Komentari

bllankk.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Snoviđenje

    upravo taj strah da uzgubiš glavu-suočenje sa najvećim strahom,onim od smrti-pa pobjeda i adrenalin-eto razloga što se vraćaju tim extremnim sportovima.ja sam dugo htjela pokušati bungee jumping,nisam još,djelomično jer me strah skoka,djelomično jer me strah da ću su se oduševiti i navući na taj adrenalin..sjećam se Gardalanda i rollercouster-a.prvi put sam zazival i mrtve i žive da me izbave van,al kad je napokon vlakić stao...još sam 10-ak puta išla,isti taj dan :))) al kupla se u mrzloj vodi ne bi nit da mi plate..brrr

    avatar

    22.01.2006. (14:39)    -   -   -   -  

  • secret

    voljela bi probat te neke ekstremne sportove. adrenalin koji ti skoci je preluda stvar. probala sam nesto slicno. hm, ali mislim da sam kukavica za neek od ekstrema:))

    avatar

    22.01.2006. (14:41)    -   -   -   -  

  • derorice

    mene su uvijek privlacili... bungee i skakanje iz aviona u svim svojim podoblicima... jednostavno me zanima osjecaj, a i sumnjam da cu bas poginut, ono imam iste sanse i da me auto pregazi veceras :D

    avatar

    22.01.2006. (16:07)    -   -   -   -  

  • K a R a M e L i C a ;-)

    Mene to sve privlaći zato što bih htjela iz sebe izbaciti svu negativnu energiju, htjela bih da mi adrenalin skoči i to opako i htjela bih isprobati puuuno stvari, jer život je samo jedan!!! Pozdrav :)

    avatar

    22.01.2006. (16:44)    -   -   -   -  

  • K a R a M e L i C a ;-)

    Sorry na pravopisu, zbunila sam se. Piše se PRIVLAČI.

    avatar

    22.01.2006. (16:45)    -   -   -   -  

  • NF

    dovoljno ekstremno živim, da bih još furao i neki ekstremni sport :P

    avatar

    22.01.2006. (19:53)    -   -   -   -  

  • Život je duga cesta...

    #snovidjenje-i ja sam bila u gardelandu-fenomenalno:) #secret-ma svi smo mi ponekad savladani od svojih strahova u necemu:) #derorice-al ovdje svjesno stupas u smrt:)) #karamelica-tko voli nek izvoli:D #nf-heheh!

    avatar

    22.01.2006. (20:11)    -   -   -   -  

  • pegy

    znaš da sam i ja neki dan nislila pisati o toj temi, možda i hoću jednom prilikom. Jednako se čudim kao i ti, po prirodi sam (pre)sicher tip pa mi takvo stavljanje glave u torbu stvarno spada u čuđenje. Vjerovatno radi toga propuštam neke adrenalinske reakcije u tijelu, ali ne plačem radi toga. :))

    avatar

    22.01.2006. (20:17)    -   -   -   -  

  • zujana

    ma sve to ja mislim ovisi o osobi. neko će to napravit pa kaj bude...ja se nebi usudila koliko god me zanima kak je to... inače, čitala sam o jednom liku koji se sav poloio kad je skako s paobranom, i nastavio je!!! čitaj više na www.deadmike.com. pusa

    avatar

    22.01.2006. (21:55)    -   -   -   -  

  • The Phoenix

    ja bi fakat htio skočiti s padobranom i to mi je cilj prije smrti :))) Ti ljudi su ti ovisnici o adrenalinu ... kad ga jednom osjete to je ko heroin ... i to je na neki način uvjetovano genima ali i okolinom ... ni ja neću shvatiti neke ljude ... nikad ... ali neka uživaju .. znaš onu staru ... tko voli nek izvoli !! Zašto si promijenila dizajn ... tak mi je bio fora onaj prije ... :((( Oh .. why bllankk why !?!?!?

    avatar

    22.01.2006. (22:13)    -   -   -   -  

  • The Phoenix

    inače fora link ... za smajliće naravno ... ne lutkice da se zna .... :))))

    avatar

    22.01.2006. (22:20)    -   -   -   -  

  • Život je duga cesta...

    #pegy-uvijek ce biti necega sto necemo probati, ali zato ne vrijedi ni za tim plakati :) #purgerica-stvarno je onda zapeo za to :) nek mu je sa srecom heheh #jancii-dizajn sam malo changala, tak za promjenu. zato janciii, zato :)))!!! jel da da je najs ova elouai stranica:)

    avatar

    23.01.2006. (15:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...