Komentari

alternacijabloga.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • dnevnik šumskog crnca

    i ja se isto zahvaljujem podatnim jemencima: Karime ako ikad budeš u blizini grada pored rakovog potoka javi se imaš moj broj. I da još jedna stvar, već onako kako su nas učili: Ovo je sad naša fetva nek te zdesi najgora kletva: ponestalo vam kata svemoćnog vam manitua!

    avatar

    24.01.2006. (20:21)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Vas dvoje ko yin i yang. Nek ste se pomirili, pa da zaživi konačno urednički desk u punom smislu te riječi!

    avatar

    24.01.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  • Ingo

    osjecam se tako prazno, besciljno ... sve je sivo, ... bitak mog postojanja i mojih zivotnih stremljenja je iscezao. Nicega vise nema. Sve je nestalo :( ... sta cu sad jadan

    avatar

    25.01.2006. (13:06)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Ovo je velik dan!I to ne samo za svjetsku blogersku, nego i za novinarsko izvjestiteljsku branšu. Svi smo strepili zbog ovih epohalnih bitaka blogerskog rata koje su destruktivno djelovale po osnovne ljudske institucije. Nastavak klanovskih borbi u establišmentu još alternativnije naslovnice stremio je ka traediji viđenoj samo kad su neprijatelji Đingis Kana upotrijebili mučenje tog velikog osvajača kapljicama vode (što je rezultiralo najokrutnijom zamislivom smrću) te brisanjem blogova veličina poput Njurorčanke i Losanđelesice nakon bezobrazne povrede najdublje intime Njujorčanke od strane samog Huga Chaveza (maskiranog u anonimnog novinarčića iz nebitne balkanske zemlje) koji je na taj zlokobni i prikriveni način želio unazaditi rezultate stoljetnog demokratskog napretka sjevernog dijela zapadne hemisfere. Tako.

    avatar

    25.01.2006. (16:06)    -   -   -   -  

  • dnevnik šumskog crnca

    haaaaaaaa????

    avatar

    25.01.2006. (16:10)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    U kratko, podržavam mirenje. :-)))

    avatar

    26.01.2006. (02:16)    -   -   -   -  

  • Ingo

    eeee, Roko, bas sam to i ja mislio ... isto kao i ti :) ... samo, uopce neznam sta ti to pricas o tom novinaru, i toj zeni iz amerke, taj dio bas nisam ja mislio.

    avatar

    26.01.2006. (14:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...