Komentari

nacrtani.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    Treba sve zabranit u vezi krzna! Ma..r im j...m, zivotinje ubijat zbog svoje obijesti!!!

    avatar

    02.02.2006. (22:39)    -   -   -   -  

  • Animal Boy

    Daj molim te, postoji gomiletina većih problema nego ubijanje činčila. Pa gaje se zbog krzna i šta sad ? A kaj je sa kravama koje se svakodnevno jedu i nose ? Nisu tak slatke kao činčile pa se ne pojavljuju na Pintarićevim plakatima ? Zašto se nitko ne pobrine za zaštitu žaba, koje se btw. ubijaju zbog kraka iliti bataka koji su 20% mesa cijele žabe ? Zato što žabe nisu slatke male životinjice nego su ljigava ružna stvorenja. Čisti medijski egzibicionizam. Bilo bi im bolje da se organiziraju po pitanju nezaposlenosti, lošeg socijalnog statusa mladih, nikakvog prosperiteta i ogromne doze korupcije u venama prekrasne nam Hrvatske, nego da se bave činčilama, od kojih se napravi 100 bundi u Hrvata godišnje.

    avatar

    03.02.2006. (15:56)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    @Animal Boy Dragi djecace (mislim,nik ti tak kaze), nacrtani je vegetarijanac i pobornik opcenito zastite zivotinja, tak da mislim da si na kriva vrata pokucao...A nas los soc. status i korumpiranost i ostalo smo si SAMI izabrali na izborima, pa sad, braco Hrvati, JEDIMO GOVNA!

    avatar

    03.02.2006. (16:19)    -   -   -   -  

  • nacrtani

    Dragi životinjski dječače, sve te probleme koje spominješ vezani su za ljudski faktor, te se u krajnjem slučaju možeš pobuniti protiv nečega što ti smeta, životinje to NE MOGU!!!! Netko mora stati na njihovu stranu. O životinjama koje spominješ, koje su uzgajane da bi vama služile kao hrana, a pri uzgoju potroše toliko bilja da bi se u cijelom svijetu mogla iskorijeniti GLAD, o njima neću ovako preko komentara, jer je to već tema za novi post. Ja sam vegeterijanac i jedenje bilo kakvog mesa smatram KANIBALIZMOM. Medijski egzibicionizam? Na žalost naši mediji (koliko je meni zasada poznato) nisu reagirali na ovu vijest o prosvjedu. Osobno sam za taj prosvjed saznao preko njihove web stranice. A ono što ti mediji serviraju i pune ti glavu su „vijesti“sasvim nekog drugog karaktera i služe da te usmjere načinu razmišljanja koji imaš (i pokazao si ga svojim komentarom). Ako se udruga zove "prijatelji životinja" to znači da se bave problemom životinja, a ne nezaposlenošću, prosperitetom ili socijalnim statusom mladih ili blah, blah, blah...za to postoje nadležna tijela koja se time bave i kojima se možeš žaliti ako smatraš da ne obavljaju svoj posao kako treba, zar ne? 100 bundi? Malo si u zabludi...Hrvatska ima jako crno tržište za gotovo cijelu Europu...btw. Nemoj se ljutiti, jer ovo je samo - moj način razmišljanja. ;) #Blogi: Bilježim se sa štovanjem...:) #MP: You're my "man" ;)

    avatar

    03.02.2006. (19:02)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    @nacrtani Ma nemas beda! Kod ovakvih, k tome nepoptpisanih s glavama punim propuha, sam uvijek tu, na strani tebe i svih zivotinja ovog svijeta. A to kaj je njemu malo mozgek ispran, to je njegov problem...Ali nevrmajnd, bu se on probudio jednog dana kao cincila u kavezu 10x10cm pa bumo vidli... @mala plava m.p. Bravo curo! :)

    avatar

    03.02.2006. (19:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...