   -  

  • desiree8

    Proklinjem daljine i obećajem im drsko da će još dugo pamtiti moje ime...a tebi hvala što mi pjesmom otkrivaš snagu za koju nisam znala...

    avatar

    08.03.2006. (13:56)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    Desire, Desire ! Kako je lijepo vidjeti tvoje komentare fantomske ... lijepo je citati i odgovarati, ali kome ... ipak primi puno ruza crvenih od faraona tebi, dragi moj Fantomase !

    avatar

    08.03.2006. (16:15)    -   -   -   -  

  • IMA LI SPRAVA KOJA MOŽE IZMJERITI JAĆINU BOLI,LJUB

    Znaš ova tvoja muzika koja svira...sjeća me na one djevojačke dane... Da sam ja netko?????? Daljina produbljuje čežnju, nekvari tišiu koja povezuje ljude.... Ali..želja za blizinom uvijek je prisutna...

    avatar

    08.03.2006. (18:47)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    Izrekla si Rajna, neke vjecne kontradikcije.Daljina i njeno ceznja, kao i blizina i njeno razvodnjavanje... a muzicka pratnja trese sjecanja i mojih studentskih dana. Hvala na prisustvu i komentaru koji budi i produbljuje ! Pozdrav tebi , Rajna !

    avatar

    09.03.2006. (04:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...