Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Darko

    A kako znamo da je Večernjak vijest preuzeo s ovog bloga? Dovoljno je bilo preslušati audio zapise i čuti Ashdownovu priču o pretjeranom vinu.

    avatar

    17.01.2006. (16:37)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Dragi Darko, to vam je tako u novinarstvu. Možete vi znati što hoćete, ali ako ja 17 sati prije Vas to objavim, računa se da se da sam objavio ekskluzivu, kao što je Darius i najavio. Jako jednostavno. Kad ste već čuli Ashdowna, kako to da niste preslušali i J.J.. Ili smatrate da objavljivanje tog svjedočenja nije važno? Možda nije za Vas, ali je važno za svakog drugog običnog svjedoka kojem ništa drugo, osim tajnosti svjedočenja, ne jamči sigurnost.

    avatar

    17.01.2006. (16:54)    -   -   -   -  

  • Darko

    Možda griješim, budući da nisam novinar, no čini mi se da ekskluziva ostaje Margetićeva stranica, osim ako se njoj ne niječe pravo da također bude medij. Ondje je objavljen sadržaj. Sve nakon toga je kao kad, recimo, Večernji list objavi neki intervju, a drugi dan ostali mediji istaknu ovaj ili onaj dio tog intervjua. Ekskluzivan je izvorni intervju, bez obzira što u njegovu naslovu stajalo. Ponavljam, nisam stručnjak u novinarstvu, pa bih volio da mi se i to pojasni. Ovo o svjedočanstvu J.J. svakako da je važno i tome čovjeku objavljivanje relano može najviše nauditi, no zaustavio sam se samo na problemu ekskluzivnosti, koji me ovdje zanimao.

    avatar

    17.01.2006. (17:07)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Preći ću na ti. Margetić na svojoj stranici navodi da objavljuje Mesićevo zaštićeno svjedočenje u slučaju Blaškić. Niti on, a niti itko prije mene nije objavio da su tamo i druga dva spomenuta svjedočenja. To je kao da najaviš da na svojoj stranici objavljuješ pornić sa Severinom, a ja nađem da si pored njega, bez ikakvog objašnjenja objavio i tantrističke vježbe budalaj lame. Činjenica da se tantrističke egzibicije budalaj lame mogu "skinuti" s tvoje stranice, nije vijest sama po sebi. To je naprosto anonimni video sve dok ga netko ne pogleda i o tome izvijesti javnost. Medij su i zidne novine. Ako na njima objaviš budalaj laminu sliku to je vijest jer svi recimo znamo tko je budalaj lama a na slici se vidi i što radi. Ali ako na zidne novine samo nalijepiš cd, bez ikakve oznake, na kom je dalaj lamin video, je li to vijest?

    avatar

    17.01.2006. (17:32)    -   -   -   -  

  • Darko

    OK. Mislim da sam shvatio. Premda bi, mislim, bila veća vijest da netko objavi kako sam baš ja objavio Severinin pornić. U svakom slučaju, hvala na objašnjenju.

    avatar

    17.01.2006. (17:54)    -   -   -   -  

  • leb

    Željac legendo, svaki dan imaš sve više i više pametnih komentara, polako dolaziš do kritičke mase potrebne za ozbiljniju javnu raspravu i to na ovako slobodnom mediju kao što je blog. Počeli su uzimati tvoje vijesti bez potpisa, što je prilično nemoralno ali ipak govori o kvaliteti onoga što pišeš. Samo naprijed!!

    avatar

    17.01.2006. (19:38)    -   -   -   -  

  • Budalaj lama

    Eeeejjjjjjjjjjjj, polako, društvo! "Činjenica da se tantrističke egzibicije budalaj lame mogu "skinuti" s tvoje stranice, nije vijest sama po sebi." M-O-L-I-M !? Nije vijest sama po sebi!!!??? Ja j*** dva dana i ne svršim, recimo - kao što sam j*** dva dana Pulicera a još nismo gotovi! - i nikom ništa, to tebi nije vijest!? Stari moj, kad bi se vidjelo na slici što je sve prekaljeni lama u stanju učiniti kad proključa kundalini put ide & pingale, tu bi sliku držao kraj kreveta umjesto Gotovinine! :) Žeeeljkoooooooooo! Eto, vidiš, čini se da smo uspjeli, kao što kaže dobar-je-ko-Leb! Zaista se skupilo ljudi k'o oko automobilske nesreće. Mate brije citate, tu su i DIS i Lebe, eto ti i Filipa i Darka, da ne nabrajam, činis se da neće biti dosadno. Jedino, primjeri su ti stvarno besprimjerni! Da moje tantričke vratolomije nisu vijest an sich! E, ljudi, stvarno, ako to nije vijest, onda ja zbiljam neznam...Kiss....Supač ste...

    avatar

    17.01.2006. (20:53)    -   -   -   -  

  • 30 redaka ili jedna kartica

    ako nisi primjetio u tekstu piše lijepo kako je haag to naložio danas, a da sam s direktorom razgovarao sinoć!! i šta ti želiš? da sve novine pišu kako je peratović prvi to napisao na svom blogu?

    avatar

    17.01.2006. (23:31)    -   -   -   -  

  • 45lines

    U pravu si špan. Sjebalo me to što si napisao da je tip rekao da čim dobiju nalog zatvorit će stranicu. Ako si od njega saznao da je dobio nalog, mogao ti je ponovit da će zatvorit stranicu. Nisi morao navesti izjavuod dan ranije. Ništa ja ne bih htio. Jel' valjala ona Bašićeva adresa koju si me tražio, a ja ti poslao?

    avatar

    17.01.2006. (23:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...