Sve o pozadini smjene Vesne Škare Ožbolt
,peratovic.blog.hr" /> <FONT COLOR="#CD0000">Sve o pozadini smjene Vesne Škare Ožbolt</FONT><BR> - 45 lines - Blog.hr - komentari na post

Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • vlado

    Ne bih o tome ko koga j..., no da su u Globus stizale informacije direktno od Vesnice, to je istina. Znam, jer sam bio tamo. Na metar od I.A. dok je gugutao na telefon. Znate, stanete s autom na dogovoreno mjesto, frajer dodje i ubaci u gepek hrpu papira... Sve je pocelo jos sa Slobinim transkriptima. Inace, Zeljko, pozdrav od bivseg kolege.

    avatar

    10.02.2006. (17:35)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @vlado, pozdrav majstore. vjerujem ja da si ti autentičan svjedok i da dobro uočavaš događaje. Jedino što u ovom tvom prisjećanju mogu osporiti jest da je Slobine transkripte zdilao Jozo Radoš, ministar obrane u Račanovoj vladi. Vesna je tada bila saborska opozicija. ;)

    avatar

    10.02.2006. (18:03)    -   -   -   -  

  • leb

    Jebiga, meni se čini da je Škare Ožbolt smijenjena jer je jedina u toj Vladi znala raditi posao. Ali fascinantno je kako je ipak moguće smijeniti ministra na brzaka, iako na osnovu nekog iskustva sporadičnog praćenja medija rekao bih da se ministra (eventualno) može smijeniti samo ako ga se zatekne kako vlastoručno dijetlom skida serijski broj svog službenog vozila prije preprodaje.

    avatar

    10.02.2006. (18:39)    -   -   -   -  

  • On the road

    hvala, bit će ih još. Ali nekako sam lijen sa svojim fotkama. Ti si prilično iscrpan. pozdrav

    avatar

    10.02.2006. (18:59)    -   -   -   -  

  • vlado

    U pravu si, fortifajf. Jebga, sve je to nekako kroz maglu, stalno isto, a imena se mijenjaju. Ali cvrsto tvrdim da I.A. nikad nije, jelte, ni pipnuo Jozu :)

    avatar

    10.02.2006. (19:31)    -   -   -   -  

  • Kombi Crew

    Uz cijelu zavrzlamu i politikanstvo koje kao i inače ima presudnu ulogu u ovakvim "djelovanjima" aludirao bi samo da je nova ministrica Lovrin, a ne Lovrić, čisto radi daljnje transparentnosti... p.s. Žoni Maksan osvaja obalu, može li mu novopečena ministrica iz njegovih krajeva pomoći u datom trenutku...?

    avatar

    10.02.2006. (20:53)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Parkovi & nasadi, hvala na ispravci i pitanju. Prvo je ispravljeno. Na drugo nam je već skrenuta pažnja - http://www.slobodnadalmacija.hr/20060210/split01.asp/ pratimo što se događa, ne brinite :)

    avatar

    10.02.2006. (21:03)    -   -   -   -  

  • NF

    ljudski, odveć ljudski, takav sam sms dobio, sutra putujem u zg, moram ustati prije 4 ujutro i vratiti se malo nakon 4 popodne :P svejedno mislim i ja da ću saznati najvjerojatniju verziju istine, dajem joj i ja podršku, mada "desničare" principjelno podnijeti ne mogu. ima ih i u mojoj ekipi :P

    avatar

    10.02.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • Aorist

    Mario Zubovic nije nikada bio zubar pok. predsjednika Tudjmana. Njegov zubar je bio Zeljko Zubovic (brat). Ali treba napomenuti da se Mario stalno gurao u drustvo FT-a, ali se nikada nije progurao ! Tako da to sto je nalupao u intervjuu u Vjesniku moze objesiti macku o rep - niti je on ista ozbiljno razgovarao s Tudjmanom, niti ga je Tudjaman ista pitao, niti je ikada bio prisustan kada se nesto ozbiljno razgovaralo ! Ustvari izbjegavali su ga kako su znali i mogli, iako se cesto nepozvan pojavljivao na tenisu. No, medjutim Maria je na takvo ponasanje vise tjerala njegova supruga (Dorica), prava "pokondirena tikva" koja glumi neku aristokraciju u Zagrebu, pa se tako muz morao nekome uvuci u dupe da to moze glumit. Ono sto nije uspio kod Tudjmana eto uspio je kod Sanadara, pa je taj lik-spodoba danas politicki tajnik HDZ-a (sto god to znacilo) i saborski zastupnik, ali i osoba od povjerenja Sanaderovog, koji mnoge poslove (razgovore) obavlja u ime i za Sanadera, naravno s onima koji uopce s tim zubarom hoce razgovarati. Vecina hoce, jer moraju, trebaju i jer se boje, ali eto ipak se pronadje poneko tko ga ne jebe, iako iza njega u potpunosti stoji Sanader.

    avatar

    12.02.2006. (21:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...