Komentari

bllankk.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • mish misho

    Drago mi je. I mijenjat cesh se josh. To je dobro. Meni si jako nedostajala. Vec sam se zabrinula, ali te nisam htjela smetat mailovima misleci i na to da ti je mozda potrebna pauza od svega. :) Pusa velika!

    avatar

    07.03.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • snoviđenje

    dobro nam došla natrag!!!stalna samo mjena jest,a mirirši na ruže i lipe :)) pusa

    avatar

    07.03.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • jančii alias SaTAn

    Evo da ja nisam došao na tvoj blog ... ti se ne bi ni javila ni niš ... smrch .. smrch .... :(((( Ja već digao sve ruke .... Ajde drago mi je da si se vratila ... da si doživjela katarzu ili da ti se upalila lampica iznad glave ... kako hoćeš ... :)) i naravno drago mi je ... jer vraća se onaj optimizam .... eh bllankk ... bllankk ... :))) pozdrav

    avatar

    07.03.2006. (15:38)    -   -   -   -  

  • DragonFly

    Napokon!Ja sam se već zabrinula:(( Tek sam te upoznala malo,a ti vec nestala:((( I znas da sve ovo sto si sad napisala..tocno tako se ja osjecam.Kad stavim sve ovako napisano,kao da je nekako drugacije,kao da sam stvarno odlucila promijeniti neke stvari,vratiti zaboravljene, pronaci nove! Zato - jedva cekam tvoje nove misli i lutanja po papiru,pardon blogu:)) Jer i ti si meni-makar te jos nisam nimalo upoznala,predivna! U ovo sneno jutro...pozdravljam!

    avatar

    07.03.2006. (15:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...