Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • space ceo

    Željko, mislim da si malkoc nekorektan s ovim člankom. Tumor na mozgu je jebena i teška bolest i cura je samo o tome pričala u Gloriji. Usput je spomenula "tadašnjeg dečka - Roka". Dakle, nije pričala u Gloriji o svojoj vezi s njim, pričala je o svojoj bolesti i oporavku. Sori, ovdje sam morala reagirati...

    avatar

    11.02.2006. (00:38)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Upravo pregledavan blog...hvala na pozdravu koji je upućen Darku,virujen da je pročita:)))Pozdrav od mene

    avatar

    11.02.2006. (01:21)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @space ceo, njoj želim sve najbolje. Dok je bila u bolnici nisam pisao o tim relacijama. čak sam joj se i s tatom jedne zgode pozdravio na Rebru. Sad se oglasila u "Gloriji" i spominje Roka. Zašto ja to ne bih doveo u vezu kako sam doveo?! Kakve to veze ima s njenim zdravljem? @Šefice, pozdrav još jedan tebi i Darku :))

    avatar

    11.02.2006. (01:26)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Dosta zanimljivo..evo vidi koja ura ja još na tvom blogu:)

    avatar

    11.02.2006. (02:33)    -   -   -   -  

  • F.

    Ne treba se, Željko, ponekad kupiti i Glorija, nego se samo trebaju čitati komentari tvog boga u kojima sam ti sve napisao, koji bi danas bili mnogo kvalitetniji i samim time učinili ovaj blog aktualnijim da nisi onakvim ponašanjem otjerao D.B.-a, to je i tebi jasno, a o razlozima zbog kojih si to učinio mogu samo nagađati - možda si se osjećao ugrožen jer je više ljudi imalo komentara na tekstove D.B.-a nego na tvoje? Stvarno ne znam. Nadam se da si sada zadovoljan sa povratkom na prosjek od 3 komentara po postu. Čekaj, kakav je ovo uopće argument "Rok je maloljetan pa Iva hoda s Nikolom"?! Baš me zanima tko ti je to provalio takvu glupost... Eto, Željko, toliko od Sina, a čak da mi i niste pripisali onu sumanutu pjesmicu sa HCSP-a, kakav bih ja Sin bio kada se ne bih solidarizirao sa D.B.-om i prestao kometirati ovaj blog. Pozdrav!

    avatar

    11.02.2006. (13:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...