Komentari

rockroll.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • Rock Roll

    proba

    avatar

    07.03.2006. (16:12)    -   -   -   -  

  • Šatro Cosmo girl

    Ja ipak mislim da netko nekoga tu zajebava!;)

    avatar

    07.03.2006. (17:56)    -   -   -   -  

  • bigg

    Meni je želja biti u krevetu s više jastuka. Da li to znači da sam ja jastukoseksualac? :-)

    avatar

    08.03.2006. (10:09)    -   -   -   -  

  • uspomena

    Ok, ok, ok... priča je. I post nije, pretpostavljam, nastao na temelju osobnog iskustva. I lijepo je napisana ta priča, ali nas kopka zašto je Rock Roll napisao post koji se razlikuje od svih postova dosad. Da nas malo šokira i isprapada ili da uz našu pomoć nađe odgovore na neka osobna pitanja? Ah, to će bjerojatno ostati obavijeno velom tajne za sva vremena...

    avatar

    08.03.2006. (14:27)    -   -   -   -  

  • Credo

    S obzirom na to da je mozak intelektualaca i erudita mnogo vise evoluirao, mnogo je razvijeniji, on tako rec ne poznje dogme i "moralna" ogranicenja koja nemaju veze sa nikakvim zivotnim i inim smislom. Ako nas to uzbuđuje, je li bolje zivjeti zivot sa neostvarenom mastom ili prihvatiti svijet swinger lifestylea? Ima tu i jedna caka-Lacan kaze kako je zabranjeno voce dobro bas radi toga sto je zabranjeno, cim ono postaje dostupno svima-nestaje maste, sto potpuno odgovara istini. A ako nestane maste i ostvarimo ju-sto nam preostaje onda? Zivot bez maste je prilicno sirov i nezacinjen... Tako se dogodilo i kod ovog "sretnog dijeteta", njegov je mozak prihvatio mogucnost sexa sa drugim muskarcem, prate ga one sexy vizije iz sexa u troje sa njegovom djevojkom, gdje ona neizmjerno uziva... Mislim da on nije polugej iliti bisexualac a jos manje homosexualac, samo ga jednostavno pali "luckasti" sex, pali ga ono sto je taj drugi cinio njegovoj curi, dovodio ju do ludila, tjerao da uziva da krajnjih granica, a ona je sve to siroke ruke prihvacala od obojice i uzivala bez ikakvih granica na tom krevetu, uzimala je nesto tako "gresno"... Sam taj koncept ga pali, sto me ne cudi... Prije 20tak godina bi "sretno dijete" isto ovo pisalo o analnom sexu, danas prica o trojcu, sutra ce biti u igri dva para ili pak neka druga kombinacija sa 4 ljudi... Sex evoluira, jer evoluira i mozak covjeka, a mozak je najbitniji sexualni organ, grupni je nesudjeni dio te evolucije... To opet ne znaci da ce nestati ono klasicno "vodjenje ljubavi" i da nece biti ljudi koji ce seksualnu potenciju samo na taj nacin upraznjavati, ili da ce (i) swingeri na taj nacin to ponekad ciniti... Zato, bez brige, "sretno dijete" nije polugej... A ako pak i je, to u njegovom slucaju ne mijenja bitno njegov zivot niti svjetonazor, jer to ce ostati samo na flanelnoj posteljini... (Pokušavam ovo poslati već 5 dana...)

    avatar

    08.03.2006. (14:34)    -   -   -   -  

  • brandnewgirl

    Ne bi bilo loše da sledeći put probaju sa dve devojke, možda i nju nakon toga počnu da more iste brige, pa će opet biti svi srećni i zadovoljni :)))

    avatar

    09.03.2006. (12:43)    -   -   -   -  

  • trill

    Već se par dana pokušavam odzbuniti od ovog posta :)) Dobar je, daleko od toga da nije, samo sma jako pažljiva u komentiranju i mislim si da je nekad bolje odšutjeti ono što krene na "prvu loptu" :))))

    avatar

    09.03.2006. (13:08)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    @bločke - potpisujem. Hvala ti. @šatro - pa moguće, ne znam ja ništa, ja samo pričam priču. :-)) @bigg - nislim da bi to trebalo patentirati tako da dobije naziv po tebi kad postane trend. @uspe - ma nije zapravo malo različito. Ovo je klasična kavzifilozofija rockovog tipa. Samo je ispričana na drugi način. @credo - drago mi je da si na kraju uspio poslati ovu sveobuhvatnu analizu. Moguće je da moda ima veze s tim, slažem se. No, moraš računati da je homoseksualizma, grupnog seksa, analnog seksa itd. bilo oduvijek. Manje se je o tome pričalo, možda je bilo i manje rašireno, ali bilo je tu. Pitaj stare ljude, ili pogledaj u kamasutri. @brandnew - eto, po principu "klin se klinom izbija". @trill - zašto te je zbunio? To je samo kvazifilozofija izrečena kroz priču. Sve je kul, ne brini. :-))

    avatar

    09.03.2006. (15:03)    -   -   -   -  

  • Suputnica

    da, da, tebi je sve kul. A kako je meni? :))

    avatar

    10.03.2006. (01:16)    -   -   -   -  

  • Credo

    @Rock:znam da je bilo, tko kaze da nije? samo kazem kako se tokom vremena mijenja vrsta zabranjenog voca... A zabranjeno voce nije nesto sto ne postoji i cega nema, nego ono sto je zabranjeno sto zapravo znaci da ga itekako ima, jer da ga nema - ne bi bilo potrebe ni zabranjivati ga...

    avatar

    10.03.2006. (07:47)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    @suputnica - ne unosi smutnju draga! :-)) @credo - u biti se slažem. Pitanje koje bi sad Pegy postavila je gdje su granice toga, ima li ih uopće i jesu li potrebne.

    avatar

    10.03.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • anspik.

    baš planiram napokon otić pogledat brokeback mountain u kino :))

    avatar

    12.03.2006. (15:52)    -   -   -   -  

  • See how pretty, see how smart

    dobro,jako...zanimljiva priča...zadovoljan sam,hihi :-)

    avatar

    12.03.2006. (23:35)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    Nekako mi je kraj ostao zbrzan ali svejedno, dobar prikaz dvojbe. Sta je bilo kad su se sreli? ;)

    avatar

    13.03.2006. (03:17)    -   -   -   -  

  • SeveFanClub

    "stvarno imaš stila, i kako god okreneš sve si teme obradia!" hehe odličan blog

    avatar

    13.03.2006. (09:04)    -   -   -   -  

  • freestyler

    zgodna priča, ali i zanimljivi komentari, zar sve napisano mora biti i osobno doživljeno ... uživaj ...:)))

    avatar

    13.03.2006. (14:23)    -   -   -   -  

  • buba mara

    odličan post!! kad sam ga počela čitati mislila sam de će biti neka ljubavna priča, počeo je onako klasično, ali završio fantastično! :)) mislim da bih bila neiskrena kad bih rekla da me ne zanima isprobavanje s više osoba, ali meni bi bilo bolje da sam s dragim i jednom dragom prijateljicom koja ima divne grudi i ........... sve ostalo :))

    avatar

    14.03.2006. (21:33)    -   -   -   -  

  • *** ...ubiše ga, ubiše prosvetitelja... ***

    ne znam baš jel to tako.

    avatar

    16.03.2006. (06:30)    -   -   -   -  

  • Minerva*Riranje

    Zanimljivo. Mada sam ja mislila da će priča otići u drugom smjeru. Ovako, hmm, meni je jedan frend na taj način izašao out of the closet, ali ono, peripetija sto oko toga. Zbor mojih nekih fantazija i zbog njegovih realnih stvari nakon toga, sam skužila da je bolje ostati na dva sudionika u gužvanju plahti. Jer uvijek nešto ostane u podsvjesti nakon što trebaš te plahte opeglati.

    avatar

    19.03.2006. (15:00)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Ja bi i nastavak. Nikad ne znaš kaj ti život sprema..

    avatar

    19.03.2006. (18:11)    -   -   -   -  

  • rainbow in the dark

    hm zanimljivo. iako nije u tome poanta, ja kod trojčeka povlačim crtu. danas je sve dopušteno, i u krevetu i izvan njega, ali zar ne bi ipak (bar iz fore :)) trebalo povući negdje granicu? ipak, s druge strane, htjela bih probati, ali ne s nekim s kim sam u vezi i ne s nekim prijateljima. koliko god se neki ne slagali, mislim da je najbolje ako se već ulazi u takve kombinacije raditi to s gotovo nepoznatim ljudima.

    avatar

    20.03.2006. (21:57)    -   -   -   -  

  • Slobs u Iraku

    Neuobicajen post. Neuobicajena situacija.

    avatar

    20.03.2006. (21:58)    -   -   -   -  

  • SBB

    Posjetite www.tekstomanija.tk i registrirajte se na forum ako vas zanima sadrzaj...

    avatar

    24.03.2006. (14:54)    -   -   -   -  

  • edo

    Ne pretjeruj! Priča ti je odlična!

    avatar

    28.03.2006. (13:40)    -   -   -   -  

  • pegy

    Samo jedan post mjesečno? :((

    avatar

    31.03.2006. (20:34)    -   -   -   -  

učitavam...